Spanyol kupa / szuperkupa
-
- Llegenda del Barça
eleg [auto_cenzúra] volt ezt vegignezni, h igy hulyet csinaltak a csapatbol, de mostmar mindegy, 2-0lal tovabb megyunk. lehet, h nem is jott rosszul ez a zako, legalabb nem nyomasztja a brigadot az, h allandoan nyerni "kell" a bugikat, persze, ha ez nyomasztolag hatott egyaltalan.
viszont hatul surgosen meg kell oldani a dolgokat, az nonszensz a nagyformatumu tervek meg celok ismereteben, h ha kiveszik puyolt, meghalt a vedelem! rohej! szal nem az anrira kellene gerjednie laportaeknak, hanem legalabb egy puyol formatumu vedot kell hozni a csapathoz, lehetoleg minel elobb!
viszont hatul surgosen meg kell oldani a dolgokat, az nonszensz a nagyformatumu tervek meg celok ismereteben, h ha kiveszik puyolt, meghalt a vedelem! rohej! szal nem az anrira kellene gerjednie laportaeknak, hanem legalabb egy puyol formatumu vedot kell hozni a csapathoz, lehetoleg minel elobb!
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Szeretem, hogy nem veszitettuk el realitaserzekunket, mi Barca drukkerek... szeretem, hogy realisan nezzuk a dolgokat, es nem elvakultan, mint masok, vagy egy menedzserjatekban...tetszik... tudom, nemide tartozik, de le kellett irjam... nem szeretnem, ha most megszakadna ez a sorozat, es minel tobb gyozelmet hozzarakni, hogy akar egesz europaban rekordot allitsunk fel...
Badi írta:Ha ma Deco eltiltás miatt nem játszik, akkor az az jelenti, hogy a hétvégén már játszhat Mallorcán
Nem úgy van hogy Deco-t a Bajnokságba tiltották el 2 meccsre,, és nem a Kupában

Ha ma Deco eltiltás miatt nem játszik, akkor az az jelenti, hogy a hétvégén már játszhat Mallorcán
- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Hát nem lesz könnyű meccs, az biztos. Ewerton jó formában van, Milito(k) pedig jó játékosok.
A Ronnie - Larsson - Messi támadósor azért erősebbnek tűnik. Bár van egy olyan érzésem, hogy Giuly megint kezdeni fog.
Remélem az "öreg" Henke már is tartogat meglepetésgólokat!
A Ronnie - Larsson - Messi támadósor azért erősebbnek tűnik. Bár van egy olyan érzésem, hogy Giuly megint kezdeni fog.
Remélem az "öreg" Henke már is tartogat meglepetésgólokat!

Engem nem lepne meg ezzel a húzásával Rijkaard...Silvanus írta: Ha viszont Rijkaard meglep minket, és szeretné megszerezni a Kupát is, és jól feltüzeli a fiúkat, akkor biztos a továbbjutás!!!

Én ezt várom a mai meccsen...., igaz, hogy tartalékos lesz a csapat, de szerintem aki a pályán lesz, az a maximumot fogja majd hozni.
Nehéz meccsre, de győzelemre számítok.

-
- Director del Fútbol
Én bízom a mai győzelmünkben is, persze azért van bennem némi félsz! Azt gondolom, hogy Rijkaard, ahogy a többi edző is, igazán csak az elődöntőben kezdi komolyan venni ezt a Király Kupát, hiszen akkor, ott a döntő kapujában már kínosabb elbukni, most még talán nem... Ettől sok függhet, kíváncsian várom, hogy a Barca ma este milyen felfogásban lép pályára!?...
Ha viszont Rijkaard meglep minket, és szeretné megszerezni a Kupát is, és jól feltüzeli a fiúkat, akkor biztos a továbbjutás!!!
Ha viszont Rijkaard meglep minket, és szeretné megszerezni a Kupát is, és jól feltüzeli a fiúkat, akkor biztos a továbbjutás!!!
"Més Cuen un Club"
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Most látom, hogy idegenben leszünk... akkor lehet hogy nem lesz sétagalopp, de én bízom a fiúkban. A középpálya pedig szvsz nem gáz, hiszen VanBumi és Iniesta vannak olyan jók mik Deco és Xavi... sok hasonló képességű playánk van a középpályán... nem kell bexarni!!!!!!!!!!!!!!
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Szinte biztos hogy nem nyerünk de már a döntetlen is jó eredmény lenne.Azért Eto'o,Xavi,Deco,Puyol hiánya visszaüthet.a Védelem,a támadósor ,és a középpálya hiányzik kb.
Nagyon odateszi magát a Zaragoza este!!!
ne feledjétek a Reált is megverték a döntőben,kiejtettek minket,és idén sem bírtunk velük!
Nagyon odateszi magát a Zaragoza este!!!
ne feledjétek a Reált is megverték a döntőben,kiejtettek minket,és idén sem bírtunk velük!

