Azokat a meccseket meg is kell nyerni. Benne van, hogy az első három nem fog nyerni.Deus írta:Minden károgónak üzenem, hogy 15 pontMÉG NINCS BAJ. Atleticoval szemben meg 8 pont.
Olyan szezon nincs, ahol végig nyerünk mindent. Jött a veresség, kész pont. Nem dől össze a világ. Szezon kezdete óta most kaptunk ki először, ami nagy szó.
Mindenki fáradt volt, az nagyon látszott rajtuk. Főleg Iniesta, Pedro és a végén Messi is.
Ez van.
Bajnoki Mérkőzések
-
- Entrenador del Barça
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Amellett hogy igazad van még egyik üldözőnk sem nyerte a meccsétDeus írta:Minden károgónak üzenem, hogy 15 pontMÉG NINCS BAJ. Atleticoval szemben meg 8 pont.
Olyan szezon nincs, ahol végig nyerünk mindent. Jött a veresség, kész pont. Nem dől össze a világ. Szezon kezdete óta most kaptunk ki először, ami nagy szó.
Mindenki fáradt volt, az nagyon látszott rajtuk. Főleg Iniesta, Pedro és a végén Messi is.
Ez van.

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
A 15 még mindig 18, mint ahogy a 8 is 11. Mindkét üldözőnek még győznie is kell holnap, amire azért mérget nem vennék.Deus írta:Minden károgónak üzenem, hogy 15 pontMÉG NINCS BAJ. Atleticoval szemben meg 8 pont.
Ez van.
Előbb-utóbb jönnie kellett egy vereségnek. Nem mondhatjuk azt, hogy nem volt megérdemelt, szerintem a Sociedad egyáltalán nem játszott rosszul, sőt.
Igaz, meg kell jegyezni, hogy ha minimális szerencsénk van, akkor 0:3 vagy 0:4 az állás, de ezt most hagyjuk.
Tompa volt a csapat, talán Iniesta-t tudom kiemelni, de nem értem még most sem, miért nem meri elvállalni a lövéseket. Busquets is az utóbbi meccseken a csapat egyik legjobbja volt, ma azért szürke volt ő is, Messi sem alkotott, szóval az egész csapat gyenge volt.
Viszont szerintem a fejekben van probléma. Tito problémája, most jött rá az is, hogy Valdes nem marad, stb.
Egyébként meccs közben, talán 2-2nél mutatták Tito arcát. Hát nem tudom, elgondolkoztam rajta, hogy mit kéne tennie, mármint nem a meccsen, hanem úgy összességében. Nem hiszem el, hogy a munkáját 100%osan tudja így végezni, illetve oda-vissza alapon, a stressz semmit nem használ az egészségi állapotának.
Igaz, meg kell jegyezni, hogy ha minimális szerencsénk van, akkor 0:3 vagy 0:4 az állás, de ezt most hagyjuk.
Tompa volt a csapat, talán Iniesta-t tudom kiemelni, de nem értem még most sem, miért nem meri elvállalni a lövéseket. Busquets is az utóbbi meccseken a csapat egyik legjobbja volt, ma azért szürke volt ő is, Messi sem alkotott, szóval az egész csapat gyenge volt.
Viszont szerintem a fejekben van probléma. Tito problémája, most jött rá az is, hogy Valdes nem marad, stb.
Egyébként meccs közben, talán 2-2nél mutatták Tito arcát. Hát nem tudom, elgondolkoztam rajta, hogy mit kéne tennie, mármint nem a meccsen, hanem úgy összességében. Nem hiszem el, hogy a munkáját 100%osan tudja így végezni, illetve oda-vissza alapon, a stressz semmit nem használ az egészségi állapotának.

Hát ez meg mi a túrós lószerszám volt???
Nem is tudom mikor láttam ilyeneket utoljára a Barcától. Borzalmas eladott labdák, sokszor a saját védekező harmadunkban, a védekezés gyakorlatilag szabálytalanságokból állt (ezúton is gratulálok Gerard "Kaká" Piquének), a második félidőben pedig ha jól emlékszem egyetlen lövése sem volt a csapatnak, akkor alibizést mutatott be mindenki. És ez volt a "bika" keret, akik közül kb. 2-en lesznek ott csütörtökön a pályán.... (bár ki tudja, lehet h Thiagoék legalább nem ilyen lelketlenül fognak játszani) Bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna ebből a meccsből, ha Bravo nem ad gyakorlatilag gólpassz értékű labdát Iniestának. Azt meg már nem is mondom, hogy Tito szinte Pepet idézte, ahogyan bátran belenyúlt a csapatba a cseréivel
De hogy valami pozitívum is legyen, Pedro gól, Alves gólpassz, és előtte egy remek Xavi átadás, ezekből az utóbbi időben nem sokat láttunk. (Hozzáteszem, semmi másból sem, amit ezen a meccsen a csapat bemutatott)

