BarcaRulez43 írta:Nos mivel az 1. hsz-em tartalmazott egy csúnya szót- amit valószínűleg még a 6 évesek is használnak - törölve lett az üzenetem így akkor szépirodalmi stílusban közlöm(nehogy valami ifjú titán megálljon a fejlődésben),hogy:
Alexis dús hajába hiába fúj a Nou Camp-i szél,
Itt már csak Tito Villanova az ki még remél,
Elfogyott a türelem hun szurkolók fejében,
Mit várnak még tőle páran,nem értem.
Átlagos képesség meg a sok kidobott della,
Focizzon helyette inkább az aranylábú Villa!
Hagyjuk a sok kihagyott helyzetet másra.
És Alexis csukáját vigyük fel a padlásra.
Nála még a védők is több gólt rúgnak,
Adjuk hát tovább egy másodosztályú klubnak!
Én is írhatnék erről a véleményről egy verset,de olyannyira nagyon nem akarom cifrázni,így csak annyit mondok,hogy teljesen vakon vagy ebben a labdarúgás nevezetű sportágban.
Aki azt mondja,hogy nem elég technikás ide,az egyszerűen hazudik,ő az egyik legtechnikásabb játékosa,ennek a nem éppen gyenge kaliberekből álló csapatnak.
Bárhogy próbálja connor kolléga asztalt csapkodva,habzó szájjal bizonyítani az ellenkezőjét,igenis fejlődött,már ami az 1-1eket illeti,nem kell a statisztikákba belebújni,elég ha az ember nézi a meccseket.
Nincs mentség arra,hogy ennyi helyzetet kihagy,ezért én is megcsapkodnám a képét,de a többi csatárunk jóformán oda sem kerül,és láthatatlan embert játszik(Pedro az Espanyol meccset kivéve mindig,Villa pedig elég gyakran,bár ő most magára talált),őket miért nem akarjuk eladni??
Mezőnyben a csapat egyik legfontosabb tagja,a letámadásban aktívan kiveszi a részét,lehet,hogy van szélső aki ennél több gólt lő,csak ugyanazt elbukjuk azon,hogy a támadóharmadban nem lesz hatékony a letámadás (Neymar kölök nem hiszem,hogy ezt hasonló szinten tudná űzni)
A Camp Nou reakciója mindent elárult,felállva tapsolták,a nevét kiabálták,stb.stb. a vezetőségnek is teljes a bizalma felé,ha megbocsájtotok inkább adok az ő szavukra,mint 0km-es fotelfocistáékra. (ennek ellenére megjegyezném,hogy a véleményemet a látottak alapján írtam,ez csak egyfajta megerősítés )
Egyébként imádom,hogy ha egyszer nem nyer a csapat,jönnek azok a megmondóemberek,akik 5000 km-ről beleüvöltik az éterbe,hogy ki Barca szint és ki nem,kit kell eladni (ilyenkor mindenkit ) és kit nem.
Szokjatok hozzá gyerekek,mert elfog jönni az idő,amikor nem fogunk ennyi meccset nyerni,és akár hiszitek akár nem,akkor sem fogjuk eladni a fél csapatot minden pontvesztés után!