Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, de sajnos Wade is...akármekkora kedvencem, ma csak az egoját tette ki a parkettre, a tudását Miamiban hagyta.MessiFan írta:Tán elfelejtetted hogy Lebron nálatok van?Tocy írta:nincs az az ember ma, aki megnyerje nekünk ezt.
Tán elfelejtetted hogy Lebron nálatok van?Tocy írta:nincs az az ember ma, aki megnyerje nekünk ezt.
Már megy.Sanama írta:most a okc-lal mikor fog kezdődni? megvárjak a miami meccs végét?
Vaaaazzzeeee, hát ez valami nem is tudom mi volt. Csak azért nem mondom, hogy csoda, mert Eazzy-t sajnálom. Nem vagyok kárörvendő, de tényleg én húztam a számat erre a cserére, erre tessék... Ilyen a világon nincs.Cumbee írta:És tényleg. Na az a nem mind1, ráadásul ő gondolkodott rajta, mondván, hogy Paul sérülékenyebb. Szegény Eazzy.MichaaBee írta:Eazzynek részvétem, neobarca meg mit húzott ezzel a Paul cserével fantasyben, te jó ég.
Rondo reported to the TD Garden on Sunday for a pregame shootaround but was taken to a hospital after complaining of knee pain.neobarca írta:Hogy sérült meg Rondo és mikor? És mi lesz így a Bostonnal? Pedig mostanában nagyon ment neki. Tripla duplák stb...Robcsyy írta:Rondo 6-9 hónap off...
Am a Miami ellen nagy meccs van épp. Eléggé egál. Bárki nyerhet...
És tényleg. Na az a nem mind1, ráadásul ő gondolkodott rajta, mondván, hogy Paul sérülékenyebb. Szegény Eazzy.MichaaBee írta:Eazzynek részvétem, neobarca meg mit húzott ezzel a Paul cserével fantasyben, te jó ég.
Hogy sérült meg Rondo és mikor? És mi lesz így a Bostonnal? Pedig mostanában nagyon ment neki. Tripla duplák stb...Robcsyy írta:Rondo 6-9 hónap off...
Jobb térdében keresztszalag szakadásSanama írta:Mi történt vele?Robcsyy írta:Rondo 6-9 hónap off...
Szerintem lesz az 10 is. Alapszakaszban nélküle is meg lesz a PO, bízok a srácokban, de PO-t nélküle 1000% százalék hogy nem nyerünk, még vele sem voltunk igazán esélyesek, hát még így...Robcsyy írta:Rondo 6-9 hónap off...
ACL...Sanama írta:Mi történt vele?
Mi történt vele?Robcsyy írta:Rondo 6-9 hónap off...
http://www.firstrow1.eu/watch/165745/1/ ... -heat.htmlcsababarca írta:Tocy írta:Barca-meccs közben lassan a Heat-Celtics is elindul
valami jó HD-s stream nincsen? vagy amin Te nézed az is jó,belinkelnéd?
http://livetv.ru/en/eventinfo/148235_miami_boston/csababarca írta:Tocy írta:Barca-meccs közben lassan a Heat-Celtics is elindul
valami jó HD-s stream nincsen? vagy amin Te nézed az is jó,belinkelnéd?
Tocy írta:Barca-meccs közben lassan a Heat-Celtics is elindul
Metta World Peace?Cumbee írta:AZ MIIIIIII? Nem nézi valaki a Cavs meccset? Irving mit alkotott basszus. Nem gyenge kivégzés volt. Beszarás. MWP-MWP!:D