Nem is tudom mikor láttam ilyeneket utoljára a Barcától. Borzalmas eladott labdák, sokszor a saját védekező harmadunkban, a védekezés gyakorlatilag szabálytalanságokból állt (ezúton is gratulálok Gerard "Kaká" Piquének), a második félidőben pedig ha jól emlékszem egyetlen lövése sem volt a csapatnak, akkor alibizést mutatott be mindenki. És ez volt a "bika" keret, akik közül kb. 2-en lesznek ott csütörtökön a pályán.... (bár ki tudja, lehet h Thiagoék legalább nem ilyen lelketlenül fognak játszani) Bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna ebből a meccsből, ha Bravo nem ad gyakorlatilag gólpassz értékű labdát Iniestának. Azt meg már nem is mondom, hogy Tito szinte Pepet idézte, ahogyan bátran belenyúlt a csapatba a cseréivel

De hogy valami pozitívum is legyen, Pedro gól, Alves gólpassz, és előtte egy remek Xavi átadás, ezekből az utóbbi időben nem sokat láttunk. (Hozzáteszem, semmi másból sem, amit ezen a meccsen a csapat bemutatott)
-
- Capitá del Barça
Most minden Madridista elsírja magát örömében. Még talán ezek után azt is elhiszik, hogy közük van a bajnoksághoz.
Elég vérszegény volt ez, de bőven belefért. Ami zavaró, hogy ismét 2 gólós előnyről sikerült leadni a meccset. Jövőhéten otthon lehet javítani.
Nem volt rossz egyébként ez a Sociedad. Azt a kevés helyzetüket ami volt kitudták használni, amikor nagyon kellett a védekezés is rendben volt.
Elég vérszegény volt ez, de bőven belefért. Ami zavaró, hogy ismét 2 gólós előnyről sikerült leadni a meccset. Jövőhéten otthon lehet javítani.
Nem volt rossz egyébként ez a Sociedad. Azt a kevés helyzetüket ami volt kitudták használni, amikor nagyon kellett a védekezés is rendben volt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zolee23 2013.01.19. 22:41:30-kor.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Óriási teljesítmény a csapattól, hogy ilyen hosszú ideig veretlenek maradtak. Ennek a pillanatnak el kellett jönnie. Egyszerűen a világ egyik legjobb bajnokságában lehetetlen veretlennek maradni. Ez fél szezonon keresztül ment nekünk.
Azonban az elég nehezen emészthető, hogy 2-0-ról buktuk el a meccset. Tovább kell menni, fel kell állni és büszkének lenni az eddig elért eredményekre.
Azonban az elég nehezen emészthető, hogy 2-0-ról buktuk el a meccset. Tovább kell menni, fel kell állni és büszkének lenni az eddig elért eredményekre.

- Deus
- Boixos Nois
Minden károgónak üzenem, hogy 15 pont
MÉG NINCS BAJ. Atleticoval szemben meg 8 pont.
Ez van.

Ez van.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Amúgy én most mindenképp nyitnék egy Apokalipszis topicot, mert ami a következő napokban jön, az nem lesz piskóta.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- FCB-Mate-FCB
- Jugador d'estrella
Most letöltöm az 5-1-es meccset amit év elején játszottunk, hogy nézzem az RS játékosait szenvedni. 

- Messidona10
- Entrenador del Barça
Több tanulság is van. Mondjuk be kell rúgni a helyzeteket, és akkor ilyen nincs 
Ami viszont nekem aggasztó volt, hogy egyszerűen a kiállítás után borítékolható volt, hogy nem lesz több gól. Messi és Pedro maradtak ketten elöl, és amikor végre támadni lehetett volna, akkor Ini csatlakozott hozzájuk, a többiek meg a felezőnél... Na mindegy, ez így lett.
A világ nem dől össze, így se lehetünk elégedetlenek

Ami viszont nekem aggasztó volt, hogy egyszerűen a kiállítás után borítékolható volt, hogy nem lesz több gól. Messi és Pedro maradtak ketten elöl, és amikor végre támadni lehetett volna, akkor Ini csatlakozott hozzájuk, a többiek meg a felezőnél... Na mindegy, ez így lett.
A világ nem dől össze, így se lehetünk elégedetlenek

