Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ketten vannak, nem ugyanaz a személy.palesz77 írta: De ez a maszk nem Crixusé? Szóval nem Crixus a maszkos ürge aki megkínozta Robin Hoodot? Vagy te is ezt mondtad, és én csak félreértettem?![]()
De ez a maszk nem Crixusé? Szóval nem Crixus a maszkos ürge aki megkínozta Robin Hoodot? Vagy te is ezt mondtad, és én csak félreértettem?sjd írta:
Örülök, h Neked kibontakozik amúgy a dolog, mert nekem egyre nagyobb a kavarás, h ki kivel van valójában és látszólag...
Azért ERRŐL a maszkról nem tudtam nem Kétarc-ra asszociálni.csababarca írta: Bocs, de milyen Harvey Dent? melyik karakterre gondolsz,mert egyikre sem illik az ő karaktere,és az őt alakító színész sem játszik ebben a sorozatban,úgyhogy nem értem hogy asszociáltál rá:D
Bocs, de milyen Harvey Dent? melyik karakterre gondolsz,mert egyikre sem illik az ő karaktere,és az őt alakító színész sem játszik ebben a sorozatban,úgyhogy nem értem hogy asszociáltál rá:Dsjd írta:Arrow
Szóval Yao Fei tulajdonképpen egy rab szigeten, aki valamilyen terrorszervezet részének tetteti magát, akiknek a részeként meg azt tetteti először Olivernek, h ez a szervezet tképpen rá vadászik. Miközben Crixus és Harvey Dent meg szintén be vannak épülve ide, h kihozzák a kínai srácot, csak amíg Harvey Dent a verőembert játssza, Crixus egy repülőben bujkálva próbál kijutni onnan.
jó langyos rész volt... 40 perc alatt jóformán semmi sem történt. A Daryl és Merle vonal remélem ígér valami izgalmasat; a végén lévő 30 másodperces előzetest azért sem néztem megmiihii írta: Nem elfelejtendő, h már elérhető a Walking Dead legújabb része!
A melegfrontos jelenet nekem is elég zavaró volt ilyen terjedelemben szemléltetve, teljesen feleslegesnek éreztem.palesz77 írta:Spartacus:
Hát, ez az évad egészen tetszik eddig. Szép lassan készítenek fel minket a fináléra, ebben a részben már szinte ellenszenves volt Crixus és Naevia nekem, főleg a nő. Fú de le tudtam volna ütni. Nem is értem, azt hittem lezártuk ezt a szálat már vele, erre most meg bekattan a semmiből.. Na mindegy.
Gannicus újra kockás lett, azon csodálkoztam egyet.A kis szerelmes rabszolgacsaj meg igen jól néz ki, vele még lesznek "bonyodalmak" gondolom..
A kalózok egész érdekesek, kíváncsi leszek rájuk.
2 dolog viszont nem tetszett..
Először is a végén a szokásos harc az megint wtf szint volt, fél percre az erősítés, akivel simán lenyomnák Spartiékat - elméletben - erre nekik mennek. Mindegy, kis csikó még Tiberius, remélem ezek után Caesar veszi át a parancsnokságot, igen bírom azt az ürgét.
A másik meg Nasir és Agron soloja. Hát én azt nem bírtam, tovább is tekertem. Komolyan sajnálom, a 2 színészt, ha egiykbe sincs benne semmi hajlam, mert akkor ezt elég nagy szenvedés lehetett leforgatni nekik..![]()
Összességében jó rész volt szerintem, az elsőnek a színvonalát mindenképp tartotta. Viszont most 2 hét szünet sajna..![]()
Fuhhh, ez nagyon ott vanmiihii írta:Ha már a vasárnap folytatódó Walking Dead ( !!!) szóba került, ITT a Super Bowlra készített kis reklám TWD style-ban.
Daryl
Én már első pillanatban gyanakodtam vmiért a kisgyerekre és ahogy egyre többet szerepel, egyre inkább meg vagyok győződve, h a későbbiekben még lesz egy nagy csavar nála. Ő is egy alvó ügynökRinku írta:Valami gyanút én is érzek vele kapcsolatban, nekem is bűzlik valami, lehet csak túlzott óvatosság, de valami van a szemében, ami nyugtalanít, majd kiderül, igazunk volt-e, vagy sem.miihii írta:Sztem a kis fiatal kocka ügynökcsávó, akivel most őrt álltak a ház előtt, tuti benne van a szektában.
Eddig amúgy tényleg nagyon ígéretes sorozat, izgalommal várom a folytatást én is, lesznek még itt csavarok szerintem bőven, házon belül is az FBI-nál...
Amúgy az elejétől gondoltam, hogy a hisztis nőci megjátssza magát. Valahogy sejtettem, hogy át akarja verni őket, tessék...
A néger palit amúgy nagyon sajnáltam, valahogy tök megnyugtató egy személyiség. A Dexterben is az volt. Az embernek az a benyomása róla, ha ő jelen van, akkor minden kóser, kár hogy csakúgy, mint a Dexterben, itt is gyorsan véget ért a szerepe...Mondjuk a SoA-ban annyira nem bántam, mert ott az ellenérdekű oldallal voltam...
A vörös, dagi börtönőr pali halálának nagyon örülök, olyan tenyérbemászó feje volt, hogyha sokáig kellett volna bámulni, megőrülök...
