Igazság szerint, egy döntőt, ami a rendes játékidőben X volt, de a hosszabbításban elveszítettünk, elég nagy dőreség (remélem ez nem számít káromkodásnak) X-nek húzni...

A Kupát megnyertük? Nem. A meccs célja a kupa megnyerése volt? Igen. Nincs miről beszélni..nem érdekel, hogy a statisztikákba hogy vonul be, nem nyertük meg a kupát és ez a lényeg.
Azért így lefekvés előtt már kezdem érezni, hogy holnap El Clasico...felkelek, és első gondolatom, hogy ma este Klasszikus...

az ilyen reggelek nekem mindig különlegesek

A meccs végkimenetele megjósolhatatlan. Lehet itt nagyképűsködni, lehet itt a -15 fokra, meg a botrányokra hivatkozni, de aki már benne van ebben a Barca drukker szakmában legalább 8-10 éve, az pontosan tudja, hogy ha van meccs, aminél nem számít, hogy mi történt a kezdő sípszó előtt, akkor az pontosan az El Clasico.
Jó lenne gólt rúgni, mindenképpen, és ha esetleg ég a ház, akkor egy maximum 1 gólos vereséggel hazamenni. Ráadásul abban 100%-ig biztos vagyok, hogy a Real gólt fog rúgni a Camp Nou-ban. Úgyhogy Madridban nem 1, hanem 2 gól kell a csapattól. Ez most benne is van a társaságban.
Viszont amitől kegyetlenül félek, az a védelem...sajnos már a Puyol-Piqué tengely se életbiztosítás, főleg ha Alves szaladgál mellettük a jobb oldalon. Ha gólt kapunk, akkor majdnem biztos vagyok benne, hogy Dani rossz helyezkedése okán kapjuk...egyszerűen nem érzi a helyezkedést, már kb 2 éve...Állandóan középső védőt szeretne játszani. Meccsről meccsre elköveti ugyan azt a hibát, amit elkövetett a 2-2-es bajnoki meccsen. Mindig be akar jönni középre, és otthagyja a szöget a szélnek, amit egy jobbal-ballal pokoli erősen és jól lövő CR simán kihasznál. Meggyőződésem, hogy a 2-2es meccsen azért nem kaptunk ki, mert Alves megsérült, és be kellett jönni Montoyának. Addig is rengeteg helyezkedési hibája volt, amiből helyzetek lettek, de a gól az övé volt. Ha esetleg CR-t tartósan hátul tudja tartani, akkor nincs gond. De erre vajmi kevés esélyt látok.
Mindenesetre egy balhémentes, magas színvonalú (oda-visszavágós párharc első meccsén mourinho-val a kispadon az esély erre kb 0...) meccset, és egy jó eredmény elérését várom a visszavágóra.
Visca el Barca, i Visca Catalunya!