- BritishKnight
- Capitá del Barça
Az a legbosszantóbb, hogy ha koncentrálunk az első félidőben akkor ezt a meccset lazán hozzuk.
Remélem, hogy egy kis motiváltságot ad a Malaga ellen a játékosoknak. Nehogy már 3 meccsen egyszer se nyerjünk.
Remélem, hogy egy kis motiváltságot ad a Malaga ellen a játékosoknak. Nehogy már 3 meccsen egyszer se nyerjünk.
"Gloria Victis, dicsőség a legyőzötteknek, kik győzhetetlenek."
remélem még mindig örülsz annak a gólnakMezner2 írta:20 meccsenként egy ilyen belefér,ez legyen a legnagyobb gondunk ebben a szezonbanlegalább marad rekord amit megdönthetünk jövőre!
Alvesnek,és Piquének azért gratulálnék,Alves hónapok óta annyira,de annyira ostoba buta módon játszik,hogy már a keretben sem lenne helye.
Piqué meg nem tudom mit akart a szabadrúgásnál...
Ennek ellenére köszönet a csapatnak ezért a 19 gyönyörű meccsért!

Adjuk el Alvest könyörgöm

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
Villanova takarodj
Sejthető volt, hogy vége lesz a veretlenségnek, hát most jött el, még talán belefér.
Talán Valdés bejelentése zavarta ennyire össze a játékosokat, vagy egyáltalán egy ilyen hír mennyire lehet hatással a csapatra?
A Malaga ellen rendbe kell tenni a fejeket, és győzni kell. Visca el Barca!

Sejthető volt, hogy vége lesz a veretlenségnek, hát most jött el, még talán belefér.
Talán Valdés bejelentése zavarta ennyire össze a játékosokat, vagy egyáltalán egy ilyen hír mennyire lehet hatással a csapatra?
A Malaga ellen rendbe kell tenni a fejeket, és győzni kell. Visca el Barca!
Kikaptunk, na bumm. Jöhet a kommentcunami és az olyan hozzászólások, hogy gödörben vagyunk.
Gratulálok a Sociedádnak, megérdemelten nyertek. A második félidő teljesen az övék volt. Főleg a kiállítás után abszolút uralták a meccset.
Mi pedig kicsit talán kényelmesre vettük, de van ilyen, nem tragédia. Amikor mentünk kettővel én is azt gondoltam, hogy sima lesz.
Előre.
Gratulálok a Sociedádnak, megérdemelten nyertek. A második félidő teljesen az övék volt. Főleg a kiállítás után abszolút uralták a meccset.
Mi pedig kicsit talán kényelmesre vettük, de van ilyen, nem tragédia. Amikor mentünk kettővel én is azt gondoltam, hogy sima lesz.
Előre.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Hihetetlen, hogy milyen bénán játszottunk. Ha lehet ezt játéknak nevezni.
Úgy éreztem, hogy úgy mentek ki a pályára, hogy tudjuk le gyorsan. nem nagyon akartak ők itt játszani.
Még ez a vereség is belefér szerintem, de azért nem ártana a fejekben rendet tenni.
Alves igaz, hogy adott egy gólpasszt, de amit csinált, az hihetetlen. Nagyon el van szállva magától.
A sociedad meg vért ivott meccs előtt, érezték, hogy meg lehet fogni a Barcát. Megérdemelt a zakó, na. Remélem ez azért felébreszti őket, hogy nem lehet így kimenni a pályára, ilyen hozzáállással
Úgy éreztem, hogy úgy mentek ki a pályára, hogy tudjuk le gyorsan. nem nagyon akartak ők itt játszani.
Még ez a vereség is belefér szerintem, de azért nem ártana a fejekben rendet tenni.
Alves igaz, hogy adott egy gólpasszt, de amit csinált, az hihetetlen. Nagyon el van szállva magától.
A sociedad meg vért ivott meccs előtt, érezték, hogy meg lehet fogni a Barcát. Megérdemelt a zakó, na. Remélem ez azért felébreszti őket, hogy nem lehet így kimenni a pályára, ilyen hozzáállással
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
az ilyen vereséget nem lehet megmagyarázni.
2-0ról megint magunkat vertük meg. 3szor értek fel a kapuhoz nagyjából,3 gólt.
Védekezésünk mondjuk végig siralmas volt,rossz volt nézni mennyire elcsúszott a védősor sokszor.
Nah mindegy, nem a vereség bánt,mert így is elég nagy az előny,de 2-0ról a b-csapatnak is bárki ellen le kell hozni egy meccset.
Piqué kiállítása vicces volt, olyan faultért küldték ki, amiből 15 volt a meccsen.
2-0ról megint magunkat vertük meg. 3szor értek fel a kapuhoz nagyjából,3 gólt.
Védekezésünk mondjuk végig siralmas volt,rossz volt nézni mennyire elcsúszott a védősor sokszor.
Nah mindegy, nem a vereség bánt,mert így is elég nagy az előny,de 2-0ról a b-csapatnak is bárki ellen le kell hozni egy meccset.
Piqué kiállítása vicces volt, olyan faultért küldték ki, amiből 15 volt a meccsen.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
20 meccsenként egy ilyen belefér,ez legyen a legnagyobb gondunk ebben a szezonban
legalább marad rekord amit megdönthetünk jövőre!
Alvesnek,és Piquének azért gratulálnék,Alves hónapok óta annyira,de annyira ostoba buta módon játszik,hogy már a keretben sem lenne helye.

