Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annak személyesen gratulálnék,aki kiad érte annyit.Alexander Mahone írta:Adjuk el. 20-ért mehet Nem érdekel ha buktunk rajta.
Én dettó ugyanígy vagyok vele,csak én már,ha odakerül a testi épségéért aggódok,hát szegény ahogy a húsos fazék(kapu) közelébe ér,egyből elesik/megcsúszik,egyszer még kitöri a nyakát,de szerintem tök szerethető figurakristop írta:szabályosan izgulok érte, hogy a helyzetbekerülés után ne csessze el, de közben érzem hogy valami megint történni fog és mosolygok utána rajta
Azért a ló túloldalára se essünk már át.barlacy írta:Szóval ennek a falábú izomgolyónak az atlétikai pályán lenne a helye...Méltatlan hogy vele koptatjuk a Barca imázsát...
Lehet, hogy lesz, aki a véleményed mellé áll, de azért ennyire nem tragikus a helyzet, és a nevetségestől nagyon messze van. Elszállt hangyányit az önbizalom, de pár ilyen szerencsés találat és talán pályára áll Alexis. Szerintem tegnap jól játszott a "csetlés-botlás" ellenére.barlacy írta:Véleményem szerint ez az ember nem való a Barcába!!! Esik, csetlik -botlik ha kell, ha nem a földön, görcsöl nagyon akar nagyon szeretne- de könyörgöm ha nem megy már két éve!!!!Miért kell ezt nekünk? Lehet, hogy nem értek hozzá:idegen testként van a csapatban!!Nevetséges!
De a legzseniálisabb az, hogy utána 1 perccel olyan szerencsés módon szerez gólt, hogy Mario Gomez sírva könyörögne az oktatóvideóértCapon írta:Kínomban én is nevettem. Ilyet nem igen látni.kristop írta:annyira nevettem, ahogy másodszor is elcsúszott gólhelyzetben. átveszi, megveri a védőt, megveri a kapust és elcsúszik megint, hát
Kínomban én is nevettem. Ilyet nem igen látni.kristop írta:annyira nevettem, ahogy másodszor is elcsúszott gólhelyzetben. átveszi, megveri a védőt, megveri a kapust és elcsúszik megint, hát