USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.23. 14:30:11

Rendben D'Antonit már akkor érezhető volt ez nem fog menni mikor odakerült, de véleményem szerint nagyobb problémák vannak a Lakersnél mintsem csak annyit mondunk cseréljük le az edzőt.
Nash azért öregszik, de vele nincsen gond, Bryant jó szezont fut (hozzáteszem nem akarok vészmadárkodni de lassan ennyi volt neki, érezhető már az utóbbi pár meccsen hogy a folyamatos 40+os meccsek azért kivesznek belőle, drasztikusan visszaesett), MWP jó szezont fut, s akkor elérkeztünk a Gasol-Howard kettőshöz akik meg nem futnak jó szezont.
Pad meg nincs (s ez óriási gond, rendben most Clark odateszi magát de ennyi)

Howard ugye sérült állandóan, Gasol meg ugye ebben a rendszerben nem érzi jól magát, de nála legfőképpen lelki gondok vannak, amit valahol megértek, ami "megaláztatás" érte az utóbbi pár évben a Lakersnél az szinte példátlan.
Legtöbbször ugye ő a bűnbak, állandóan őt akarják elcserélni, az ő nőjét dugták meg a többiek és társai.
És én nem védem őt, mert tényleg gyenge az utóbbi időben, de hogy állandóan őt kapják elő azért kicsit erős.

Igazából én úgy gondolom most már egy edzőváltás sem sokat segíthet a Lakersen, 1; ki vannak facsarva a játékosok fizikailag 2; nincs abszolút csapatkémia
Tegyük fel jönne Jackson (úgyse fog nagyobb benne a büszkeség) itt SOS változások kellenének és még akkor sem biztos a PO, de jön rendbe teszi a társaságot, elkezdenek bízni egymásban (Gasol szerintem már soha nem fog senkiben amíg a Lakersnél van) megtalálja a helyeket stb, de már lement annyi az idényből, hogy ez nem menne egyik napról a másikra, s ami még fontosabb le van rajzolva a kis táblára a dolog, edzésen is mindent megteszel érte hogy működjön, de attól még Howard háta fájni fog, Gasolt "nem fogja érdekelni", Bryant büszkeségből menne előre, csak a folyamat 40 percektől nem bírná a lába és így tovább.

Mindentől függetlenül ha valahogy összeszednék az utolsó helyek egyikét a PO-ban akkor az lehet mentálisan akkora lökést adhat a sárga-liláknak, hogy kaboom :D De ez már lassan tényleg csak valami fabulaszerű kezd lenni.Valóság az hogy a szezon fele elment, nagyon nehéz a sorsolásuk és Nyugaton 60-65 % kell még a 8ik helyhez is.

James-Durantnál meg fejlődött KD35, de James egyszerűen a játék sok elememében még mindig jobb.
Én nagyon meglepődnék ha nem James kapná megint, stat nem minden, de érdekességképp:
http://www.basketball-reference.com/pla ... sle01.html
http://www.basketball-reference.com/pla ... nke01.html
LBJ továbbra is minden súlyozott statisztikai mutatóban jobb, s a pályán is továbbra is az az érzése az embernek, hogy ha "unatkozik" és elindul nincs kegyelem.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.23. 14:25:47

Rendben D'Antonit már akkor érezhető volt ez nem fog menni mikor odakerült, de véleményem szerint nagyobb problémák vannak a Lakersnél mintsem csak annyit mondunk cseréljük le az edzőt.
Nash azért öregszik, de vele nincsen gond, Bryant jó szezont fut (hozzáteszem nem akarok vészmadárkodni de lassan ennyi volt neki, érezhető már az utóbbi pár meccsen hogy a folyamatos 40+os meccsek azért kivesznek belőle, drasztikusan visszaesett), MWP jó szezont fut, s akkor elérkeztünk a Gasol-Howard kettőshöz akik meg nem futnak jó szezont.
Pad meg nincs (s ez óriási gond, rendben most Clark odateszi magát de ennyi)

Howard ugye sérült állandóan, Gasol meg ugye ebben a rendszerben nem érzi jól magát, de nála legfőképpen lelki gondok vannak, amit valahol megértek, ami "megaláztatás" érte az utóbbi pár évben a Lakersnél az szinte példátlan.
Legtöbbször ugye ő a bűnbak, állandóan őt akarják elcserélni, az ő nőjét dugták meg a többiek és társai.
És én nem védem őt, mert tényleg gyenge az utóbbi időben, de hogy állandóan őt kapják elő azért kicsit erős.

