Kellemetlen meccs lesz, de annyira nem tartok tőle, látva, hogy mit produkáltak legutóbb a Real ellen...
Visca el Barca

Pontosan. Egyébként hol van az a "rengeteg gól", amit lő?Sanama írta: Pedig szerintem is van benne valami. Ha együtt vannak pályán, ritkán játszottak mindketten jól, főleg ha mindketten középpályán vannak. Mikor Cesc elől van, akkor már sokkal kevésbé "oltják" ki egymást.
Pedig szerintem is van benne valami. Ha együtt vannak pályán, ritkán játszottak mindketten jól, főleg ha mindketten középpályán vannak. Mikor Cesc elől van, akkor már sokkal kevésbé "oltják" ki egymást.Barcaman1993 írta:Akkor áruld már el, hogy miért mindig ők játszanak? Fabregas a gólpasszkirály (na jó lehet Ini), ráadásul rengeteg gólt lő, míg Xavi képességeit nem kell magyaráznom. Azért kíváncsi lennék, hogy melyik meccseket figyelted, hogy ilyen megállapításokat teszel.Vakmacska írta: Xavi és FAbre együtt nem fér meg.
Akkor áruld már el, hogy miért mindig ők játszanak? Fabregas a gólpasszkirály (na jó lehet Ini), ráadásul rengeteg gólt lő, míg Xavi képességeit nem kell magyaráznom. Azért kíváncsi lennék, hogy melyik meccseket figyelted, hogy ilyen megállapításokat teszel.Vakmacska írta: Xavi és FAbre együtt nem fér meg.
Pontosan ezért tartom helyes döntésnek, hogy ő játszott most én nem Montoya. Ahogy mondtad, kezdi megtalálni a formáját, de ehhez kellett ez a meccs is. Így ő is magabiztosabb lesz a Clasicón (remélem legalábbis)...Vakmacska írta: Alves helyett Montoyának szavaztam volna bizalmat, megérdemelte volna.
Alvesbe kezd visszatérni az élet
A kupában Pinto véd, és nem tettél fel VKP-t se. Ezen kívül ez a bajnoki mérkőzések topic. Ami a tegnapi mérkőzést illeti Alves, és Pedro feljövőben van, előbbi megtanult beadni, utóbbi helyzetbe kerülni és kihasználni azt. Jó megérzéseim vannak a kupameccs előtt. Egyedül Thiago játéka volt csalódás nekem tegnap, Sanchoról jobb ha inkább nem mondok semmit.Barca96 írta:Szerintem jó esélyeink lesznek a szerdai kupameccsen, az én kezdőm valószinűleg ez lenne.
Valdes
Alves-Pique-Masch(v. Puyol)-Alba
Fabregas-Xavi-Iniesta
Pedro-Messi-Villa
Nagyon tetszik a kezdő. Alba,Iniesta,Cesc pihen, Thiago és Villa játszik! Visca el Barca!BritishKnight írta:Line-up :
Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Sergio, Thiago, Xavi, Pedro, Villa, Messi
[moderator]Barcaman1993 írta:Gyerekek én a csütörtöki kupabolondéri és a a jövő szerdai Klasszikus miatt én a csapat nagy részét pihentetném. Az Osasunat, ha nehezen is, de le kell győzni, ez a kötelező győzelmek egyike. Én mindenképpen egy tartalékos csapatot küldenék ki, egy ilyen kezdővel:
Valdes-Montoya, Puyol, Mascherano, Adriano-Fabregas, Song, Thiago-Tello, Messi, Villa
[/moderator]Fórumszabályzat 3.0.1. írta:Fantasy kezdők feldobása, kibeszélése tilos az egész fórumon! A hivatalos kezdőt lehet csak véleményezni.
Szerintem rossz, mert nem én látom a helyszínen.BritishKnight írta:Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz hír. Én pont élőben fogom megnézni a meccset a Camp Noubansalas9 írta:Két hét múlva február 10-én a Barcelona-Getafe bajnokit vasárnap 12:00-kor rendezik meg. A "Jó ebédhez szól a nóta" helyett most a "Jó ebédhez megy a meccs" lesz
Remélem majd látjátok a magyar zászlótsalas9 írta:Most mondanék egy nagyon csúnyát, de visszafogom magamBritishKnight írta:Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz hír. Én pont élőben fogom megnézni a meccset a Camp NoubanMajd integess a kamerába