2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerencse (1 centivel arrébb megy a bomba, akkor a forduló gólja!) + kapusbravúr... És Ronnaldinho is a pályán volt....Zsolti írta:hát szerintem egyáltalán nem volt valami nagy szám..Messi is kapásból lehoz kétszer jobban egy ilyen meccset....a helyzeteket meg be kell lőni..hát nem igaz..már fogtam a fejemet,hogy..áá mindegy.
Akkor szerinted is nagyot játszott, csak nem volt szerencséje... Mert lássuk be, ma nem rajta múlott.HAnonymus írta:Ma borzasztóan sajnáltam. Az első gólnál leanyáztam hogy nem igaz hogy azt nem lehet betenni, de a végén már semminek nem örültem volna jobban mint annak ha belövi az ö9tödik (!)gólhelyzetét.
Sztem a Juvébe jobban tudna élni, mert ok sokkal védekezobb csapat, és sokat kotráznak, amiben lehetne a gyorsaságára épiteni.Ordog írta:Az jó lenne ha odamenne... legalább meggyengülne az egyik legnagyobb ellenfelünk a bl-ben![]()
![]()
Amúgy frankó csákó Guilly... mi itt állandóan fikázzuk pedig sok szépet tett már a Barcelonáért...
Ha második kapufája 1 centivel beljebb megy, akkor a foduló gólja! Eszméletlen mekkora erővel lötte. Az elsőnél meg a kapus bravúrja miatt nem lett gól. (Milyen jó, hogy a húgom barátja előfizetett a UPC-re.Badi írta:Tényleg jól küzdött főleg a második félidőben, de nem érnek a kapufák semmit, be kéne lőni a helyzeteket
Egy elv, ami talán ismerős lehet: Győztes csapaton ne változtas! Főleg, ha győzelmi szériában van...Tincho írta:Azért írtam, hogy először próba alapon menne...