Igazából én úgy gondolom most már egy edzőváltás sem sokat segíthet a Lakersen, 1; ki vannak facsarva a játékosok fizikailag 2; nincs abszolút csapatkémia
Tegyük fel jönne Jackson (úgyse fog nagyobb benne a büszkeség) itt SOS változások kellenének és még akkor sem biztos a PO, de jön rendbe teszi a társaságot, elkezdenek bízni egymásban (Gasol szerintem már soha nem fog senkiben amíg a Lakersnél van) megtalálja a helyeket stb, de már lement annyi az idényből, hogy ez nem menne egyik napról a másikra, s ami még fontosabb le van rajzolva a kis táblára a dolog, edzésen is mindent megteszel érte hogy működjön, de attól még Howard háta fájni fog, Gasolt "nem fogja érdekelni", Bryant büszkeségből menne előre, csak a folyamat 40 percektől nem bírná a lába és így tovább.

Mindentől függetlenül ha valahogy összeszednék az utolsó helyek egyikét a PO-ban akkor az lehet mentálisan akkora lökést adhat a sárga-liláknak, hogy kaboom :D De ez már lassan tényleg csak valami fabulaszerű kezd lenni.Valóság az hogy a szezon fele elment, nagyon nehéz a sorsolásuk és Nyugaton 60-65 % kell még a 8ik helyhez is.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2013.01.23. 14:03:38

Bob_Marley írta: Rondo utánafut egy labdának amit hosszan ütött vissza Sully és vissza akarta húzni és odaadta Irvingnek, aki halál üresen volt a gyűrű alatt, Rajon az Isten áldjon meg ilyen kiélezett szituban ekkora hiba :?
Ezt is beírták neki assist-nak? :mrgreen: :mrgreen:

Howard-ot meg szerintem fél év után biztos, hogy nem cseréli el a Lakers. Szezon végén érdekesebb már a helyzet, mert ahhoz, hogy megtartsák Howard-ot, szerintem max-os szerződést kell az orra alá tolni, amit viszont az idei szezonjáért nem érdemel.

Amúgy nem csodálkozok, hogy ilyen gyenge a LAL, ez a védekezés Körmend szintű, kb. csak akkor van esélyük, ha Kobe normális napot fog ki (vagy még akkor sem). De az utóbbi 3 meccsen már ő is visszaesett, mintha kicsit frusztrált lenne (amit meg is értenék), 8/25, 10/32, 7/22 FG...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.23. 11:34:17

Egyébként most Mike Brown milyet röhöghet otthon, ugye kapja még 2 évig a fizuját, vagy meddig, és nélküle egyáltalán nem jobb a csapat, sőt...

Gasolt én már nem cserélném el, egyszerűen tényleg nem kapnának érte olyan értéket, amit Gasol jelenthet. 2 jó éve meg még Paunak is van szerintem, egyszerűen nincs kihasználva, pedig Nash mellett minden adott lenne neki (is).

Arra lennék még kiváncsi, hogy ha D'antoni repül, akkor kit hoznak? A mestert?!
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.23. 11:10:39

daffy írta: szerintetek lesz howard trade vagy sem?
Nem hiszem. Bár az értéke csökkent az elmúlt egy évben, de még mindig magasan a legjobb center. Ha rendbe jön a háta rendesen és egy normális edző alatt dolgozhat, akkor van esély rá, hogy ismét domináljon.
Itt az edzőt kellene kitenni. Ezt kb. egyetlen dolog akadályozza meg, a kis Buss nem akarja beismerni, hogy hibázott, és egy éven belül kétszer is edzőt cserélni.
Én őszintén szólva nem hiszem és, ha megtörténne nagyon sajnálnám, hogy egy középkategóriás edző miatt a franchise jövőjét kockáztatná a vezetőség. Mert Dwight a Kobe utáni időszak miatt is volt idehozva. Van benne még pár év és egy fp kaliberrel néhány év múlva is egy bajnokesélyes csapat gerincét képezné.