-
- Az Év fórumozója 2013
Soci-kezdő:
Bravo; Carlos Martínez, Mikel González, Iñigo, De la Bella; Bergara, Illarramendi, Xabi Prieto, Griezmann; Vela y Chory Castro.
Chory nyáron gólt lőtt nekünk, Griezmann korábban szintén, jó lesz vigyázni velük.
Cserék: Zubikarai, José Ángel, Elustondo, Estrada, Rubén Pardo, Agirretxe, Ifrán.
Bravo; Carlos Martínez, Mikel González, Iñigo, De la Bella; Bergara, Illarramendi, Xabi Prieto, Griezmann; Vela y Chory Castro.
Chory nyáron gólt lőtt nekünk, Griezmann korábban szintén, jó lesz vigyázni velük.
Cserék: Zubikarai, José Ángel, Elustondo, Estrada, Rubén Pardo, Agirretxe, Ifrán.
- 18Barca99
- Capitá del Barça
Így van oda kell figyelni rájuk hisz a Madrid ellen is ügyesen tették - vették a labdát. Igaz mint tudjuk a Madrid most rosszabb formában, mi meg (elvileg) kirobbanóban, azért figyelemre méltó az a 3 gól a Bernabeuban. Idegenben habár hibátlan a mérlegünk, azért a Sevilla és Betis után talán ez lesz az egyik legnehezebb. Igaz, minden hétvégén úgy ülünk le a tv elé, hogy húú ez most már tényleg nagyon nehéz lesz és lehet botlunk de a fiúk még mindig húzzák és húzzák a kitűnő bajnoki rajtot ( ami most már talán nem is rajt, hanem kitűnő szezon kezd lenni ).Barcaman1993 írta:Ilyen csapattal kötelező a győzelem. Meg kéne már törni a Sociedad elleni "átkot". Egyébként egész jó az ellenfél. Ilyen csatárokkal, hogy Carlos Vela, Aguirretxe, Griezmann, a kp-n Xabi Prietoval. kemény meccs lesz, de kell a 3 pont.
Múlt héten azok között voltam aki azt mondta, hogy simán nyerünk Málagán most nem mondom annyira biztosra (mintha rajtam múlna...

Ha el kell törnöm valamimet a pályán, akkor eltöröm, és nem panaszkodom, ha ez segít az edzői stábnak és a csapatomnak. Ez a fajta elkötelezettség a legfontosabb, hogy meglegyen mindenkiben. - Ivan Rakitic
- Messidona10
- Entrenador del Barça
Tulajdonképpen a lehető legjobb csapat futhat ma ki (bár ki tudja, hogy most Alves vagy Adriano jobb). A Sociedad évek óta elég veszélyes hazai pályán, jó lenne már őket elrendezni, és folytatni a sorozatot. Remélem, hogy ez sikerül. Visca el Barca!
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Ilyen csapattal kötelező a győzelem. Meg kéne már törni a Sociedad elleni "átkot". Egyébként egész jó az ellenfél. Ilyen csatárokkal, hogy Carlos Vela, Aguirretxe, Griezmann, a kp-n Xabi Prietoval. kemény meccs lesz, de kell a 3 pont.S.Agüero írta:Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Alba, Sergio, Cesc, Xavi, Iniesta, Pedro i Messi
Betonkezdő.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Az Év fórumozója 2013
Ez igen.S.Agüero írta:Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Alba, Sergio, Cesc, Xavi, Iniesta, Pedro i Messi
Betonkezdő.

Hamar el kéne húzni több góllal, hogy aztán pihenhessen három kulcsember.
La banqueta del Barça: Pinto, Mascherano, Adriano, Song, Thiago, Alexis i Tello.
Visca el Barça