csababarca írta:Cali írta:Nektek volt már olyan, hogy egy adott filmet nem tudtatok végignézni, és kikapcsoltátok mielőtt vége lehetett volna? Ha igen, akkor melyik filmek?
Alien all. nem bírja a szemem a gagyi hatást. ráadásul unalmas is volt, plusz a Prometheus után néztem meg, és az első rész nagyjából ugyanaz.
Azt még végigszenvedtem valahogy, de a többit már csak átpörgettem.
Ugyanez volt velem is. Megnéztem a Prometheust, ami iszonyat módon bejött és csak utána jöttek az Alien filmek. Bár ez enyhe túlzás, mert nem jutottam messzire.

Az elsőt lenyomtam, nem is volt vele igazán bajom, de a gagyi hatást az én szemem se bírja, itt még elviseltem. A másodikba belekezdtem és sikerült egy olyan verziót leszednem, amiben a szinkronhangok össze-vissza változtak. Ment a párbeszéd és közben megváltozott a két szereplő hangja. Na az ilyet még annyira se bírom, mint a gagyi hatást. A továbbiakban nem is erőltettem a sorozatot.
De pl. tegnap néztem a Legrosszabb napot. Legszívesebben azt is kinyomtam volna a gagyi cgi miatt, de itt még rá tudtam mondani, hogy a film történetéhez nem igazán adna pluszt, ha a robbantások és az aranyhal életszerűbb lenne.
Nem mondom, hogy a CGI orgazmus a mindenem és az a legfontosabb számomra egy filmben, de ha már használják, akkor szerintem úgy érdemes, ha nem annyira zökkent ki a filmből a hatása, mint az előbb említett filmnél is.