Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.12. 23:35:57

palesz77 írta: De ez a maszk nem Crixusé? Szóval nem Crixus a maszkos ürge aki megkínozta Robin Hoodot? Vagy te is ezt mondtad, és én csak félreértettem? :oops:
ketten vannak, nem ugyanaz a személy.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2013.02.12. 23:29:00

sjd írta:
Örülök, h Neked kibontakozik amúgy a dolog, mert nekem egyre nagyobb a kavarás, h ki kivel van valójában és látszólag... :D
De ez a maszk nem Crixusé? Szóval nem Crixus a maszkos ürge aki megkínozta Robin Hoodot? Vagy te is ezt mondtad, és én csak félreértettem? :oops:
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.12. 23:00:22

csababarca írta: Bocs, de milyen Harvey Dent? melyik karakterre gondolsz,mert egyikre sem illik az ő karaktere,és az őt alakító színész sem játszik ebben a sorozatban,úgyhogy nem értem hogy asszociáltál rá:D
Azért ERRŐL a maszkról nem tudtam nem Kétarc-ra asszociálni.

Örülök, h Neked kibontakozik amúgy a dolog, mert nekem egyre nagyobb a kavarás, h ki kivel van valójában és látszólag... :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2013.02.12. 22:17:10

sjd írta:Arrow

Szóval Yao Fei tulajdonképpen egy rab szigeten, aki valamilyen terrorszervezet részének tetteti magát, akiknek a részeként meg azt tetteti először Olivernek, h ez a szervezet tképpen rá vadászik. Miközben Crixus és Harvey Dent meg szintén be vannak épülve ide, h kihozzák a kínai srácot, csak amíg Harvey Dent a verőembert játssza, Crixus egy repülőben bujkálva próbál kijutni onnan.
Bocs, de milyen Harvey Dent? melyik karakterre gondolsz,mert egyikre sem illik az ő karaktere,és az őt alakító színész sem játszik ebben a sorozatban,úgyhogy nem értem hogy asszociáltál rá:D

azért nagyjából kibontakozik lassan a dolog,hogy mi is az a szigetes dolog, tudatosan vannak e ott, tudják e ki ez az Oliver, stb... eddig ígéretes, azt hiszem 17 részes az első évad, szóval 4 rész még van kifejteni pár dolgot.

szerk.: bocs, 21 részes lesz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.02.12. 22:03:39

Nos, a nagy dicséretdömping miatt én is elkezdtem ma a Walking Dead-et, és hát eddig egy rész ( :lol: ) alapján baromira bejön. Hosszú idő után az első sorozat, ahol nem érzem túlzónak a hatalmas tömjénezést.

Belekezdtem az Arrow-ba is, de ez engem sajnos DC rajongóként sem tud megfogni. A sztori számomra eddig rettentő vérszegény, a színészi játék szerintem pocsék ( különösen a főhős irritál ), a megvalósítás eléggé budget kategória a nagy költségvetésű képregényfilmekhez képest. Jó, jó, tudom, hogy ez sorozat, teljesen más műfaj, de hát óhatatlanul is ezekhez hasonlítja az ember, úgy meg csúnyán elvérzik ( főleg, hogy elég kendőzetlenül lopkod Nolan Batman-jéből :D:) Egyedül az anyja és a baleset körüli rejtély tartja fenn még valamennyire az érdeklődésem, valamint az elmúlt részekben kezdett valami karakterfejlődés-kibontás féleség is formálódni a főhős részéről, egyébként nem hiszem, hogy sokáig leszünk barik.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.12. 18:18:58

