Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Luck??? Ne röhögtess már, miért kapta volna ő?kanty írta:Ma Super Bowl, tegnap pedig kiosztották a díjakat. Az MVP A. Peterson lett, az év újonca pedig RGIII és nem Luck. A legjobb védő JJ Watt, a A szezon visszatérő játékosa pedig P. Manning lett.
Ma pedig, akkor SB. Semlegesként is nagyon várom. Még nem tudtam eldönteni, hogy kinek fogok drukkolni. A Ravens hatalmas menetelésen van túl, Lewis méltóképpen tudná befejezni a pályafutását, és akkor még nem beszéltem Flaco-ról, aki a rájátszásban végig klasszis teljesítményt nyújtott.
A másik oldalon viszont ott van Kaepernick, aki szintén nem kis szezont futott és nem semmi az ő sztorija. Hihetetlen tökös a srác, sokoldalú nagy jövő állhat előtte. A GB ellen is mekkorát játszott, az interception sem gátolta, megmutatta, hogy fejben nagyon rendben van.
Akkor jöhet a Harbowl.
Kis olvasnivaló:
http://bowl.hu/super_bowl_xlvii_elozetes
Áááá nagyon komoly kis meccs volt. A Knicks cserepadja többet dobott, mint az egész Kings...Primitive írta:Ez a NYK-SAC kemény egy meccs. Bár nem nézem, csak követtem az eredményt.
Dobál szerencsétlen persze, mert nem tud mit csinálni.Bob_Marley írta: Amúgy vezetett a Kings az elején, most meg 104-57 a Knicksnek
Kingsnél sok dolgot lehetne írni mi a baj, Cumbee írt párat, azért én Cousinst bőven ide sorolom, hasonlóan Josh Smith-hez borzasztóan dolgozik, ráadásul dobálgat tempókat, amiket nem tud.
Jön az újabb eltiltás."DeMarcus Cousins said in a rather sarcastic tone (again) that the solution to the Kings problem is to listen to Keith Smart."
Csak késő/korán van biztos ezért akadtál meg a matematikábanPrimitive írta:
Ez a táblázat meg hogy értendő, mert már agyérgörcsöt kapok tőle, hogy ilyen debil vagyok, és nem tudom kiszámolni.
Mert az én logikám szerint ugye: 22/43 (43 próbálkosásból esett 22 kosár) ergó ez már 44 pont. 9/21 (21 próbálkozásból esett 9 kosár) itt ez már megint 27.... És ugye még büntiből jön 3 pont. És ez sehogy sem 56 pont.Ennyire hülye lennék?
Köszönöm szépen!Itt keresgélj, stream a meccs előtt kb. egy órával lesz:
Itt keresgélj, stream a meccs előtt kb. egy órával lesz:Wade-Fan írta:Valaki a mai(holnapi) OKC - Cavs meccshez tudna majd adni egy normális streamet? Tegnap a Miami meccset kerestem, de csak az ökörségeket adta ki.
Sajnos én is így érzem, de a Celtics topicba nem mertem berakniBob_Marley írta: 1;Esélytelen
2;nem segít
Tedd fel a kérdést normálisanGame90 írta: Kicsit furcsán tettem fel a kérdést, kb. az érdekelt volna, hogy:
1. melyik PG-ket tartod jobbnak Rondo-nál?
2. a mostani Celtics-be ki a jobb fit Rondo helyett?
Amúgy Paul-ban biztos voltam, Irving-et is esélyesnek gondoltam, de harmadiknak azt hittem, hogy (az egészséges) Rose-t írod majd.
Csak sima trade machine-os linkek, ebből sokat nem tudunk meg. Javaslom, hogy simán csak írd be őket ide, vagy a save trade után kidobott linket másold be, mert ha simán csak megcsinálod, akkor a sima trademachine-os linket teszi be. Jah és Cousins ne legyen benne.MessiFan írta:Celticsesektől, meg az olyantól akinek még nincs elege a rinyálásunkból (van ilyen?) kérdezem hogy mit gondolnak ezekről a cserelehetőségekről amiket kitaláltam.
http://espn.go.com/nba/tradeMachine
Itt +ba menne tőlünk az idei első körös.
http://espn.go.com/nba/tradeMachine
Itt nem kapnának pacikukit sem.
NBA1-es Celtics topicba nem merem berakni mert én nem szoktam ilyen cseréket csinálgatni (de) szóval annyira nem vagyok biztos a dolgokban
Game90 írta:Itt csak én érzek egy kisebb ellentmondást?
Problem?!Primitive írta:Ezt az undorító embert...![]()
![]()
Itt csak én érzek egy kisebb ellentmondást?MessiFan írta:nyomatunk majd egy Rondo-Bradley-Green-Sully-Cousins kezdőt fogalmam sincs milyen kezdővel.
Kicsit furcsán tettem fel a kérdést, kb. az érdekelt volna, hogy:Bob_Marley írta: PG-ért kit cserélnék?
Paul-Irving-Lowry
De ha cserélném Rondot akkor nem PG-ért.
PG-ért kit cserélnék?Game90 írta:Bob!
Nekem csak 1 kérdésem lenne: ha te lennél a Celtics GM-e, kik lennének azok a PG-k, akiért elcserélnéd Rondo-t? (Most a fizetéseket ne nézzük.) Gondolom Paul alap, de szerintem 2-3 játékost még fogsz írni![]()
Ezt a videót meg linkeltem már egyszer, megnézted? (Hoppá, még 1 kérdés.)
http://youtu.be/5Sv1HCZObPU