Primitive írta:Channel - 140155
SopCaston, csak gondoltam szólok, picit jobb minőség.

Egyébként meg a kezdéssel mindig bajok vannak.. Nem tudom, hogy miért nem lehet az elejétől odakoncentrálni. Nagyon kell ez a meccs.
Köszi a linket, maradok ennél, megszoktam már hogy ilyen a minőség, plusz Mike&Tommyt hallgatok (pontosabban Mike és Scal

) (nem tudom sopcasten is ők vannak-e)
Védekezni nem nagyon vagyunk hajlandók, iszonyat idegesítőek ezek a zárás helyett belépő emberek a gyűrűnk alá, s nézzük hogy jön a bepassz, s a tiszta ziccer.
Irving-Rondo és KG/Sully-Zeller csata van gyakorlatilag a pályán, Irving meg hot.
Sully miatt viszont megint érdemes nézni a meccset, 6 pont 7 pati és játszott eddig 8 percet

Viszont ezek az állandó újonc faltok amit ráfújnak, bosszantóak
54-53 oda, Tristan Thompson is elindult és berámolt 16 pontot, a végén meg Irving nagyon beültette szegény Basst a hintába, BB még most is forgolódik

Abszolút nyerhető meccs, második negyedre javulás volt, ebből kell kiindulni és behúzni
Na meg is van a nap jelenete,
Bradley hatalmasat blokkolt

És dobott 2 hármast is, így megyünk 6al, csak hogy jelezze pályán van ő is.

Rondo 10 ponttal indult az elején pár perc alatt, azóta viszont nagyon csendes, bár megint tripla-dupla közelében jár.
73-70 ide a 3ik végén, csordogál a meccs, ide-oda pár pont, vannak nagyon szép jelenetek, Gee zsákolások, de elég langyi a meccs, amiben főszerepet játszunk, elég álmoskásan toljuk.
2:30 hátra, 84-83 oda, OT gyanús meccs ez, az egész második félidőben ide-oda pár pont.Rondo megérezte, hogy "rászóltam" kicsit összekapta magát, na meg Sully is visszatért, s alkot.
Rondo utánafut egy labdának amit hosszan ütött vissza Sully és vissza akarta húzni és odaadta Irvingnek, aki halál üresen volt a gyűrű alatt, Rajon az Isten áldjon meg ilyen kiélezett szituban ekkora hiba
Na Zellerre fújtak egy véleményes faltot (inkább blokk volt mint falt, sőt), így ő ki is szállt a buliból, KG jól eladta, majd sajátja alatt blokkolt egyet

Erre Irving a végén, 52 mp hátra, -3....
Na Irving (40 pont tőle) elintézett minket itt a végén..... erre ezek a szemetek még be is játsszák a Nananana hey Goodbye című számot
Ennyi volt (95-90 oda), nagyon laposak voltunk ma is, L4, remélem megint a Nix elleni győzelem (?) indít majd el minket, mert mondanom sem kell valahogy jobb volt meccseket nézni mikor nyertünk, mint most mikor megint csak a vereségek