Arrow
Hát aki érti ezt a szigetes kavarást, az előtt le a kalappal. Szegény írók annyira akarják dobálni a cliifhangereket a flashbackekbe (szép magyar mondat lett :D ), hogy már sztem ők sem tudják, mit hoztak össze.
Szóval Yao Fei tulajdonképpen egy rab szigeten, aki valamilyen terrorszervezet részének tetteti magát, akiknek a részeként meg azt tetteti először Olivernek, h ez a szervezet tképpen rá vadászik. Miközben Crixus és Harvey Dent meg szintén be vannak épülve ide, h kihozzák a kínai srácot, csak amíg Harvey Dent a verőembert játssza, Crixus egy repülőben bujkálva próbál kijutni onnan.
A másik ilyen wtf-élmény az Diggle, kvázi amióta partnerek lettek, nem csinál semmit, csak ül a Batcave-ben és pofázik. Olivert meg direkt átírták egy fafejű gyökérré, csak hogy ennek legyen is értelme.
Amúgy nagyjából ezeket leszámítva rendben is lenne a sorozat, csak még mindig kicsit túl sok a magát színésznek nevező iszonyat tehetségtelen ember, a főszereplővel kezdve.
miihii
KHAL

2013.02.11. 18:09:19

TWD felirat ITT
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
TT
Capitá del Barça

2013.02.11. 16:38:39

miihii írta: Nem elfelejtendő, h már elérhető a Walking Dead legújabb része! 8)
jó langyos rész volt... 40 perc alatt jóformán semmi sem történt. A Daryl és Merle vonal remélem ígér valami izgalmasat; a végén lévő 30 másodperces előzetest azért sem néztem meg :)

1-2 héttel ezelőtt elkezdtem a Lostot. nem tudom, hogy valaki ajánlhatta, vagy magamtól álltam neki, de nagyon is jól tettem. 3 és fél évadot letekertem és nagyon tetszik, ott van izgalom. :D bár ez a fekete felhő jön és fához vagdalja az embereket és morog, valahogy nem tetszik
miihii
KHAL

2013.02.11. 10:41:39

palesz77 írta:Spartacus:
Hát, ez az évad egészen tetszik eddig. Szép lassan készítenek fel minket a fináléra, ebben a részben már szinte ellenszenves volt Crixus és Naevia nekem, főleg a nő. Fú de le tudtam volna ütni. Nem is értem, azt hittem lezártuk ezt a szálat már vele, erre most meg bekattan a semmiből.. Na mindegy.
Gannicus újra kockás lett, azon csodálkoztam egyet. :D A kis szerelmes rabszolgacsaj meg igen jól néz ki, vele még lesznek "bonyodalmak" gondolom..
A kalózok egész érdekesek, kíváncsi leszek rájuk.

2 dolog viszont nem tetszett..
Először is a végén a szokásos harc az megint wtf szint volt, fél percre az erősítés, akivel simán lenyomnák Spartiékat - elméletben - erre nekik mennek. Mindegy, kis csikó még Tiberius, remélem ezek után Caesar veszi át a parancsnokságot, igen bírom azt az ürgét.
A másik meg Nasir és Agron soloja. Hát én azt nem bírtam, tovább is tekertem. Komolyan sajnálom, a 2 színészt, ha egiykbe sincs benne semmi hajlam, mert akkor ezt elég nagy szenvedés lehetett leforgatni nekik..
:lol:

Összességében jó rész volt szerintem, az elsőnek a színvonalát mindenképp tartotta. Viszont most 2 hét szünet sajna.. :?
A melegfrontos jelenet nekem is elég zavaró volt ilyen terjedelemben szemléltetve, teljesen feleslegesnek éreztem.

A Tiberius féle forrófejűségre meg ugye azért volt szükség, h szemléltesse, egy ilyen döntés is mekkora bonyodalmat okozhat. Ugye pont akkor ment nekik, amikor éppen lemondtak a gyümölcsöző kapcsolat kiépítéséről a bizalmatlanság miatt. Erre jött a kiscsávó és szépen összeforrasztotta az ellenségeiket, így a későbbiekben sokkal nagyobb erőt képviselnek majd a kalózokkal karöltve.

Apuci kíváncsi leszek mit szól majd mindehhez, pláne, h meg is sérült a tökösmákos. A Caesar-ral való farokméricskélés meg szintén fog még problémákkal járni, megosztva az erejüket.

A Crixus-Naevia féle gladiátorharc dolga meg lehet, h a lázadók között fgo majd később törést okozni, mivel ez a páros kicsit bekattant és kétlem, h Spartacus jó szemmel nézné ezt a csapásirányt...

