Charlie írta:Mindenki annyira boldog, hogy elmegy és csak úgy repkednek a nevek, mert annyira egyszerű lesz pótolni gondoljátok. Nekem van egy olyan érzésem, hogy visszafogjuk még sírni Valdest. Ne legyen igazam.
C.
Ettől félek én is.Megy az ötletelés meg hát kell is ha már úgy állunk csak Pinto van jövőre (akkor meg már tényleg inkább Messi legyen a portás

De tartom, hogy nagyon nem lesz egyszerű itt megtalálni az utódot.Nem képességbeli dolgokra gondolok vannak fiatal remek kapusok, de más a játékrendszer, olyan koránt sem elhanyagolható dolgokat nem is említek, hogy pl hozunk egy Stég gyereket (spec én nem is tudom kicsoda

) nyelvi problémák???Beilleszkedés gondok??? S egyéb finomságok is közbe jöhetnek, a kapus poszt iszonyat megbízhatóságot igényel, s lehet csekély dolognak tűnik, de meccsszituban korántsem mindegy hogy pl jön Valdes katalánul odamond valamit s tudják a védők mi van.
Persze ellehet sajátítani a nyelvet meg ezért is írtam, hogy legalább akkor spanyolt hozzunk, de papíron egyszerű ez, de gyakorlatban félek tőle lesznek itt gondok, s én sem tudom máshogy zárni mint hogy ne legyen igazam

De átéltem műár hasonló mizériát, aztán kellett 10 év míg lett kapusunk, ha csak fele annyi idő is telik el, már az aggasztó....