Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezek vmi cheatek egy játékhoz?kurdt írta:FG, SP, BB, TDSWJS, Csoadroli írta: Amúgy ki hány sorozatot néz jelenleg? Én: TBBT, TAAHM, HIMYM, FG,
asszem ennyi de ezek közül háromra most éppen várni kell
FG, SP, BB, TDSWJS, Csoadroli írta: Amúgy ki hány sorozatot néz jelenleg? Én: TBBT, TAAHM, HIMYM, FG,
Bele sem merek gondolni.soadroli írta:Amúgy ki hány sorozatot néz jelenleg?
Wáá, tényleg? Királyságmiihii írta:4 NAP MÚLVA SPARTACUS!![]()
Kicsit mellément ez a postod, de azért válaszolokmessideco írta:A Butch Cassidy és a Sundace kölyök milyen film? Élvezhető? Tervezem a megnézését, imádom a westernt, de félek, hogy nagyon megerőltető lesz
Én már a legújabb évadot nézem, de a sztori továbbra sem laposodott el, úgyhogy ha bejött az eleje, akkor annál rosszabbra már ne nagyon számíts!Sanama írta:Nem tudom hogy lehet elnyújtani a sztorit olyan sokáig, de az nagyon tetszik, hogy igaz, hogy nagy nőcsábász a pali, mégsem boldog, és a volt csaját akarja vissza.
Na nekem ez nem megy. Ha sorozatot nézek, akkor legalább egy évad előre legyen meg. Számomra elveszíti a varázsát, ha csak részenként nézem.visca el barca írta:
mondjuk az le mult fél évben már csak heti egy résszel tolom az éppen aktuálisakat...
Hú, ez marha érdekesen hangzik! Kíváncsi lettem.sjd írta: nem OFF: amúgy belenézek a jövő héten ebbe a Les Revenants-ba, francia sorozat, mellesleg zombikról szól, de nem Walking Dead stílusban, hanem több éve halott emberkék egyszerűen felkelnek, hazamennek és élik tovább az életüket, mintha mi sem történt volna. Kíváncsi vagyok.
OFF: filmklub?kanty írta:Köszi szépen mindkettőtöknek.
Nekem is kicsivel több, mint két hét jött ki. Sorozatokat, azért nem követem annyira, eléggé finnyás vagyok.
Én ezt az oldalt ismerem:http://myepisodes.com/kanty írta:Egy kis segítség kellene srácok.
Mi a neve annak az oldalnak, ahol megtudod nézni, hogy összesen hány órát töltöttél sorozatnézéssel?
Köszi.
Értem. Erre gondoltam én is. Mindenképpen eme bizonyos high-concept vonulatban gondolkodom.sjd írta: Igazából két fajtája van a sorozatoknak, az egyik az epizodikus (egy rész - egy sztori, pl. House, CSI-ok stb.), a másik a szérializált / high-concept, amikor egyetlen történet (koncepció - innen a high concept) mentén van az egész elkészítve (pl. Lost, meg amiket írtál).
Akkor bepróbálom ezt a Sírhant dolgot, amúgy is szeretem, ha valami picit eltér a szokásostól, és megosztja az embereket.visca el barca írta: amit javaslok: oz, kemény zsaruk, drót, sons of anarchy, ha egy kicsit elvontabb akkor sírhant művek
Igazából két fajtája van a sorozatoknak, az egyik az epizodikus (egy rész - egy sztori, pl. House, CSI-ok stb.), a másik a szérializált / high-concept, amikor egyetlen történet (koncepció - innen a high concept) mentén van az egész elkészítve (pl. Lost, meg amiket írtál).Primitive írta:Most elmondanád nekem ezt, mint halandó földi embernek, hogy mit jelent a high concept?sjd írta: Ez a "legyen története" az átívelő szál / high concept akar lenni amúgy?