Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor jól emlékeztem, hogy volt valamilyen mizéria csak fordított előjelekkel. Nem is értem, hogy ezek után hogy van képük ilyet kérni (na nem mintha meglepne, csak nem értem!), vagy ott volt a tavalyi kupadöntő kérdés is. Évek óta van ez a ritmus, volt már másnak is hasonlóan kedvezőtlen sorsolása (akár a Barçára, akár angol csapatokra gondolunk), mégsem volt ekkora sírás-rívás. Jó hogy nem meccset akarnak halasztani, mint ahogy az az NB1-ben szokás, ha véletlen nem bírnak már az első előtti selejtezőkörben kiesni bármilyen európai kupából.salas9 írta:ám azt mindenképp megemlítik az LFP-nek, hogy anno a Manchester elleni BL döntőnknél megkértük őket játszhassunk pénteken a pihenés/felkészülés miatt ám nem engedélyezték.
Egy azaz egy ésszerű döntés van, ami nem részrehajló egyik csapat felé sem. Hogy hagyják így, ahogy van. Igaz, hogy ez nem kedvez a Madridnak, de ez az alapfelállás, amit a szezon elején kitaláltak. Tehát ez nem részrehajló döntés. Viszont, ha megváltoztatják, tudva, hogy ezzel nekünk keresztbe tesznek, méghozzá a Madrid kérésére, na az lenne a részrehajlás, mert akkor az egyik csapatnak kedveznek, a saját kérésére, méghozzá úgy, hogy közben keresztbe tesznek a riválisnak. Ennyi a sztori.Castiel írta:Nem értem én sem ezt.
Újat nem tudok mondani, csak azt ami már elhangzott. Ez a szövetség szempontjából(főleg) elég kényes döntés lesz. ugyanis nem kedvezhetnek egyik csapatnak a másik kárára.
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle!
vicc az egész. 10 éve így játszanak, nem értem mit kell most problémázni... jah, hogy jött egy komoly ellenfél a bl-ben, egyből berosálltak...
Az első 20percet kell átvészelni,mint eddig kb. minden klasszikuson az utóbbi időben,utána ez a csapat simán képes kivégezni a Realt,csak az első bő 20-25percet ússzuk meg valahogy gól nélkül! Utána kipukkadnak mint a lufi,és megint kamillázhatnak,hogy hol van a labda (mint az összes klasszikusoncsababarca írta:Lesz egy potyaszagú gólunk az tuti, mondjuk egy Cé belövi a rövidbe,ahol a kapus áll. ilyet úgyis kaptunk jópárat tőle az elmúlt meccseken.
Én akkor lennék nyugodt,ha két góllal nyernénk,mondjuk 4-2re.
Minél többet kell rúgni idegenben,felesleges taktikázni,meg kell mutatni az elmúlt sikertelen klasszikusok után,hogy jobbak vagyunk.
jah h pinto védMessidona10 írta:Mi az, hogy Valdés?visca el barca írta: amugy az lesz mint mindig, az első 10 percet megnyonja a real, aztán valdes bevéd egy lövést és jön a bekkelés...
Szerintem is az lesz a döntő, hogy a meccs eleje melyik csapatnak hogy sikerül. Én most egyértelműen a Barcát tartom esélyesnek, főleg, hogy ennyi hiányzó is van a Madridban. Kíváncsian várom a meccset.
Mi az, hogy Valdés?visca el barca írta: amugy az lesz mint mindig, az első 10 percet megnyonja a real, aztán valdes bevéd egy lövést és jön a bekkelés...
túl sok fantasyt nézelREMY írta:Özil --> Cé --> Gól --> Barca pápá kupából ...
Konkretan ezert nem igazoltuk le, es hajtotta el Pep, pedig Rozsa Sandor mar megegyezett a Werderrel a 15 millios arrol...Mezner2 írta:Ami még feltűnt nekem ma,az az,hogy Özil mennyire rohadtul lusta játékos,főleg ha védekezésről van szó!
Erről beszélek. Az első gólig felállt védelem ellen kellett focizniuk, és a szokásos ötlettelen játékukat hozták. A szabálytalan góljuk után a Getafe kénytelen volt elengedni a kötött védekező játékát, és ez a Madrid-nak olyan, mint egy falat kenyér.Mezner2 írta:Nem gondolnám,hogy máshogy alakul a meccs,ha nem születik meg az a gól!Mikaos írta:Már 3-0-ra vezet a Madrid, köszönhetően az első szabálytalan góljuknak. Ostoba bíró ott állt a szögletnél, és nem vette észre, hogy Carvalho szinte kiütötte a kapus kezéből a labdát.
Innentől, mondanom sem kell, ismeritek a Madrid-receptet.
Ez a Getafe az európai élligák egyik leggyengébben támadó csapata,sanszuk nincs még csak helyzetre sem,előbb-utóbb úgyis bedarálta volna őket a Madrid.
Felállt védelem ellen viszont annyira kreatívak mint egy kőfal!
kontra kontra hátán. ezt tudják, persze hogy ezt csinálják.Mikaos írta:Már 3-0-ra vezet a Madrid, köszönhetően az első szabálytalan góljuknak. Ostoba bíró ott állt a szögletnél, és nem vette észre, hogy Carvalho szinte kiütötte a kapus kezéből a labdát.
Nem gondolnám,hogy máshogy alakul a meccs,ha nem születik meg az a gól!Mikaos írta:Már 3-0-ra vezet a Madrid, köszönhetően az első szabálytalan góljuknak. Ostoba bíró ott állt a szögletnél, és nem vette észre, hogy Carvalho szinte kiütötte a kapus kezéből a labdát.