Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne kérj lehetetlent!csababarca írta:A mai meccs vízválasztó lehet a tavaszra nézve, szvsz.
Bizonyítani kell,hogy az elmúlt klasszikók sikertelensége csak kisiklás volt,és jobbak vagyunk.
Nem érdekel hogy kupa, ha x-elünk megint,nálam az bukást jelent. főleg az ennyi hiányzóval felvonuló reallal szemben.
Muszáj győzni, lélektanilag lenne a legfontosabb.
Amit kérek,hogy ne ajándékozzunk nekik gólt. a legutóbbi 4 meccsen brutális potyákat kaptunk, Ronaldo szöglet utáni gólja volt egy kidolgozott figura,felment befejelte, a többi mind a kapusaink hibájából ered, vagy hogy Mascherano lyukat rúg.
Ezeket ki kell zárni, nem fér bele a hiba.
Abban biztos vagyunk,hogy kapunk gólt, de abba is hogy rúgunk. A kérdés az arány.
Hajrá!
Dehogyisherlius írta:Csak a tizenegyesekkel eldöntött párharcok számítanak döntetlennek a statisztikákban.
Szerintem nem teljesen érted a lényeget. Ha a CDR döntő pl. oda-visszavágós alapon működne, akkor előfordulhat olyan eset, hogy az első meccsen 0-0 az eredmény, a visszavágón pedig 90 perc után szintén 0-0. Ebben az esetben 2x15 perc hosszabítás következik, amiben az egyik csapat gólt szerez. A párharcot 1-0-ás összesítéssel nyeri meg a győztes csapat, tehát bajnoki rendszerben értelmezve 1 győzelemmel és 1 döntetlennel lesz kupagyőztes (bár ennek egy kuparendszerben így nincs értelme). Akárhogy szépítgetjük, az a CDR döntő bizony 1-0-ás Real győzelemmel van elkönyvelve, mint ahogy fordított esetben nekünk lenne behúzva egy győzelem. Csak a tizenegyesekkel eldöntött párharcok számítanak döntetlennek a statisztikákban.Mezner2 írta:Azért ez nem így működik,azt remélem tudodMihu írta:Igazság szerint, egy döntőt, ami a rendes játékidőben X volt, de a hosszabbításban elveszítettünk, elég nagy dőreség (remélem ez nem számít káromkodásnak) X-nek húzni...A Kupát megnyertük? Nem. A meccs célja a kupa megnyerése volt? Igen. Nincs miről beszélni..nem érdekel, hogy a statisztikákba hogy vonul be, nem nyertük meg a kupát és ez a lényeg.
ennyi erővel minden továbbjutós párharcban,a továbbjutó csapat 2-0-val húzta be a párharcot (mmint 2 győzelemmel),mivel dőreség beírni a normális eredményt,ha úgyis kiestünk/nem nyertük meg a kupát??
A tények,azok tények,a kupát elveszítettük,de ettől még nem kell potyagyőzelmeket adni neki,statisztikailag sem![]()
Lejebb említették Fergusson mérlegét,arányaiban az jobb mint Mou-é,már amennyiben jól számoltam!
Azért ez nem így működik,azt remélem tudodMihu írta:Igazság szerint, egy döntőt, ami a rendes játékidőben X volt, de a hosszabbításban elveszítettünk, elég nagy dőreség (remélem ez nem számít káromkodásnak) X-nek húzni...A Kupát megnyertük? Nem. A meccs célja a kupa megnyerése volt? Igen. Nincs miről beszélni..nem érdekel, hogy a statisztikákba hogy vonul be, nem nyertük meg a kupát és ez a lényeg.
Kb még mindig ő a legjobban teljesítő edző a Barca ellen. Ferguson például 1-1-2vel áll (újkori barcát nézve)salas9 írta:Pont egyik nap néztem én is a statisztikákatshutterisland írta:ha jól számoltam, 24x találkozott eddig mourinho a barcával.
ha ezt is jól számoltam, akkor 6 győzelem, 8 döntetlen, 10 vereség a mérlege, 32-41-es gólarány.Amúgy én is győzelemnek vettem a CDR-t. Az eddigi statisztika Mourinho szemszögéből:
A meccs nem tizenegyesekkel dőlt el, innentől kezdve pedig STATISZTIKAILAG is 1-0-ás Real győzelemként lesz elkönyvelve. Fölösleges ezt kozmetikázni, ilyen esetekben a teljes 120 percet tekintik rendes játékidőnek.Mezner2 írta:A kupa döntő a rendes játékidőben X lett,így a históriás könyvekbe,statisztikailag X-nek vonul be !
Pont egyik nap néztem én is a statisztikákatshutterisland írta:ha jól számoltam, 24x találkozott eddig mourinho a barcával.
ha ezt is jól számoltam, akkor 6 győzelem, 8 döntetlen, 10 vereség a mérlege, 32-41-es gólarány.
Ennyi erővel a BL visszavágót is beírhatnánk nekünk győzelemre 2011-ből,mivel azzal jutottunk tovább (pont ugyanaz a szitu ) így egyáltalán nem jogos győzelemnek feltüntetni,statisztikailag semmiképpenshutterisland írta:jó, hát én a cdr döntőt oda írtam, jogos is (hiszen végül is megnyerték a meccset) meg nem is (mert rendes játékidő remi).
És itt sem javítod,agyam eldobomshutterisland írta:ha jól számoltam, 24x találkozott eddig mourinho a barcával.
ha ezt is jól számoltam, akkor 6 győzelem, 8 döntetlen, 10 vereség a mérlege, 32-41-es gólarány.
Ugye Casillas kéztörés, Ramos piros lap, Di maria piros lap, coentrao piros lap. Marcello valószínűleg nem fog játszani mint pepe sem valószínű hogy játszani fog, és ugye Cr7-nek ugye 2 sárgája van és lehet hogy idegenben nem fog játszani ha ha otthon összeszed egy sárgát.vlxe írta:Valaki össze tudná akkor foglalni, hogy holnap a Madrid csapatában kik nem léphetnek pályára?
Hm? Itt a március 3.-i bajnoki mérkőzésről van szó. Azt szeretnék szombatról PÉNTEKRE átenni! De a Barcelona még hivatalos papírokat erről nem kapott. Vagy mihez van túl késő?Deus írta:Most akkor mi a helyzet? Hogyan döntött a szövetség? Mert holnap már meccs van... Nem hiszem, hogy már elfogadják, mert már ahhoz túl késő.
Tehát, gondolom visszadobták a kérelmüket.