Most ugye nyilatkozta, hogy több lehetőségre lenne szüksége, Kobe is burkoltan beszólt neki, de ezek ellenére sem hiszem, hogy cserélnénk. Mondom ezt úgy, hogy én soha nem kedveltem Howardot. Az örökös bohóckodásait nem bírom. Neki tök mindegy, hogy épp aláznak, úgy is vigyorog, mint Feri annak a bizonyosnak. És éppen ezért nem tartom őt vezérnek és éppen ezért gondolom, hogy mellé feltétlenül kell valaki.

Itt vagy Gasol csere lesz, vagy edzőváltás.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.23. 11:05:07

daffy írta:
kanty írta:‏@szcsaba
Volt időm beleásni magam Durant statjaiba. Ha ezt tartja, vagy akár kicsit visszaesik, nem létezik, hogy ne ő legyen az MV
P.

Én is ezen a véleményen vagyok.
Karrierje legjobbját hozza: FG%, 3P%, FT%, Assist, steal, block és a PER-je is elképesztő. Ilyen közel még nem volt Jameshez. Ehhez, ha még hozzáveszem, hogy LeBron nyert már három MVP címet, nem hiszem, hogy ne KD legyen idén a befutó.
remélem,imádom kd-ben a hidegvérűségét. ha egy 210es 110kilós feka repül felé,akkor is eldobja emberrel az arcában és a pulzusa nem megy a téli álmot alvó medvéé fölé.

szerintetek lesz howard trade vagy sem?
Kire tudnák elcserélni egyáltalán?!
Nem tudom, kicsit kapkodnak LA-ben szerintem. 2hete Gasolt akarták, most Howardot, holnap Nash lesz, aztán Kobe?

KD meg egy állat.
daffy
Madridista

2013.01.23. 10:56:37

kanty írta:‏@szcsaba
Volt időm beleásni magam Durant statjaiba. Ha ezt tartja, vagy akár kicsit visszaesik, nem létezik, hogy ne ő legyen az MV
P.

Karrierje legjobbját hozza: FG%, 3P%, FT%, Assist, steal, block és a PER-je is elképesztő. Ilyen közel még nem volt Jameshez. Ehhez, ha még hozzáveszem, hogy LeBron nyert már három MVP címet, nem hiszem, hogy ne KD legyen idén a befutó.
remélem,imádom kd-ben a hidegvérűségét. ha egy 210es 110kilós feka repül felé,akkor is eldobja emberrel az arcában és a pulzusa nem megy a téli álmot alvó medvéé fölé.

szerintetek lesz howard trade vagy sem?
Eazzy
Entrenador del Barça

2013.01.23. 10:45:34

socio66 írta:
Cumbee írta: Ja és rohadtul megnézném James-el egy csapatban.
én is, amikor olvastam a pletykákat, nagyon megörültem, irving annyira szimpatikus pályán-pályán kívül egyaránt, hogy nagyon megérdemelne egy ilyen társat.
meg a cleveland szurkolók is, hogy megint contender csapatuk legyen, több évnyi lottery után.
órási összeállás lenne.
Há persze, meg a liga 60%-a szintén megérdemelné már a több évnyi lottery után.
Mi jó 10 éve várunk contender csapatot Phillyibe, de mondjuk a liga egyik legjobb, ha nem a legjobb szurkolói bázisával rendelkező Warriors pl szintén megérdemelne már, de gondolom Washingtonban sem sírnának, ha a töménytelen [auto_cenzúra] csökkenne. Clevelandból még épphogy eljött James, nem sírjanak annyira csak.
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.23. 10:10:41

