Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1/3, de pluszban zártam, mert a harmadikra kevés pénz ment.Game90 írta:Mára:
1. Bayern @1.44, Schalke @1.36, Real Madrid @1.33
2. Westerlo @1.36, Apoel Nicosia @1.20, Maccabi Tel Aviv @1.44
3. meg van még egy PL-es is, de az annyira elmebeteg, hogy be se merem írni![]()
Gareth Tello írta:Bad Luck Brian...Game90 írta:1. Barcelona @2.20
2. Chelsea @1.57, Tottenham @1.83![]()
Bad Luck Brian...Game90 írta:1. Barcelona @2.20
2. Chelsea @1.57, Tottenham @1.83
Kicsit későn, de azért válaszolokdaffy írta: mindezt milyen elosztásban teszed? egyesével,egyben vagy bontod?
kösziGame90 írta:Tegnap este nem voltam gépközelben, szép pick, én is ezt tippeltem volnadaffy írta:game!
anthony 29.5 pont alatt? 2.1et fizet,nincs nagy formában,boston jól védekezik. bejöhet?![]()
Rég írtam már ide, mára:
Wizards @1.37
Bucks @1.57
Grizzlies @1.57
Rockets - Hornets over 200,5 @1.90
Jazz +9,0 @1.43
Tegnap este nem voltam gépközelben, szép pick, én is ezt tippeltem volnadaffy írta:game!
anthony 29.5 pont alatt? 2.1et fizet,nincs nagy formában,boston jól védekezik. bejöhet?
még szerencse,hogy nem néztem élőbenkanty írta:Éppen, hogy de meglett.daffy írta:meg is rakom. már ha nyertek és lesz miből
Éppen, hogy de meglett.daffy írta:meg is rakom. már ha nyertek és lesz miből
meg is rakom. már ha nyertek és lesz mibőlkanty írta:Nem Game vagyok, de reagálok.daffy írta:game!
anthony 29.5 pont alatt? 2.1et fizet,nincs nagy formában,boston jól védekezik. bejöhet?
Jónak tűnik. Idegenben játszanak, plusz volt a balhéja Garnettel, a közönség is ellene lesz és biztos Garnett is "szépen" megfogja.
Nem Game vagyok, de reagálok.daffy írta:game!
döntetlen jól fizet és simán benne van a pakliban. egy 4/3 típusú fogadás esetén jó lehetkindeR írta:Holnapi Horvát-Dán kézi re ki mit jósol ? Elég jók a szorzói vannak