Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
semmi gond! így is lehet hinni, én úgy gondolom, ahogy leírtam.( ismerem Guardiola élettörténetét, most legutóbb éppen Graham Hunter könyve alapján.)nzxtpo írta:Ha csak a pénz számított volna neki, akkor egy jobban fizető csapathoz megy, ez tény. Nem azért nem fogadta el, hogy jó fényben tűntesse fel magát... A barátja van a Barcanal a kispadon, akinek nem is akárhogy alakul eddig a szezonja, erre ő visszajönne egy év után is felállítani onnan szerinted? Annyi mindent tett a csapatért, ami még évekig sikerekhez vezeti majd a csapatot, mi kell még neked? Én biztos vagyok benne, hogy vissza fog még térni a csapathoz, de nekünk is jobb lesz ha szerez egy kis tapasztalatot, egy-két másik országban. Nem ez az első eset, hogy elhagyta a klubot, de nézz utána, hogy miért hagyta el először... Ha jól érzi magát, és érzi a bizalmat akkor a Barcaból vonult volna vissza játékosként.mess2009 írta:soha semmiben nem szeretem a "kinyilatkoztatásokat"!annyira nem vagyok ostoba, hogy megkérdőjelezzem Guardiola culé- voltát, de igenis megkérdőjelezem azokat a kifejezetten klubhűségre, a klubja iránti különleges elkötelezettségre hajazó dicshimnuszokat amelyekre egy ilyen életpálya éppen most nemigen illik, különösen annak fényében ha hozzátesszük, hogy ez nem az első eset!(mármint hogy elhagyja az egyesületét) az ami történt így utólag különösen nyilvánvaló: Guardiola új kihívásokra, új sikerekre, és sok sok pénzre vágyott és profi módon -mondhatnám zseniálisan - meg is csinálta.mindenkinek szíve joga hogy mit hall ki a sajtó visszhangból: "...nem a legtöbb pénzt kínáló ajánlatot fogadta el....." vagy azt a kevésbé hangzatos de fontos tényt, hogy a világ legjobban fizetett edzője lett.... nem mellékesen a világ talán gazdaságilag leg stabilabb egyesületében. nos ez így rendjén is van, csak valahogy a culé szó nem illik ebbe a történetbe, talán egy a csapatáért, a klubjáért áldozatra is képes elkötelezett emberként más utat is választhatott volna....( a gyengébbek kedvéért: felül emelkedve a vélt vagy valós fáradtságon, netán motivációs válságon, vissza áll a csapata élére és további sikereke vezeti...)
Ha csak a pénz számított volna neki, akkor egy jobban fizető csapathoz megy, ez tény. Nem azért nem fogadta el, hogy jó fényben tűntesse fel magát... A barátja van a Barcanal a kispadon, akinek nem is akárhogy alakul eddig a szezonja, erre ő visszajönne egy év után is felállítani onnan szerinted? Annyi mindent tett a csapatért, ami még évekig sikerekhez vezeti majd a csapatot, mi kell még neked? Én biztos vagyok benne, hogy vissza fog még térni a csapathoz, de nekünk is jobb lesz ha szerez egy kis tapasztalatot, egy-két másik országban. Nem ez az első eset, hogy elhagyta a klubot, de nézz utána, hogy miért hagyta el először... Ha jól érzi magát, és érzi a bizalmat akkor a Barcaból vonult volna vissza játékosként.mess2009 írta:soha semmiben nem szeretem a "kinyilatkoztatásokat"!annyira nem vagyok ostoba, hogy megkérdőjelezzem Guardiola culé- voltát, de igenis megkérdőjelezem azokat a kifejezetten klubhűségre, a klubja iránti különleges elkötelezettségre hajazó dicshimnuszokat amelyekre egy ilyen életpálya éppen most nemigen illik, különösen annak fényében ha hozzátesszük, hogy ez nem az első eset!(mármint hogy elhagyja az egyesületét) az ami történt így utólag különösen nyilvánvaló: Guardiola új kihívásokra, új sikerekre, és sok sok pénzre vágyott és profi módon -mondhatnám zseniálisan - meg is csinálta.mindenkinek szíve joga hogy mit hall ki a sajtó visszhangból: "...nem a legtöbb pénzt kínáló ajánlatot fogadta el....." vagy azt a kevésbé hangzatos de fontos tényt, hogy a világ legjobban fizetett edzője lett.... nem mellékesen a világ talán gazdaságilag leg stabilabb egyesületében. nos ez így rendjén is van, csak valahogy a culé szó nem illik ebbe a történetbe, talán egy a csapatáért, a klubjáért áldozatra is képes elkötelezett emberként más utat is választhatott volna....( a gyengébbek kedvéért: felül emelkedve a vélt vagy valós fáradtságon, netán motivációs válságon, vissza áll a csapata élére és további sikereke vezeti...)
