2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Remélem, hogy a hétvégén kezdeni fog! Bár most olvastam, hogy ő sem utazik a válogatotthoz, mert fájdalmat érzett a bal térdében. Pedig kemény meccse lesz Kamerunnak: Tanzániashutterisland írta:örülnék, ha a bajnokságban többet játszana
Pont most néztem én is, h ez most wtf?
ha még gyors is lenne, akkor lenne egyértelműen topfogás.Kár, hogy nem gyorsabb egy kicsit,
Nekem is tetszik a játéka, tegnap meg nagyon jó volt. Fizikailag kitűnő, emellett a labda sem zavarja, egyre jobban felveszi a Barca sok passzos játékát. Több jó indítása is volt már. Kár, hogy nem gyorsabb egy kicsit, mert ha elpasszolja magát, akkor már nem tud visszazárni, mondjuk mint Alba.shutterisland írta:kezdi érezni a játékot. na nem egy busquets, de jól osztogatja el a passzokat, és sokszor a kis háromszögekbe, egyérintőkbe is busquetset idéző módon szállt be. vannak persze hibái, egyszer például csúnyán eladta, de továbbra is tartom, hogy nagyon jó igazolás volt, és hosszabb távon még többet adhat a csapatnak.
egy gólpasszt be lehet írni neki.
az meg, amikor jobbal átvette, áthúzta, és ballal ráemelte, az jelzi, mennyire is technikás. (még akkor is, ha ezt azok, akik az arsenalban többször látták, már tudhatták.)
Ki helyett? Fabregas? Iniesta? Xavi? Thiago? Ugyan már...maxilopez írta:Titó helyébe, egyszer-egyszer beraknám kezdőbe 60-70 percre had támadjon!
Bárcsak ennyi lett volna Keita pályán töltött ideje.... Touré még lehet, hogy mindig itt játszana...maxilopez írta:bízok benne hogy nem Keita sorsát foglya betölteni, hogy 2-3 meccsenként összesen 1 félidő.
Mondjuk feleslegesen sztem ne játszassuk, ha egyszer van egy jobb opció nála. Azt sem mondja senki, hogy Tello is játszhatna néha Messi helyett, hogy jobb kedve legyen, meg mert túlságosan Messi-függő a csapat.neobarca írta:Nem szabadna ilyen korán letörni a szarvát azzal, hogy keveset játszik. Csak sajnos/nem sajnos, de nálunk Busi függőség van...
Sztem annál többet érdemel. Nagyon tehetséges és fiatal játékos. Nem szabadna ilyen korán letörni a szarvát azzal, hogy keveset játszik. Csak sajnos/nem sajnos, de nálunk Busi függőség van...S.Agüero írta:Azért Keita elég sokat játszott, szerintem annyival simán megelégedne ő is.