Valami gyanút én is érzek vele kapcsolatban, nekem is bűzlik valami, lehet csak túlzott óvatosság, de valami van a szemében, ami nyugtalanít, majd kiderül, igazunk volt-e, vagy sem.miihii írta:Sztem a kis fiatal kocka ügynökcsávó, akivel most őrt álltak a ház előtt, tuti benne van a szektában.
Az is érdekes, hogy az őrök fent vannak a kapu tetején, de észre nem vettek, hogy több ezer rabszolga csak azt várja, hogy bejöhessen.miihii írta: Kőkemény egy évadnak nézünk elébe, az már látszik. Állati jók az új rosszfiúk, Caesar tényleg bika csávó.
A dárdaelkerülés meg igen laza volt, de az még jobb volt, h akció közben dobtak rá vagy kettőt, amikor felugrott Gannicus mellé, egyszerre jött vagy 10 a nyomába
Tiberius meg keményen be fog keverni az eseményekbe, a lázadó ifjúság bilije ki fog még borulni, az tuti
Persze nem biztos, ez egyáltalán nem biztos, csak volt egy olyan érzésem és kicsit visszagondoltam a régebbi részekre és magyarázhatónak tűnt ezzel elég sok minden. Csak azóta eltelt egy pár hónap és már nem nagyon emlékszem a részletekre, ezért kicsit össze-vissza is lett az indoklásom.sjd írta:De sztem ez nem is jelenti azt feltétlenül, h ő a tégla. Pont az általam leírtak miatt. Persze az első évados hazugságvizsgálatnál nekem is megfordult a fejemben, és azóta is sokszor, de elég sok minden ellene mutat.kanty írta:Valahogy nekem nem illik bele a képbe, hogy az egész sorozatban van egyetlen egy feddhetetlen karakter. Hosszú távon ez szerintem unalmas is lesz.
Nem arabul imádkozott, hanem héberül, ezt többen is megerősítették. De valóban elég félreérthetőre sikeredett.Cumbee írta: Ráadásul az uccsó rész végén, amikor bement a halottakhoz, arabul imádkozott. Pedig azok nem arab halottak voltak, hogy csak a tisztelet megadása miatt tegye.
Visszanéztem azt a részt, ahol Nazír fogva tartja Carrie-t:
Carrie:
Sosem jut ki az országból élve.
Nazír:
Tudom.
És nem érdekel.
Ebből (is) következtettem arra, hogy a terv további részében ő már nem volt benne.
Viszont azt még mindig nem értem, hogy Nazir terve (ami tényleg nem feltételezte, hogy ő túléli) miért feltételezi, hogy Saul is részese volt. Éppenséggel bárki rakhatott bombát Brody kocsijába (ráadásul akkor Saul sztem már rég Nazir temetésén volt)
De az általad felvázolt terv is egy kicsit nyakatekert, Nazir tisztában volt azzal, hogy meg akarják ölni, és bele is nyugszik, de amikor Brody írta az sms-t, mégis elmenekült? De az sem teljesen tiszta, miért akarták volna Brody leleplezni ilyen módon, gyakorlatilag ha minden esemény a tervük része volt, akkor egy igen kockázatos vállalkozást csináltak, rengeteg ismeretlen változóval és áldozattal (Roya és csapata)
Persze ez igaz. Csak én várom, hogy valamikor kibújjon a szeg a zsákból. És úgy gondolom, hogy ez a harmadik évadban fog megtörténni. Nagyon szépen előkészítették a terepet azzal, hogy most ő lesz a CIA új feje. Nem azt mondom, hogy ő a felelős a robbantásért, bár ezt is eltudom képzelni, de abban szinte biztos vagyok, hogy karakterváltozás lesz a következő évadban. Nem lesz ő ennyire érinthetetlen.sjd írta: De sztem ez nem is jelenti azt feltétlenül, h ő a tégla. Pont az általam leírtak miatt. Persze az első évados hazugságvizsgálatnál nekem is megfordult a fejemben, és azóta is sokszor, de elég sok minden ellene mutat.
De sztem ez nem is jelenti azt feltétlenül, h ő a tégla. Pont az általam leírtak miatt. Persze az első évados hazugságvizsgálatnál nekem is megfordult a fejemben, és azóta is sokszor, de elég sok minden ellene mutat.kanty írta:Valahogy nekem nem illik bele a képbe, hogy az egész sorozatban van egyetlen egy feddhetetlen karakter. Hosszú távon ez szerintem unalmas is lesz.
Nem arabul imádkozott, hanem héberül, ezt többen is megerősítették. De valóban elég félreérthetőre sikeredett.Cumbee írta: Ráadásul az uccsó rész végén, amikor bement a halottakhoz, arabul imádkozott. Pedig azok nem arab halottak voltak, hogy csak a tisztelet megadása miatt tegye.
Visszanéztem azt a részt, ahol Nazír fogva tartja Carrie-t:
Carrie:
Sosem jut ki az országból élve.
Nazír:
Tudom.
És nem érdekel.
Ebből (is) következtettem arra, hogy a terv további részében ő már nem volt benne.
Soha az életben...Messa írta:Dexter S06-hoz van már/lesz magyar szinkron?
Tudom hogy google a barátom, de nem akarok nagyon belemélyedni, mert tuti lesz vmi spoiler és azt mindenképp el akarom kerülni. Jártam már így többször is.