Más.

Nem elfelejtendő, h már elérhető a Walking Dead legújabb része! 8)
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2013.02.10. 13:07:17

Spartacus:
Hát, ez az évad egészen tetszik eddig. Szép lassan készítenek fel minket a fináléra, ebben a részben már szinte ellenszenves volt Crixus és Naevia nekem, főleg a nő. Fú de le tudtam volna ütni. Nem is értem, azt hittem lezártuk ezt a szálat már vele, erre most meg bekattan a semmiből.. Na mindegy.
Gannicus újra kockás lett, azon csodálkoztam egyet. :D A kis szerelmes rabszolgacsaj meg igen jól néz ki, vele még lesznek "bonyodalmak" gondolom..
A kalózok egész érdekesek, kíváncsi leszek rájuk.

2 dolog viszont nem tetszett..
Először is a végén a szokásos harc az megint wtf szint volt, fél percre az erősítés, akivel simán lenyomnák Spartiékat - elméletben - erre nekik mennek. Mindegy, kis csikó még Tiberius, remélem ezek után Caesar veszi át a parancsnokságot, igen bírom azt az ürgét.
A másik meg Nasir és Agron soloja. Hát én azt nem bírtam, tovább is tekertem. Komolyan sajnálom, a 2 színészt, ha egiykbe sincs benne semmi hajlam, mert akkor ezt elég nagy szenvedés lehetett leforgatni nekik..
:lol:

Összességében jó rész volt szerintem, az elsőnek a színvonalát mindenképp tartotta. Viszont most 2 hét szünet sajna.. :?

Arrow:
Most néztem az új részt, és Crixus barátunk is szerepel benne, mint kiderült ő volt a maszkos csávó aki kínozta Legolast.

Amúgy egész jó sorozat szerintem, élvezem nézni a részeket, kikapcsolódásnak tökéletesen megfelel.
Deus
Boixos Nois

2013.02.09. 09:35:17

Aztarohadtbüdöséletbeeee!!! :shock: :shock:

Brutális Walking Dead Blu-Ray díszdobozt dobtak be :!:

http://blogs.amctv.com/the-walking-dead ... lu-ray.php

Nagyon keeelllll :!: :shock:

miihii írta:Ha már a vasárnap folytatódó Walking Dead ( !!! 8) ) szóba került, ITT a Super Bowlra készített kis reklám TWD style-ban.
Daryl 8)
Fuhhh, ez nagyon ott van 8) Daryl nem kicsit takarított a házban 8)
KépKép
miihii
KHAL

2013.02.08. 18:28:14

Ha már a vasárnap folytatódó Walking Dead ( !!! 8) ) szóba került, ITT a Super Bowlra készített kis reklám TWD style-ban.
Daryl 8)
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.08. 16:05:18

Új TBBT-ben elég komoly WalkingDead spoiler van, szóval ezzel a tudattal nézzétek :D
miihii
KHAL

2013.02.08. 15:39:10

Following
Rinku írta:
miihii írta:Sztem a kis fiatal kocka ügynökcsávó, akivel most őrt álltak a ház előtt, tuti benne van a szektában.
Valami gyanút én is érzek vele kapcsolatban, nekem is bűzlik valami, lehet csak túlzott óvatosság, de valami van a szemében, ami nyugtalanít, majd kiderül, igazunk volt-e, vagy sem. :)

Eddig amúgy tényleg nagyon ígéretes sorozat, izgalommal várom a folytatást én is, lesznek még itt csavarok szerintem bőven, házon belül is az FBI-nál... :wink:

Amúgy az elejétől gondoltam, hogy a hisztis nőci megjátssza magát. Valahogy sejtettem, hogy át akarja verni őket, tessék... :?

