Nem nagyon fognak 10-15 milliókat kifizetni egy olyan emberért akinek 1 év van a szerződéséből.
Rui Patricio is érdekes, de én nem tudom megfogalmazni rendesen, de óriási félsz van bennem az egész üggyel kapcsolatban.
Amúgy meg szerintem nem kell lehúzni a vízes lepedőt Valdesről, amit ab1dal írt az pl egy indok, s teljesen érthető, átgondolta így döntött az élet megy tovább, csak kérdés hogyan
Barcaman1993 írta:Úgyhogy a kapusok közt nincsen nagy különbség árban, ezért sztem egy kicsit megéri akár pár millióval többért egy magasabb szintű kapust venni.
Ez szerintem nagyon nagy butaság, kapusposzt nem olyan hogy cserélgetünk 2 havonta meg kifizetünk picit többet aztán jó, nem bántásból írom, de ez nem olyan mint a Fifában hogy hú kifizetek +3 milliót és lesz egy 79es overall játékosom helyett 81.
Jóval összetettebb a kérdés, s mint már lejjebb írtam ezer probléma felmerülhet, plusz ugye írtátok hozzunk egy fiatal kapust, ami érthető is, de jön a kérdés, hogy tudja "elviselni" az új közeget, más kultúra, óriási nyomás stb.
Nagyon összetett a dolog, s bizony Zubiéknak fel van adva a lecke rendesen, mert kapuskérdésben jól kell dönteni, az nem olyan mint a zokni, hogy naponta cseréled, vagyis lehet csak akkor megint jöhet egy Bonano-Dutruel-Enke-Rustu stb korszak....