Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt is beírták neki assist-nak?Bob_Marley írta: Rondo utánafut egy labdának amit hosszan ütött vissza Sully és vissza akarta húzni és odaadta Irvingnek, aki halál üresen volt a gyűrű alatt, Rajon az Isten áldjon meg ilyen kiélezett szituban ekkora hiba
Nem hiszem. Bár az értéke csökkent az elmúlt egy évben, de még mindig magasan a legjobb center. Ha rendbe jön a háta rendesen és egy normális edző alatt dolgozhat, akkor van esély rá, hogy ismét domináljon.daffy írta: szerintetek lesz howard trade vagy sem?
Kire tudnák elcserélni egyáltalán?!daffy írta:remélem,imádom kd-ben a hidegvérűségét. ha egy 210es 110kilós feka repül felé,akkor is eldobja emberrel az arcában és a pulzusa nem megy a téli álmot alvó medvéé fölé.kanty írta:@szcsaba
Volt időm beleásni magam Durant statjaiba. Ha ezt tartja, vagy akár kicsit visszaesik, nem létezik, hogy ne ő legyen az MVP.
Én is ezen a véleményen vagyok.
Karrierje legjobbját hozza: FG%, 3P%, FT%, Assist, steal, block és a PER-je is elképesztő. Ilyen közel még nem volt Jameshez. Ehhez, ha még hozzáveszem, hogy LeBron nyert már három MVP címet, nem hiszem, hogy ne KD legyen idén a befutó.
szerintetek lesz howard trade vagy sem?
remélem,imádom kd-ben a hidegvérűségét. ha egy 210es 110kilós feka repül felé,akkor is eldobja emberrel az arcában és a pulzusa nem megy a téli álmot alvó medvéé fölé.kanty írta:@szcsaba
Volt időm beleásni magam Durant statjaiba. Ha ezt tartja, vagy akár kicsit visszaesik, nem létezik, hogy ne ő legyen az MVP.
Én is ezen a véleményen vagyok.
Karrierje legjobbját hozza: FG%, 3P%, FT%, Assist, steal, block és a PER-je is elképesztő. Ilyen közel még nem volt Jameshez. Ehhez, ha még hozzáveszem, hogy LeBron nyert már három MVP címet, nem hiszem, hogy ne KD legyen idén a befutó.
Há persze, meg a liga 60%-a szintén megérdemelné már a több évnyi lottery után.socio66 írta:én is, amikor olvastam a pletykákat, nagyon megörültem, irving annyira szimpatikus pályán-pályán kívül egyaránt, hogy nagyon megérdemelne egy ilyen társat.Cumbee írta: Ja és rohadtul megnézném James-el egy csapatban.
meg a cleveland szurkolók is, hogy megint contender csapatuk legyen, több évnyi lottery után.
órási összeállás lenne.
én is, amikor olvastam a pletykákat, nagyon megörültem, irving annyira szimpatikus pályán-pályán kívül egyaránt, hogy nagyon megérdemelne egy ilyen társat.Cumbee írta: Ja és rohadtul megnézném James-el egy csapatban.
Ezt két-három hete mutatták az egyik Cavs meccsen, azóta persze változtak biztos a dolgok, de irányadónak azért megfelel.Cumbee írta:Csak a 4. negyedre értem haza, de éreztem, hogy meglesz ez a meccs a Cavs-nek, a 4. negyed vége általában Irving time, ami nem jelent jót az ellenfeleknek.Valaki tudna esetleg egy olyan statisztikát dobni, hogy ki hogy teljesít az utolsó negyedekben? Keresgélek már egy ideje, de nem találok sehol ilyet.
Köszi a linket, maradok ennél, megszoktam már hogy ilyen a minőség, plusz Mike&Tommyt hallgatok (pontosabban Mike és ScalPrimitive írta:Channel - 140155
SopCaston, csak gondoltam szólok, picit jobb minőség.Egyébként meg a kezdéssel mindig bajok vannak.. Nem tudom, hogy miért nem lehet az elejétől odakoncentrálni. Nagyon kell ez a meccs.
A Capitals belefutott egy nagy zakóba a csonka forduló első mérkőzésén. Mondjuk 3 gólt emberhátrányból kaptak szerencsétlenek. 9 emberhátrányból 6-ot védekeztek csak ki. Ovechkin, Backström, Carlson, Brouwer azért szép névsor.Mezner2 írta:Van itt valaki,aki jól képben van az NHL-el kapcsolatban??
Egy kis esélylatolgatás érdekelne a Washington-Winnipeg Jets meccsel kapcsolatban!
Ki mit vár a meccstől?
Ma úgyis egész nap Gayeztem, ilyenen már ne akadjunk fentPrimitive írta:
Ki az a Szabi?![]()
![]()
Ki az a Szabi?Bob_Marley írta:Szabin vagyok, így Clippers-OKC is esedékes, Celtics meg "alap"Primitive írta:Éjjel Cavs-Celtics, hajnalban meg Clippers-OKC!
Marad valaki?
Bár nagyon félek nem lesz sok köszönet a mai játékunkban sem, de ne így legyen.PP remélem feljavul, mert elég nagy gödörben van, Doc meg "megfenyegette" a csapatot, hogy cserepletykák mindig is lesznek, de tenni kéne érte, hogy ne legyenek
Szabin vagyok, így Clippers-OKC is esedékes, Celtics meg "alap"Primitive írta:Éjjel Cavs-Celtics, hajnalban meg Clippers-OKC!
Marad valaki?
Biztos jó ilyenekről beszélni, de James egyelőre Miamiban van, még ezt a szezont itt tölti, sőt, a következőt is. Az utána lévő dolgokról még kár beszélni, mert azt erősen meghatározhatják az itt elért eredmények, a csapat, illetve a riválisok. El tudnám képzelni, hogy visszamenjen Clevelandbe ( nagyon szereti a várost, az államot, kötődik oda... ), azt is, hogy LA-be új király kell majd Kobe helyett, de őszintén szólva egyik sem túl valószínű. Szerintem maradni fog Miamiban.Sanama írta:ÉS az mi, hogy egyre gyakrabban hallom, hogy James-Lakers?Mint Kobe visszavonulása után egy "replacement" ?
Akkor végül is csak közös nevezőre jutottunkcsababarca írta:Én is értem a tiédet,plusz így hogy levezetted jobban,már hajlok is rá hogy igazad van.
Csak nekem Gay az egyik kedvencem,ezért kicsit elfogult vagyok vele.![]()
De tényleg az a legjobb,ha marad minden a régiben, az öregek meg pihenjenek a PO-ra,ott meg varázsoljanak.