A néger palit amúgy nagyon sajnáltam, valahogy tök megnyugtató egy személyiség. A Dexterben is az volt. Az embernek az a benyomása róla, ha ő jelen van, akkor minden kóser, kár hogy csakúgy, mint a Dexterben, itt is gyorsan véget ért a szerepe... :? Mondjuk a SoA-ban annyira nem bántam, mert ott az ellenérdekű oldallal voltam... :D

A vörös, dagi börtönőr pali halálának nagyon örülök, olyan tenyérbemászó feje volt, hogyha sokáig kellett volna bámulni, megőrülök...
Én már első pillanatban gyanakodtam vmiért a kisgyerekre és ahogy egyre többet szerepel, egyre inkább meg vagyok győződve, h a későbbiekben még lesz egy nagy csavar nála. Ő is egy alvó ügynök :D

Bezony, a torkon szúrt palit én is sajnálom, h itt is ilyen gyors véget ért, pedig szimpatikus a csóka, csak kevés időt adnak a megkedvelésére többnyire :)

A börtönőrt nem tényleg jobb, h kiírták, irritáló egy feje van. Viszont a vége az elég hatásosra sikerült az "etetéssel" 8)

Szóval tényleg jó lesz ez még, főleg mert ilyen sok ismeretlenes az egyenlet, h ki melyik oldalon áll vajon.
Rinku
Director del Fútbol

2013.02.08. 00:31:05

miihii írta:Sztem a kis fiatal kocka ügynökcsávó, akivel most őrt álltak a ház előtt, tuti benne van a szektában.
Valami gyanút én is érzek vele kapcsolatban, nekem is bűzlik valami, lehet csak túlzott óvatosság, de valami van a szemében, ami nyugtalanít, majd kiderül, igazunk volt-e, vagy sem. :)

Eddig amúgy tényleg nagyon ígéretes sorozat, izgalommal várom a folytatást én is, lesznek még itt csavarok szerintem bőven, házon belül is az FBI-nál... :wink:

Amúgy az elejétől gondoltam, hogy a hisztis nőci megjátssza magát. Valahogy sejtettem, hogy át akarja verni őket, tessék... :?

A néger palit amúgy nagyon sajnáltam, valahogy tök megnyugtató egy személyiség. A Dexterben is az volt. Az embernek az a benyomása róla, ha ő jelen van, akkor minden kóser, kár hogy csakúgy, mint a Dexterben, itt is gyorsan véget ért a szerepe... :? Mondjuk a SoA-ban annyira nem bántam, mert ott az ellenérdekű oldallal voltam... :D

A vörös, dagi börtönőr pali halálának nagyon örülök, olyan tenyérbemászó feje volt, hogyha sokáig kellett volna bámulni, megőrülök...
Football, bloody hell. /SAF/
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.08. 00:17:45

Megnéztem a Spartacus s03e01-et, de nem tudom... egyre kevésbé fog meg ez a sorozat, inkább már csak a szenvedés megy, hiába igyekeznek nagyon, nem érzem a késztetést, h leüljek a következő epizód elé
miihii
KHAL

2013.02.07. 23:54:49

A Following írói is olvassák a topicot :D

Az első rész után fanyalogtam egy sort, h a főhősünket fegyver meg minden nélkül, külsősként hagytak előremenni egy helyszínen a fegyveres erők, ahol egy elkövetőt kerestek és ez elég hiteltelen volt. Erre most a 3. részben egy hasonló jelenetben már a zsarunő megálljt parancsolt neki és csak az igazi zsaruk után mehetett be :D

Más téma:

Sztem a kis fiatal kocka ügynökcsávó, akivel most őrt álltak a ház előtt, tuti benne van a szektában.

Továbbra is az a véleményem, h elég erősnek tűnik a sorozat. Izgalmas, fordulatos és érdekes a sztorija, uh továbbra is csak ajánlani tudom ;)
Deus
Boixos Nois

2013.02.06. 21:08:58

KépKép
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.05. 00:20:32

miihii írta: Kőkemény egy évadnak nézünk elébe, az már látszik. Állati jók az új rosszfiúk, Caesar tényleg bika csávó.