soha semmiben nem szeretem a "kinyilatkoztatásokat"!annyira nem vagyok ostoba, hogy megkérdőjelezzem Guardiola culé- voltát, de igenis megkérdőjelezem azokat a kifejezetten klubhűségre, a klubja iránti különleges elkötelezettségre hajazó dicshimnuszokat amelyekre egy ilyen életpálya éppen most nemigen illik, különösen annak fényében ha hozzátesszük, hogy ez nem az első eset!(mármint hogy elhagyja az egyesületét) az ami történt így utólag különösen nyilvánvaló: Guardiola új kihívásokra, új sikerekre, és sok sok pénzre vágyott és profi módon -mondhatnám zseniálisan - meg is csinálta.mindenkinek szíve joga hogy mit hall ki a sajtó visszhangból: "...nem a legtöbb pénzt kínáló ajánlatot fogadta el....." vagy azt a kevésbé hangzatos de fontos tényt, hogy a világ legjobban fizetett edzője lett.... nem mellékesen a világ talán gazdaságilag leg stabilabb egyesületében. nos ez így rendjén is van, csak valahogy a culé szó nem illik ebbe a történetbe, talán egy a csapatáért, a klubjáért áldozatra is képes elkötelezett emberként más utat is választhatott volna....( a gyengébbek kedvéért: felül emelkedve a vélt vagy valós fáradtságon, netán motivációs válságon, vissza áll a csapata élére és további sikereke vezeti...)miihii írta:Sztem sanszosabb a sértődöttség vagy nem is tudom mi a jó szó rá. A "nagy klubszerető edzőzseni" részből következtetve még azt is elvitatja, h Pep ízig-vérig culé, ami pedig úgy gondolom, h nem vita tárgya és kétség sem férhet hozzá. Az edzőzseni dologgal még talán lehetne is vitatkozni, mindenesetre ebben a szövegkörnyezetben elég degradálónak hat, ami szintén nem túl szimpatikus. Na de ki így-ki úgy...Capon írta:Ezt most nem értem. Most az a baj, hogy másik csapatnál dolgozik vagy valamiről lemaradtam? Volt valami cikk ennek kapcsán, mondott valamit? Vagy csak a sértődöttség beszél belőled?mess2009 írta:nos igen én jelentkezem: nem tudom megérteni Guardiola tettei és a nagy klubszeretete közötti összefüggést... mert hogy is van ez? a Barcelonát lassan egy pályaedző irányítja, miközben a nagy klubszerető edzőzseni azon munkálkodik hogy szeretett (klub)csapatát hogy tudja majd kiütni mondjuk a BL.-ből! sajátos megnyilvánulása ez a klubhűségnek.
Érdekes módon nekem meg pont az a BM tetszett még anno, nekik szurkoltam is akkoriban, aztán ahogy kikoptak ezek a srácok szépen lecsengett a Bayern meg en bloc a német foci nálamPrimitive írta:
Nem szerettem soha sem túlságosan a bajorokat, főleg a Kahn, Elber, Kuffour, Jancker, Basler... Fú de utáltam Őket.![]()
Most Pep miatt kicsit visszatérek hozzájuk az biztos.