‏@szcsaba
P.

socio66

2013.01.23. 09:20:52

Cumbee írta: Ja és rohadtul megnézném James-el egy csapatban.
én is, amikor olvastam a pletykákat, nagyon megörültem, irving annyira szimpatikus pályán-pályán kívül egyaránt, hogy nagyon megérdemelne egy ilyen társat.
meg a cleveland szurkolók is, hogy megint contender csapatuk legyen, több évnyi lottery után.
órási összeállás lenne.
Zolee23
Capitá del Barça

2013.01.23. 07:12:54

Cumbee írta:Csak a 4. negyedre értem haza, de éreztem, hogy meglesz ez a meccs a Cavs-nek, a 4. negyed vége általában Irving time, ami nem jelent jót az ellenfeleknek.:D Valaki tudna esetleg egy olyan statisztikát dobni, hogy ki hogy teljesít az utolsó negyedekben? Keresgélek már egy ideje, de nem találok sehol ilyet.
Ezt két-három hete mutatták az egyik Cavs meccsen, azóta persze változtak biztos a dolgok, de irányadónak azért megfelel.

Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.01.23. 05:44:45

Csak a 4. negyedre értem haza, de éreztem, hogy meglesz ez a meccs a Cavs-nek, a 4. negyed vége általában Irving time, ami nem jelent jót az ellenfeleknek.:D Valaki tudna esetleg egy olyan statisztikát dobni, hogy ki hogy teljesít az utolsó negyedekben? Keresgélek már egy ideje, de nem találok sehol ilyet. Egyébként egy állat ez a srác, a következő évtized egyik legmeghatározóbb játékosa lesz. (Nálam már most TOP3 PG)
Ja és rohadtul megnézném James-el egy csapatban. Mondjuk egy kicsit érettebb Cousins-al a center poszton. UUUhhhh...:D

Lakers pletykák:

Blockbuster készülőben!! Kezdenek egyre több helyről szállingózni a pletykák, hogy a Lakers még a határidő előtt elcseréli Howard-ot. Állítólag egyre többet nyavalyog a bajusz rendszere miatt és a vezetőség nem érzi biztosnak, hogy nyáron hosszabbít majd, így még télen megpróbálnak túladni rajta. (Megjegyzem, ha hosszú távra terveznek D'Antoni-val, akkor akár életképes ötlet is lehet.)

Én pl egy LA-BKN-MIA 3 csapatos tradet el is tudnék képzelni.
Evans->Miami, Howard-> Broklyn, James Jones, Lopez, meg mondjuk egy-két 2. körös Heat pick ->Lakers De ez csak saját ötlet.

Másik pletyka amit most olvastam nem túl új(csak nekem) de érdekes. Állítólag Kobe az olimpia alatt sem tudta visszafogni magát, folyamatosan dumált KD-nek, meg Westy-nek, megpróbálta összeugrasztani őket, ami nem nagyon jött be a 2 srácnak. Ez egyébként a LAL-OKC után jött elő, abból az apropóból, hogy ők ketten 69 pontot rámoltak be a Lakersnek. Mondanám, hogy érdekes lenne egy LAL-OKC playoff összecsapás, de nem merem... :P
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.23. 01:41:23

Primitive írta:Channel - 140155

SopCaston, csak gondoltam szólok, picit jobb minőség. :wink: Egyébként meg a kezdéssel mindig bajok vannak.. Nem tudom, hogy miért nem lehet az elejétől odakoncentrálni. Nagyon kell ez a meccs.
Köszi a linket, maradok ennél, megszoktam már hogy ilyen a minőség, plusz Mike&Tommyt hallgatok (pontosabban Mike és Scal :D ) (nem tudom sopcasten is ők vannak-e)

Védekezni nem nagyon vagyunk hajlandók, iszonyat idegesítőek ezek a zárás helyett belépő emberek a gyűrűnk alá, s nézzük hogy jön a bepassz, s a tiszta ziccer.
Irving-Rondo és KG/Sully-Zeller csata van gyakorlatilag a pályán, Irving meg hot.