A dárdaelkerülés meg igen laza volt, de az még jobb volt, h akció közben dobtak rá vagy kettőt, amikor felugrott Gannicus mellé, egyszerre jött vagy 10 a nyomába :D

Tiberius meg keményen be fog keverni az eseményekbe, a lázadó ifjúság bilije ki fog még borulni, az tuti :D
Az is érdekes, hogy az őrök fent vannak a kapu tetején, de észre nem vettek, hogy több ezer rabszolga csak azt várja, hogy bejöhessen. :D
Én már a hibákat nem keresem, megtanultam úgy ahogy szeretni a sorozatot a hibáival együtt.
Caesar tényleg állat, miért nincs egy ilyen kigyúrt Spartacus? :P Jó na, nem kezdem..
Tiberius is érdekes lesz, bár szerintem őt Gannicus vagy Crixus megöli valamelyik kisebb csatában.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Cumbee
Entrenador del Barça

2013.02.04. 22:46:57

sjd írta:
kanty írta:Valahogy nekem nem illik bele a képbe, hogy az egész sorozatban van egyetlen egy feddhetetlen karakter. Hosszú távon ez szerintem unalmas is lesz.
De sztem ez nem is jelenti azt feltétlenül, h ő a tégla. Pont az általam leírtak miatt. Persze az első évados hazugságvizsgálatnál nekem is megfordult a fejemben, és azóta is sokszor, de elég sok minden ellene mutat.
Cumbee írta: Ráadásul az uccsó rész végén, amikor bement a halottakhoz, arabul imádkozott. Pedig azok nem arab halottak voltak, hogy csak a tisztelet megadása miatt tegye.
Visszanéztem azt a részt, ahol Nazír fogva tartja Carrie-t:
Carrie:
Sosem jut ki az országból élve.
Nazír:
Tudom.
És nem érdekel.

Ebből (is) következtettem arra, hogy a terv további részében ő már nem volt benne.
Nem arabul imádkozott, hanem héberül, ezt többen is megerősítették. De valóban elég félreérthetőre sikeredett.
Viszont azt még mindig nem értem, hogy Nazir terve (ami tényleg nem feltételezte, hogy ő túléli) miért feltételezi, hogy Saul is részese volt. Éppenséggel bárki rakhatott bombát Brody kocsijába (ráadásul akkor Saul sztem már rég Nazir temetésén volt)
De az általad felvázolt terv is egy kicsit nyakatekert, Nazir tisztában volt azzal, hogy meg akarják ölni, és bele is nyugszik, de amikor Brody írta az sms-t, mégis elmenekült? De az sem teljesen tiszta, miért akarták volna Brody leleplezni ilyen módon, gyakorlatilag ha minden esemény a tervük része volt, akkor egy igen kockázatos vállalkozást csináltak, rengeteg ismeretlen változóval és áldozattal (Roya és csapata)
Persze nem biztos, ez egyáltalán nem biztos, csak volt egy olyan érzésem és kicsit visszagondoltam a régebbi részekre és magyarázhatónak tűnt ezzel elég sok minden. Csak azóta eltelt egy pár hónap és már nem nagyon emlékszem a részletekre, ezért kicsit össze-vissza is lett az indoklásom.
De pl. most hogy így írtad, akkor amikor anno átgondoltam ezt, a hazugságvizsgálós jelenetet is egy ilyen jelnek vettem, csak az azóta kiment fejemből. Mindenesetre én is úgy vagyok mint kanty, mindenkivel minden megtörtént már, az ő karaktere volt eddig az egyetlen aki végig tiszta maradt és a jó oldalon játszott, én vele kapcsolatban várom a nagy pálfordulást, csattanót.
Deus
Boixos Nois

2013.02.04. 22:04:21

Uh, skacok... én is ledaráltam a The Following két részét.....

Kép

Nagyon kemény! Nem kicsit rázott ki a hideg, mikor belegondoltam, hogy Joe -nak hány követője van, akik mind elborultak... (A két "meleg" srác + dadus, az még csak a kezdet. Lesznek még többen is...) Kezdem sajnálni Ryan -t, hogy végig paráznia kell, hogy nehogy megöljék Claire -t... Nem tud mit tenni az ellen, hogy rengeteg elmebajos rajongója van Joe -nak. Meg kell előznie őket, ami nem könnyű feladat neki.