Sztem sanszosabb a sértődöttség vagy nem is tudom mi a jó szó rá. A "nagy klubszerető edzőzseni" részből következtetve még azt is elvitatja, h Pep ízig-vérig culé, ami pedig úgy gondolom, h nem vita tárgya és kétség sem férhet hozzá. Az edzőzseni dologgal még talán lehetne is vitatkozni, mindenesetre ebben a szövegkörnyezetben elég degradálónak hat, ami szintén nem túl szimpatikus. Na de ki így-ki úgy...Capon írta:Ezt most nem értem. Most az a baj, hogy másik csapatnál dolgozik vagy valamiről lemaradtam? Volt valami cikk ennek kapcsán, mondott valamit? Vagy csak a sértődöttség beszél belőled?mess2009 írta:nos igen én jelentkezem: nem tudom megérteni Guardiola tettei és a nagy klubszeretete közötti összefüggést... mert hogy is van ez? a Barcelonát lassan egy pályaedző irányítja, miközben a nagy klubszerető edzőzseni azon munkálkodik hogy szeretett (klub)csapatát hogy tudja majd kiütni mondjuk a BL.-ből! sajátos megnyilvánulása ez a klubhűségnek.
Érdekes módon nekem meg pont az a BM tetszett még anno, nekik szurkoltam is akkoriban, aztán ahogy kikoptak ezek a srácok szépen lecsengett a Bayern meg en bloc a német foci nálamPrimitive írta:
Nem szerettem soha sem túlságosan a bajorokat, főleg a Kahn, Elber, Kuffour, Jancker, Basler... Fú de utáltam Őket.![]()
Ezt most nem értem. Most az a baj, hogy másik csapatnál dolgozik vagy valamiről lemaradtam? Volt valami cikk ennek kapcsán, mondott valamit? Vagy csak a sértődöttség beszél belőled?mess2009 írta:nos igen én jelentkezem: nem tudom megérteni Guardiola tettei és a nagy klubszeretete közötti összefüggést... mert hogy is van ez? a Barcelonát lassan egy pályaedző irányítja, miközben a nagy klubszerető edzőzseni azon munkálkodik hogy szeretett (klub)csapatát hogy tudja majd kiütni mondjuk a BL.-ből! sajátos megnyilvánulása ez a klubhűségnek.
nos igen én jelentkezem: nem tudom megérteni Guardiola tettei és a nagy klubszeretete közötti összefüggést... mert hogy is van ez? a Barcelonát lassan egy pályaedző irányítja, miközben a nagy klubszerető edzőzseni azon munkálkodik hogy szeretett (klub)csapatát hogy tudja majd kiütni mondjuk a BL.-ből! sajátos megnyilvánulása ez a klubhűségnek.B. Tamás írta:Aki tényleg ezt gondolja, hogy szétszedi a Barçát, annak nem sikerült igazán megértenie Pep gondolkodásmódját és a cselekedetei mögött húzódó indokokat.18Barca99 írta:Sokan itt azt gondoljátok, hogy Pep szét akarja szedni a Barcát meg azokat elviszi akiket ő hívott ide
Pep kisgyerekkora óta imádja a Barçát, többször mondta, hogy soha olyat nem tenne, ami a klubnak rossz. Tehát a B csapatból olyanokat nem fog meggyőzni a távozásról, akik az első csapatban akarnak érvényesülni. Persze olyan könnyedén előfordulhat, hogy akire a klub nem tart igényt, azt elviszi majd oda, de ez meg már teljesen normális.
Egyébként egyetlen egy személy sem lehet nagyobb a klubnál, akármekkora idol Guardiola, minden fiatalnak elsődleges célja az, hogy az első csapat tagja legyen. Maximum ezek után következhet az, hogy a klubikonnal, Peppel dolgozhasson egyszer.