---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A védelemre kíváncsi leszek... így Puyol nélkül nem tűnik vmi betonbiztosnak
Messivel meg Dinhoval viszont többet lövünk majd mint kapunk, tehát szerintem továbbjutunk...
de lehet hogy csak a jókedvem mondatja ezt velem
Messivel meg Dinhoval viszont többet lövünk majd mint kapunk, tehát szerintem továbbjutunk...
de lehet hogy csak a jókedvem mondatja ezt velem

- visca el barca
- Presidente del Barça
azért nem olyan acélos ez a zaragoza...Charlie írta:Szerintem itt a vége a kupa menetelésünknek.De remélem a rosszhangulatom súgja csak ezt,és továbbmegyünk.
C.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ja az jó lenne, mert már nagyon kinyílt a madridosok csipája mert megvertek néhány kiesésre esélyes csapatot hazai pályán...
El kéne kenni megint a szájukat, mert lassan már ott tartunk hogy 50-50%-ra adják a barca-reálokat
El kéne kenni megint a szájukat, mert lassan már ott tartunk hogy 50-50%-ra adják a barca-reálokat
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ma este nyerni kéne! Síelés előtt jól jönne egy kis győzelmi öröm!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- visca el barca
- Presidente del Barça
szeintem este nyerni fogunk, bár abban szinte biztos vagyok, hogy golt fogunk kapni. az x sem lenne rossz eredmény, de csak nem kéne megszakitani a CSODÁLATOS győzelmi szériankat.
az én tippem az esti kezdo 11-re: Jorquera - Gio, Marquez, Oleguer, Belletti - Edmilson, Van Bommel - Ronaldinho, Iniesta, Messi - Ezquerro
lehet a mester meghuzza, hogy Messi megy középre és Iniesta v. VB kerül a jobb oldalra.
nekem vegulis mind1 csak nyerjunk...
az én tippem az esti kezdo 11-re: Jorquera - Gio, Marquez, Oleguer, Belletti - Edmilson, Van Bommel - Ronaldinho, Iniesta, Messi - Ezquerro
lehet a mester meghuzza, hogy Messi megy középre és Iniesta v. VB kerül a jobb oldalra.
nekem vegulis mind1 csak nyerjunk...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Chris
- Capitá del Barça
ITT A 18 FŐS KERET:
Valdés, Jorquera, Márquez, Edmilson, Oleguer, Belletti, Gio, Sylvinho, Gabri, Iniesta, Van Bommel, Ronaldinho, Messi, Ezquerro, Larsson és Maxi
Akik hiányoznak: Puyol, Giuly, Deco, Xavi, Motta, Eto'o
a Kezdő szvsz:
Jorquera
Belletti-Oleguer-Marquez-Gio
Van Bommel-Edmilson-Iniesta
Messi-Maxi-Ronaldinho
Valdés, Jorquera, Márquez, Edmilson, Oleguer, Belletti, Gio, Sylvinho, Gabri, Iniesta, Van Bommel, Ronaldinho, Messi, Ezquerro, Larsson és Maxi
Akik hiányoznak: Puyol, Giuly, Deco, Xavi, Motta, Eto'o
a Kezdő szvsz:
Jorquera
Belletti-Oleguer-Marquez-Gio
Van Bommel-Edmilson-Iniesta
Messi-Maxi-Ronaldinho

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Sport1 ÉLŐ 21:00 Labdarúgás. Zaragoza-Barcelona, Spanyol Kupa, negyeddöntő, első mérkőzés (élő)
(az FcBarcelona.com -on is csütörtök este 21.00ra irják)
(az FcBarcelona.com -on is csütörtök este 21.00ra irják)
---=FORCA BARCA=---
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Igazán nehéz ellenfél a zaragoza,de most megnyugodtam hogy az Atletico megverte őket idegenben! De én akkoris a Zaragozát hiszerm továbbjutónak:(
---=FORCA BARCA=---