Sully miatt viszont megint érdemes nézni a meccset, 6 pont 7 pati és játszott eddig 8 percet :shock:
Viszont ezek az állandó újonc faltok amit ráfújnak, bosszantóak :?

54-53 oda, Tristan Thompson is elindult és berámolt 16 pontot, a végén meg Irving nagyon beültette szegény Basst a hintába, BB még most is forgolódik :?
Abszolút nyerhető meccs, második negyedre javulás volt, ebből kell kiindulni és behúzni :D

Na meg is van a nap jelenete, Bradley hatalmasat blokkolt :shock:
És dobott 2 hármast is, így megyünk 6al, csak hogy jelezze pályán van ő is. :D
Rondo 10 ponttal indult az elején pár perc alatt, azóta viszont nagyon csendes, bár megint tripla-dupla közelében jár.

73-70 ide a 3ik végén, csordogál a meccs, ide-oda pár pont, vannak nagyon szép jelenetek, Gee zsákolások, de elég langyi a meccs, amiben főszerepet játszunk, elég álmoskásan toljuk.

2:30 hátra, 84-83 oda, OT gyanús meccs ez, az egész második félidőben ide-oda pár pont.Rondo megérezte, hogy "rászóltam" kicsit összekapta magát, na meg Sully is visszatért, s alkot.

Rondo utánafut egy labdának amit hosszan ütött vissza Sully és vissza akarta húzni és odaadta Irvingnek, aki halál üresen volt a gyűrű alatt, Rajon az Isten áldjon meg ilyen kiélezett szituban ekkora hiba :?

Na Zellerre fújtak egy véleményes faltot (inkább blokk volt mint falt, sőt), így ő ki is szállt a buliból, KG jól eladta, majd sajátja alatt blokkolt egyet :D
Erre Irving a végén, 52 mp hátra, -3....

Na Irving (40 pont tőle) elintézett minket itt a végén..... erre ezek a szemetek még be is játsszák a Nananana hey Goodbye című számot :mrgreen:

Ennyi volt (95-90 oda), nagyon laposak voltunk ma is, L4, remélem megint a Nix elleni győzelem (?) indít majd el minket, mert mondanom sem kell valahogy jobb volt meccseket nézni mikor nyertünk, mint most mikor megint csak a vereségek :?
Kép
Kép
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2013.01.23. 01:33:46

Channel - 140155

SopCaston, csak gondoltam szólok, picit jobb minőség. :wink: Egyébként meg a kezdéssel mindig bajok vannak.. Nem tudom, hogy miért nem lehet az elejétől odakoncentrálni. Nagyon kell ez a meccs.
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.23. 01:06:26

Tudom ingyenes LP, stb, de a link a szokásos :lol:
http://www.thefirstrow.eu/watch/164709/ ... ltics.html
Na akkor csapassuk, Sully "hazatér" Ohioba, jó lenne "szépen" ünnepelni, egy dupla-duplával kiegyeznék tőle, meg a padtól 30+ pontra.
Lets Go C'S

Na ez kantynak való reklám:
http://www.youtube.com/watch?v=shx0iu-TC6w
Kérem a megfejtést, hányszor hangzik el ebben az 1 percben, hogy Kobe? :mrgreen:

Rohadt jó a Cavs introja:
http://www.youtube.com/watch?v=hg_TZk45b84

Waiters kezd, ennek örülök, bár a padról jobban ment neki, de nagy kedvenc :D

Eddig nagy rohanás, Irving meg megállíthatatlan 13 pont már...5/5, picit elindult :D
Védekezés nélkül nehéz ezt a játékot játszani -5 és már kaptunk 20at 6 perc alatt :?
Walton is betalált, itt a vég :lol:

Sully 3 ember között megszerzett pattanói élményszámba mennek, iszonyat harcias, s minden meccsen ledöbbenek, hogy ezt hogy szedte le, de hát ő már csak ilyen :D