Nagyon örülök amúgy a választásának, a Bayern egy olyan világos és tiszta értékekre épülő klub, mint amilyen a Barcelona. Ráadásul szerintem a két stílus sem annyira különböző már, mint korábban. Az új német generációval és egy-két igazolással már könnyedén lehet játszani a sok passzos futballt. Persze ugyanazt nem tudja majd, mint a Barcelonánál, de ha ezt összeegyezteti a komolyabb fizikummal, ami a Bayernnél van, akkor a Münchentől félni kell majd. Most is rendkívül jók, de azért még bőven tudnának egy szintet feljebb lépni mind eredményességben, mind játékban.
Tavaly mi is voltunkrecrea írta:Más: remélem idén megint Münchenben lesz az Audi kupa, természetesen a résztvételünkkel. Pikáns lenne egy Pep-Barca találka az előszezonban. Ismét mennék rá azt hiszem.
Ballack szvsz akkor már túl volt a csúcson, Hummels akkor még nem futott be, Podolskinak nem jött be az élet Münchenben. Lucio is túl volt a fénykorán. Hargereaves talán az, aki még évekig jó lehetett volna, de útólag tudjuk, hogy az ő eladása is jó döntés volt, bár akkor ezt még nem tudhatták a Bayern vezetői.visca el barca írta:jah, kb 19 évesen ingyen elengedték hummelst a dortmundhozrecrea írta:Már éjjel írtam egy másik topikban, de itt is felteszem a kérdést: Igazolt valaha, valamelyik csapat a Bayernből húzóembert? (Andris írta erre, h Ballack, és ez jogos)sztem a mai napig bánják
amugy ha jol emlékszem hargreaveset is 20+-ért adták el a unitednek mikor kivételesen nem volt sérült, aztán podolski is ment vissza kölnbe, meg ugye lucio az interbe
amugy én most elég nagy esélyt látok h villa ott köt ki. simán el tudná csábítani pep és bőven megélne a bundesligában.
Kit vitt el? Bojan nyilvánvalóan rögtön beugrik. Azt írtam is, hogy aki távozóban van, és erősítés számára, azt nyilván hívja majd. De komolyabban csábítani senkit sem fog szerintem. Aztán kiderül.Boixos írta:luis enrique leszedte a kispadot és a fakót, amikor elment az ASRhez.
sztem pep is körülnéz(ett) ezügyben BCNban.
Ballack, Lucio, akad azért. Ha tényleg ingyen ment, az erős. Olaszországban mocskos jól tudnak igazolni.sjd írta:recrea: Lucio?
jah, kb 19 évesen ingyen elengedték hummelst a dortmundhozrecrea írta:Már éjjel írtam egy másik topikban, de itt is felteszem a kérdést: Igazolt valaha, valamelyik csapat a Bayernből húzóembert? (Andris írta erre, h Ballack, és ez jogos)
Ha emlékeim nem csalnak, akkor ő azért távozott ingyen az Interbe, mert van Gaal-nak nem kellett.sjd írta:recrea: Lucio?
Szerintem fölösleges oda takarítás, hiszen nem volt morális válságban a csapat, és úgy néz ki, hogy idén eredményes leszCali írta: Biztos lesz valamiféle takarítás ott is, mint amilyen volt nálunk 2008 nyarán. Ebből kiindulva arra gondolok, hogy Robben tuti lép, és az ő helyén, valamelyik pár sorral fentebb említett csatárunkat el tudnám ott képzelni
Azt hiszem ezt a kört lefutottuk már párszor, szóval nem is óhajtok ehhez megjegyzést fűzni. Más tekintetben viszont szerintem sem érkezhet Busi a Bayernhez, az egyik legnyomósabb indok a Schweinsteiger - Martinez kettős; mindketten Sergio posztján tolják, nem kis tehetséggel és eredményekkel.Patrikk írta:Guardiola túlságosan szereti a Barcát, de jól is van ez így.
Aki tényleg ezt gondolja, hogy szétszedi a Barçát, annak nem sikerült igazán megértenie Pep gondolkodásmódját és a cselekedetei mögött húzódó indokokat.18Barca99 írta:Sokan itt azt gondoljátok, hogy Pep szét akarja szedni a Barcát meg azokat elviszi akiket ő hívott ide