Mezner2 írta:José nyilatkozata Guardioláról:
"Mindenki a maga döntéséért felelős! Talán szándékosan választott olyan bajnokságot, ahová én soha nem szerződnék? Nem tudom... Az biztos, hogy én soha nem fogok Németországban dolgozni! Nem akarok mondani semmit az ügyről, nekem teljesen mindegy mit csinál!"
Ez a szerencsétlen .12-13 meccsből 2-t tudott nyerni Pep ellen (akit mindenki lenéz),úgyhogy ha valakinek oka lenne menekülni,az ő.
Többször is teljesen megsemmisítette és megalázta ezt a portugál ---- (1-3, 5-0) nem értem mire fel a nagy arc,miközben egy bajnokságot és egy kupát tud felmutatni,egy bivalyerős kerettel 3 év alatt,jött,látott,és megbukott Real edzőként,én a helyében nagyon mélyen meglapulnék valamelyik sarokban,és nem Guardiola-val lennék elfoglalva !!!
Igen, +1...talán mióta létezik a Bajnokok Ligája két ekkora szerencsét még nem hordott a hátán a Föld mint a Porto és az Inter győzelme, pechünkre pont ez az arrongáns valami ült a padon mindkétszer, és lett ő a hallhatatlan Special Five El Uniqo, legalábbis saját belátása szerint.Azt hiszi róla szól minden, bár nem lepődök meg...Londonban kezdte és azóta se fejezte be...(a portos időszakáról nem tudok, de lehet jobb is)
Kicsit elkalandoztam, de a mondandóm lényege az lenne, hogy sokan mondják, hogy nem való a Madrid kispadjára...Igazából pont oda való...Arrogáns, nagyképű, ki ha én nem csapat élére...Elég csak a legutóbbi média által kreált hírekre gondolni, hogy amíg a madridi média felhozta Messi "ténykedéseit" akkor ő volt egy gnóm kis patkány, majd erre jött a katalán hiénás videó amikor már az egész Barcelona egy sunyi brigád, mert ilyet fel mer hozni a média.Hozzáteszem mind a két oldal szánalmas ebből a szempontból, de meglehet nézni hogy állt hozzá mindkét szurkolótábor a dologhoz...Bár ismét jön az, hogy azt hitték, hogy(akárki akármit mond "odaajándékoztuk" a tavaly bajnokságot)egy bajnoki cím után ők a menők.Ebben ismét 5pecUniqo keze van.
Na mindegy.Remélem jövőre találkoznak és Mourinho jön rá, hogy neki a jobb ha nem megy oda ahol Pep van.mert csak a saját maga renoméját viszi lejjebb.Bár nem hiszem hogy komoly futtballberkekben van neki olyan, hogy renomé...