Jejejeee, publikációóóó
Nos, akkor mégsem részletekben az ideiglenes helyén kapjátok meg a magatokét, hanem pole pozícióban láthatjátok h döntöttetek.
Köszönöm a gratulákat, de még inkább a szavazóbázisomnak a pontokat, könnyekig meg vagyok hatva
bence-barca írta:"A brit Skysports információi szerint az Eurobarcán idén az Év fórumozójának megválasztott mihii nevű moderátor úr könnyen megvesztegetési botrányba keveredhet, mivel állítólag különböző juttatásokat ígért azon felhasználóknak, akik őt jelölik a címre. Egyenlőre mihii nem kommentálta az esetet."
Amúgy gratulálok neked ill. a többi győztesnek is, bár hozzájuk nem jut el az üzenetem

Itt, szűk körben, a nyilvánosság kizárásával kommentálom azért.
Nem fogok botrányhős lenni, ugyanis továbbítottam az illetékes szervezeteknek, h bizonyítottan az év legnagyobb BARCELONA szurkolójának választott a szakértő közönség, ezáltal a nevezett klub köztudottan komoly háttérbázisa is minden bizonnyal felsorakozna mögöttem. Holmi szájsport meg hasonlók nem mernek ujjat húzni az UNICEF, ENSZ, NASA, UEFA, FIFA, a teljes bírói kamara. a Vatikán és egyes UFO populációk által gátlástalanul támogatott személlyel
ozsimiki írta:
az utolsót én nyertem...
koccintok Rád magammal!
Bezony, tezsvííír, bosszút álltam érted
Csirió