2ben minimum benne volt(eddig)! petixi
ezt egy álitolagos barca szurkolo müve...ha igaz is akkor is egy igazi szurkolo ilyet.....hát csak gratulálni tudok

Oleguer-re ezeréve mondjuk, h nem Barca szint, de egy-kétszer rácáfol, párszor meg sajna bizonygatja az állításunkatsergio89 írta:akkor nézzd vissza....amugy arra céloztam hogy talán ptixinek nem kellen egy ből bamba barom arco szörösnek titulalnia olegert....ilyen azért nincs nálunk!!!
Nem nagyon..nem lehurrogásnak vettem,csak hát ti nektek is volt már nagy az arc és lefele állt a szátok,amikor [auto_cenzúra] egy két cikis meccset..ennyi..nem veszekedest akarok kelteni,de ki vagyok akadva,mint a taxi órasergio89 írta:saviola barátom ha te ezt le hurogásnak vetted akkor bőven akad problémád amugy nem a sos gergő vagy??
Ismerős helyzet?galaktikusok írta:most kezdödik a gödör![]()
![]()
![]()
![]()
Aah..szegeny Madrid..ahah..nem is tudom 3-4 éve kinek volt ugyanilyen nagy a pofája,amikor véletlenul szivtak..ennyit errol..sergio89 írta:persze mostmár mindenki okos egy ilyen 5 perc után mostmár egyből kel védő...meg má mondtam meg stbemberek nagyon hozzá szoktatok a sok győzelem mellet hogy csak az van....arrr nemis gondoltok hogy őkis emberek...ilyenkor mindenki fikáztok érdekes amig nyretetek olegert senki se fikázza ahogy hibbázik mer megy is ki a fő oldalra a topic ja...érdekes mit kel mondjak...van ilyen hogy kikapsz ettől talán nem kéne egyből izzélni...na mondjuk nekem olyan mind1 csak ilyenkor tök jo olvasni hogy mennyi okos van...akik tudnak mindent embrek ezt értsétek meg...mi már hozászoktunk nektek még egy jo darabig nem kel de eljön majd az idő....mikor neketek is....amugy enegem emlékeztet a cselszki elenni visszvágora
hala madrid!!!!!na az öreg hegyi is hooza magát![]()
galaktikusok írta:most kezdödik a gödör![]()
![]()
![]()
![]()