31-27 oda az elsp negyed vége, Irving 19 pont, picit soknak érzem :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2013.01.23. 01:38:38-kor.
Kép
Kép
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2013.01.22. 23:33:15

Mezner2 írta:Van itt valaki,aki jól képben van az NHL-el kapcsolatban??
Egy kis esélylatolgatás érdekelne a Washington-Winnipeg Jets meccsel kapcsolatban!
Ki mit vár a meccstől?
A Capitals belefutott egy nagy zakóba a csonka forduló első mérkőzésén. Mondjuk 3 gólt emberhátrányból kaptak szerencsétlenek. 9 emberhátrányból 6-ot védekeztek csak ki. Ovechkin, Backström, Carlson, Brouwer azért szép névsor.

A Winni meg már 2 vereségen van túl, igaz ezek elég minimálisak voltak. Bruins is csak OT-ban bírt el velük...
Ha fogadáson gondolkodsz, akkor szerintem a hoki, mint esemény kerülendő terület. Ha nagyon tippelnem kellene akkor persze azt mondanám, hogy nyer a Capitals, de lehet csak szétlövésben, vagy OT-ben.
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.01.22. 23:21:29

Van itt valaki,aki jól képben van az NHL-el kapcsolatban??
Egy kis esélylatolgatás érdekelne a Washington-Winnipeg Jets meccsel kapcsolatban!
Ki mit vár a meccstől?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.22. 23:08:23

Primitive írta:
Ki az a Szabi? :roll: :lol:
Ma úgyis egész nap Gayeztem, ilyenen már ne akadjunk fent :mrgreen:
Rudik Gayek, Szabik vannak körülöttem :mrgreen:

Griz will sign shooting guard Chris Johnson of Dayton

Delonte West és Bill Walker is kalapban van, hogy feltöltsék a helyeket.
Kép
Kép
Kép
Primitive
Entrenador del Barça

2013.01.22. 22:46:55

Bob_Marley írta:
Primitive írta:Éjjel Cavs-Celtics, hajnalban meg Clippers-OKC!

Marad valaki?
Szabin vagyok, így Clippers-OKC is esedékes, Celtics meg "alap" :D
Bár nagyon félek nem lesz sok köszönet a mai játékunkban sem, de ne így legyen.PP remélem feljavul, mert elég nagy gödörben van, Doc meg "megfenyegette" a csapatot, hogy cserepletykák mindig is lesznek, de tenni kéne érte, hogy ne legyenek :D
Ki az a Szabi? :roll: :lol:

Kíváncsi leszek, hogy a Pistons után lesz e javulás, remélem. 3 zakó zsinórban, és megint 50%.. :roll:
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.22. 22:37:16

Primitive írta:Éjjel Cavs-Celtics, hajnalban meg Clippers-OKC!

Marad valaki?
Szabin vagyok, így Clippers-OKC is esedékes, Celtics meg "alap" :D
Bár nagyon félek nem lesz sok köszönet a mai játékunkban sem, de ne így legyen.PP remélem feljavul, mert elég nagy gödörben van, Doc meg "megfenyegette" a csapatot, hogy cserepletykák mindig is lesznek, de tenni kéne érte, hogy ne legyenek :D
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2013.01.22. 22:33:34

Sanama írta:ÉS az mi, hogy egyre gyakrabban hallom, hogy James-Lakers? :D Mint Kobe visszavonulása után egy "replacement" ? :D
Biztos jó ilyenekről beszélni, de James egyelőre Miamiban van, még ezt a szezont itt tölti, sőt, a következőt is. Az utána lévő dolgokról még kár beszélni, mert azt erősen meghatározhatják az itt elért eredmények, a csapat, illetve a riválisok. El tudnám képzelni, hogy visszamenjen Clevelandbe ( nagyon szereti a várost, az államot, kötődik oda... ), azt is, hogy LA-be új király kell majd Kobe helyett, de őszintén szólva egyik sem túl valószínű. Szerintem maradni fog Miamiban.
Sanama
Llegenda del Barça

2013.01.22. 22:26:33

ÉS az mi, hogy egyre gyakrabban hallom, hogy James-Lakers? :D Mint Kobe visszavonulása után egy "replacement" ? :D
Primitive
Entrenador del Barça

2013.01.22. 22:01:48

Éjjel Cavs-Celtics, hajnalban meg Clippers-OKC!

