Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Hát akkor dos Santos biztos távozik szvsz. Rafinha hatalmas ígéret, remélem minimum Thiagoval vetekszikbence-barca írta:Barcelona B players Sergi Roberto (21) and Rafinha (19) will be promoted to the first team in the summer. [rac1]
Barcastuff tweetelte ki.

Múltkor vki írta, hogy Deu olyan 24 millió forint körül. Számítsd át euróba! Egyébként nagyon durva ám, mert az még hagyján, hogy a B csapat tagjai pénzt kapnak, de már a 10 éves gyerekek is. Elképesztő.Mezner2 írta:Nincs valakinek info-ja,vagy valamilyen statisztikája arról,hogy a B csapatban ki mennyit keres,gondolom ők sem éhbérért kergetik a bogyót !
Lehet, hogy jobb lett volna, ha kezd...salas9 írta:Remélem nevelő célzattal!Gareth Tello írta:Deulofeu kimaradt.
Masip - Balliu, Lombán, Planas, Grimaldo - Espinosa, Luís Gustavo, Luis Alberto - Femenía, Araujo, Lobato.![]()
Mondjuk ebben tökre igazad van,a legfrankóbb nevelési módszer az,amit most leírtálsura írta:
Ez az alapkülönbség köztünk. Szerintem a B-ben motiválatlan a góllövésen kívül minden másban. Ha felhoznák, a klasszisok között kénytelen lenne szerényebbnek lenni, más felfogásban játszani - így soha. Ha jól menne neki az A-ban az edzéseken és amikor játszik, akkor pont ő lenne alkalmas arra, hogy tehermentesítse Messit. Ez Villanak, Pedronak, Alexisnek nem sikerült. Ha viszont sajnálják a Deuba fektetendő munkát, akkor engedjék el 10-ért és nézzék, mire mennek vele máshol. Ha annyira tré, mint ti tartjátok, akkor ennyit se ér. Ha viszont ott beválik, az nálunk égés.
Remélem nevelő célzattal!Gareth Tello írta:Deulofeu kimaradt.
Masip - Balliu, Lombán, Planas, Grimaldo - Espinosa, Luís Gustavo, Luis Alberto - Femenía, Araujo, Lobato.

Ha valaki motiválatlan minden másban, az ne akarjon a világ legjobb csapatában játszani. Elég ellentmondásos ez, nem gondolod?sura írta: Ez az alapkülönbség köztünk. Szerintem a B-ben motiválatlan a góllövésen kívül minden másban. Ha felhoznák, a klasszisok között kénytelen lenne szerényebbnek lenni, más felfogásban játszani - így soha. Ha jól menne neki az A-ban az edzéseken és amikor játszik, akkor pont ő lenne alkalmas arra, hogy tehermentesítse Messit. Ez Villanak, Pedronak, Alexisnek nem sikerült. Ha viszont sajnálják a Deuba fektetendő munkát, akkor engedjék el 10-ért és nézzék, mire mennek vele máshol. Ha annyira tré, mint ti tartjátok, akkor ennyit se ér. Ha viszont ott beválik, az nálunk égés.
ez tuti Deu de akkor a MU ba menjenshutterisland írta:ha ez most deulofeu, akkor mondjuk jobban is tenné, ha lécelne, ha jön neymar.sura írta:El Mundo Deportivo reported that the 18 year old striker, is being tracked by Manchester United, Chelsea, Arsenal and Real Madrid.
ez a kulcsmondat.A tehetségét elvitatni butaság, az hogy tud-e vele élni és felnő-e a felnőtt csapat szintjére, a jövő kérdése.
Aki nem látja a mezőnymunkáját,az nem is értem,hogy milyen szemmel nézi a meccset.culinho írta:Megfordítanám a kérdést, mért is kéne megtartani Alexist?
Másfél év alatt egy kezemen meg tudom számolni a jó meccseit. Nem sok volt. Édes-kevés ő ide....
Bojan, Gai Assulin, Giovanni dos Santos...soroljam még?sura írta:Ha Deut nem tudjuk megtartani, az az egész utánpótlás - koncepciót elhitelteleníti. Szakmailag is, pénzügyileg is.
Ezeket olvasod valahol,vagy magadtól írsz ekkora baromságokat? nem tudom,hogy melyik lenne a szomorúbb....sura írta:Ha Deut nem tudjuk megtartani, az az egész utánpótlás - koncepciót elhitelteleníti. Szakmailag is, pénzügyileg is.
No, úgy látom, hogy nem vagyok teljesen egyedül. Ő az a játékos, akinél kifejezetten nem értem, hogy miért rajongják körbe ennyien. Talán 3-szor lépett pályára a nagyoknál, és ne mondja nekem senki, hogy akkor jó volt. Önző módon játszott, holott egy ifistától eleinte inkább az alázatot szoktuk meg. Egyáltalán nem tartom még jó játékosnak. Cáfoljon meg, én lennék a legboldogabb, de hogy sokan már egyértelműen csereembernek követelik, az nekem nem fér a fejembe. Sáncheztől én is ideges leszek mostanában, de ő nem egy rossz játékos.lui1698 írta:Hát hogyne. Azért, ez a szőke hercegetek az ég világon semmit nem csinált még, de kb. akkora a riszpektje, mint sok játékosnak az A keretből.
Ha megy, isten vele. Volt előtte is Masia, és utána is lesz.
Hát hogyne. Azért, ez a szőke hercegetek az ég világon semmit nem csinált még, de kb. akkora a riszpektje, mint sok játékosnak az A keretből.sura írta:Ha Deut nem tudjuk megtartani, az az egész utánpótlás - koncepciót elhitelteleníti. Szakmailag is, pénzügyileg is.