Kocka FBI ügynököt, Mike -t nagyon csipázom 8) "Az emberi hullákkal semmi bajom. De ha kutyákat ölnek, elszáll az agyam!"
KépKép
messideco
Presidente del Barça

2013.02.04. 15:08:50

Még egy rész van hátra az Aréna isteneiből, azután jöhet a második Spartacus-évad. Nem sokára írok egy kis beszámolót. :D

szerk:
Vége a Bárka c. sorozatnak, nem lesz új évad. Nem fogom ezek szerint folytatni.
Kép
"And my heart will leave you never."
kanty
Llegenda del Barça

2013.02.04. 11:59:26

sjd írta: De sztem ez nem is jelenti azt feltétlenül, h ő a tégla. Pont az általam leírtak miatt. Persze az első évados hazugságvizsgálatnál nekem is megfordult a fejemben, és azóta is sokszor, de elég sok minden ellene mutat.
Persze ez igaz. Csak én várom, hogy valamikor kibújjon a szeg a zsákból. És úgy gondolom, hogy ez a harmadik évadban fog megtörténni. Nagyon szépen előkészítették a terepet azzal, hogy most ő lesz a CIA új feje. Nem azt mondom, hogy ő a felelős a robbantásért, bár ezt is eltudom képzelni, de abban szinte biztos vagyok, hogy karakterváltozás lesz a következő évadban. Nem lesz ő ennyire érinthetetlen.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
sjd
Llegenda del Barça

2013.02.04. 11:47:14

kanty írta:Valahogy nekem nem illik bele a képbe, hogy az egész sorozatban van egyetlen egy feddhetetlen karakter. Hosszú távon ez szerintem unalmas is lesz.
De sztem ez nem is jelenti azt feltétlenül, h ő a tégla. Pont az általam leírtak miatt. Persze az első évados hazugságvizsgálatnál nekem is megfordult a fejemben, és azóta is sokszor, de elég sok minden ellene mutat.
Cumbee írta: Ráadásul az uccsó rész végén, amikor bement a halottakhoz, arabul imádkozott. Pedig azok nem arab halottak voltak, hogy csak a tisztelet megadása miatt tegye.
Visszanéztem azt a részt, ahol Nazír fogva tartja Carrie-t:
Carrie:
Sosem jut ki az országból élve.
Nazír:
Tudom.
És nem érdekel.

Ebből (is) következtettem arra, hogy a terv további részében ő már nem volt benne.
Nem arabul imádkozott, hanem héberül, ezt többen is megerősítették. De valóban elég félreérthetőre sikeredett.
Viszont azt még mindig nem értem, hogy Nazir terve (ami tényleg nem feltételezte, hogy ő túléli) miért feltételezi, hogy Saul is részese volt. Éppenséggel bárki rakhatott bombát Brody kocsijába (ráadásul akkor Saul sztem már rég Nazir temetésén volt)
De az általad felvázolt terv is egy kicsit nyakatekert, Nazir tisztában volt azzal, hogy meg akarják ölni, és bele is nyugszik, de amikor Brody írta az sms-t, mégis elmenekült? De az sem teljesen tiszta, miért akarták volna Brody leleplezni ilyen módon, gyakorlatilag ha minden esemény a tervük része volt, akkor egy igen kockázatos vállalkozást csináltak, rengeteg ismeretlen változóval és áldozattal (Roya és csapata)
miihii
KHAL

2013.02.04. 01:51:49

Messa írta:Dexter S06-hoz van már/lesz magyar szinkron?

Tudom hogy google a barátom, de nem akarok nagyon belemélyedni, mert tuti lesz vmi spoiler és azt mindenképp el akarom kerülni. Jártam már így többször is.
Soha az életben... :?

A Viasat6 nyomja a Dexet, de az 5. után éppen most azóta asszem másodszor nyomják le a 4.évadot. Egyelőre nyoma nincs annak, h terveznék a 6-ot leküldeni :roll:
Válasz küldése