Marad valaki?
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.01.22. 18:52:15

csababarca írta:Én is értem a tiédet,plusz így hogy levezetted jobban,már hajlok is rá hogy igazad van.
Csak nekem Gay az egyik kedvencem,ezért kicsit elfogult vagyok vele. :P
De tényleg az a legjobb,ha marad minden a régiben, az öregek meg pihenjenek a PO-ra,ott meg varázsoljanak. :)
Akkor végül is csak közös nevezőre jutottunk :D
Gay-t amúgy én is bírom, de nem vezér alkat.

Ma egyébként Cavs, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz, Irving ellen nem nagyon szokott menni, s most megint leültünk egy kicsit, bemelegítésnek a nagy meccsek előtt, jó lenne győzni, de erős kétségeim vannak :D

Nem volt jó ötlet megnézni ezt a Nets-Celtics 2002es meccset :D , eléggé elkapott a PO láz tőle, oltári nagy meccs volt az anno.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2013.01.22. 18:08:37

James és Cleveland.
Nem igazán bírom Jamest, de amit mostanában csinál, ahogy játszik, amilyen higgadt, amilyen profi azon csak ámulni lehet. Most rálépett egy olyan útra, ahol csak a legnagyobbak jártak. Ha visszamegy Clevelandbe, az nem lesz méltó egy olyan játékoshoz, akit a legnagyobbakkal emlegetnek egy lapon.

Az én szememben ez nem a hazatérés lesz, hanem ismét a könnyebb út választása. Miért? Tegyük fel, hogy legalább nyer még egy gyűrűt a Heat-tel. Akkor ott lesz egy öregedő és nem igen motivált Wade és egy Bosh, ő sem lesz fiatalabb. A keret többi tagja erősen kuka kategória, ez hatványozottan igaz lesz két év múlva. S ha ebből a keretből kiveszed James-t, akkor kb. egy PO-ért küzdő csapat lesz. Mert egyre inkább kezdem azt gondolni, hogy Wadenek már csak lefelé tart az útja.
A másik oldalon Cleveland egy fiatal, erős csapat lesz, ahova csak egy vezér kell. Irving talán a legnagyobb potenciállal rendelkező fiatal játékos, idén draftoltak egy kettes Waiterst, aki szerintem még lesz jobb. Ott van Varejao, mondjuk ő nem életbiztosítás, a sérülései miatt. Tehát, ha minden marad kb. így kt év múlva a Cavs egy vonzóbb csapat lesz.

Lehet, hogy csak nekem böki a csőröm az egész, de ha James tényleg a legnagyobbak között akar lenni, akkor szerintem nem lépi meg ezt a hazatérést. Mert oké, hogy ott született, ott kezdett el játszani, de mégis lelépett. Mert sokszor vannak pletykák, volt Pierce-ről, Bryant-ról is régebb, de egyik sem lépett le. Főleg nem kétszer.
Valahogy, ha NBA és legendák, akkor nekem szükséges, hogy egy játékos, egy csapatnak legyen az ikonja.

Talán a legjobb rész:
http://www.youtube.com/watch?v=ACNarjL5RfU
:lol: Perkins elképesztő.

Gay téma. Én sem lépném meg a Boston helyében. Azért ő nem kicsit van túlfizetve és az eredmények nem igazán jönnek tőle. Soha nem lesz az a kaliber szerintem, aki egy bajnok csapat első számú opciója. Pedig a Bostonnak egy ilyen kell majd, mert Rondo is kevés ehhez. Valószínűbb, hogy majd egy teljes újjáépítés lesz majd a Celticsnél.

Lakersról meg inkább nem írok semmit. Újra és újra képesek meglepni a fiúk. Készülök a sigcserére és a fórummentes időszakra. :P
Válasz küldése