2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát, ha így néz ki például a linked, akkor elméletileg működnie kéne:albicelesteX írta:Sziasztok!
Youtube-on van lehetőség olyanra, hogy amikor megosztom a videót akkor ne az elejéről kezdje hanem egy megadott időtől..na most én azt ott kipipáltam megosztottam,de mégis az elejéről kezdi...Kell valami mást is csinálni még vele?
western digital márka...azon belül mindegyik jóBarcelonakappa írta:Külső merevlemezt szeretnék venni, most veszek először ilyen kütyüt, szóval nincsenek tapasztalataim, milyen márkát érdemes venni, mire kell figyelni a kiválasztásánál?
Rohamcsiga írta:Ez leginkább driver problémának tűnik.
Az a gond,hogy a 610M valójában egy majdnem 2 éves fejlesztésű 520mx átnevezve.Sokan panaszkodtak rá megjelenése óta a rossz driverek miatt.
Sok laptopot nem is támogatott a driver + fagyások,alacsony fps,stb.
Ha a legfrissebb driver van fent, akkor meg lehetne próbálni leszedni és egy régebbit felrakni.
Uhh, te jó ég benéztem a kérdés megfogalmazásátmiihii írta: Sztem meg egyértelműen igen
(Gondolom te is csak elírtad véletlenül)
Sztem meg egyértelműen igenbence-barca írta:Az első kérdés remélem nem komoly. Egyértelműen NEM!Gerard3Piqué írta:Srácok szerintetek elszakadt keresztszalaggal kockázatos kézilabdázni ?
Ha megműtik mennyi a felépülés ??
Hát egyik ismerősöm kézimeccs közben szenvedett ilyesfajta sérülés, neki 4 hónapba telt, mire újra teljes értékű edzéseket tudott végezni, de utána folytathatta a sportolást, csak térdvédő szerűséget kell hordania.Gerard3Piqué írta:Srácok szerintetek elszakadt keresztszalaggal kockázatos kézilabdázni ?
Az első kérdés remélem nem komoly. Egyértelműen NEM!Gerard3Piqué írta:Srácok szerintetek elszakadt keresztszalaggal kockázatos kézilabdázni ?
Utólag belegondolva van ebben igazságvisca el barca írta: hidd el, lehet. én is tiltanék egy-két embert ha lehetne.
hidd el, lehet. én is tiltanék egy-két embert ha lehetne.sjay írta:Ez nem a Facebook, úgy tudom itt nem lehet hasonlót. Mellesleg hogy lehet valakinek egy fórumerrel ekkora gondja?TT írta:hogy lehet itt valakit letiltani? vagy nem lehetséges? (esetleg ha sikeresen letiltottam és valaki idéz tőle pár szösszenetet, azt se fogom már látni, ugye?)
Ez nem a Facebook, úgy tudom itt nem lehet hasonlót. Mellesleg hogy lehet valakinek egy fórumerrel ekkora gondja?TT írta:hogy lehet itt valakit letiltani? vagy nem lehetséges? (esetleg ha sikeresen letiltottam és valaki idéz tőle pár szösszenetet, azt se fogom már látni, ugye?)
MegvanGergolino írta:Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy ha tudja valaki, hogy mi a neve annak a számnak, ami az M1-en megy a sorozatok reklámja alatt, írjátok meg légyszi!
Nem vagyok benne biztos,de szerintem a lejátszón kell beállítani a magyart elsődleges opcióként. Egyébként ha mkv fájlokkal akarsz dolgozni,akkorbarca99 írta:Hogyan tudnám megoldani, hogy ha van egy mkv fájlom több hangsávval, akkor megcseréljem a hangsávok sorrendjét? Tehát ne az angol DTS-t játssza alapból, hanem a magyar AC3-at. Illetve a konténerfájlban található feliratot ki lehet valahogy nyerni, hogy egy külön .srt-be tegyem?
Rohamcsiga írta:
Ezt pontosan,hogy érted?
Ezt pontosan,hogy érted?...valami igen csekély mennyiséget érzékel a játék a videokártyából
Akkor a 610M nem volt éppen a legjobb választás,mivel ez a belépőszint a mobil vga-k között.Az Intel hd 3000/4000-es integrált videóvezérlőjétől alig erősebb vagy éppen kicsit gyengébb pár játékban!...azért vettem egy kicsivel drágább laptopot, hogy az újabb játékok is fussanak rajta
Átállítottam a létező összes lehetőséget a 610M-re, de a helyzet nem változott sajnos.Rohamcsiga írta:- Intel(R) HD Graphich Family - Ez a prociba integrált grafikus vezérlő.
- NVIDIA GeForce 610M - Ez a dedikált videókártya.
Magától kellene váltania a két vga között az Nvidia driverének elvileg a terheléstől függően.Ha beállítod a 610M-et elsődlegesnek,minimum feleződik az aksiidőd.Kell lennie egy Nvidia vezérlőpultnak,ott a beállításokban a 3D-s alkalmazásokhoz hozzá kell rendelni a 610m-et alapértelmezettként és kész elvileg.