Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Azt hiszem tényleg napról napra csökken a népszerűsége...Cslódtam. Egy emberben. Mit mondanátok ti minden a kieséses szakaszban, hazai pályán, egy angol csapat ellen az oltozoben? /Mármint ez lenne az a híres taktika, ami végett a meccs elotti sajtótájékoztatón kioktatom az újságírókat, majd húzok egy teljesen váratlant - felkuldom a szokványos kezdocsapatot/. Ne engedjétek oket szoglethez, ne kapjunk gólt. Erre egy félido alatt rúgnak 8 szogletet meg egy gólt... Aztán jonnékek a special one otleteim, ami csak nekem jut eszembe /azért vagyok Special One/: hogy ugye forgassuk a 2 hónapok óta impotens csatárunkat! Meg ha már levettem Di Mariat és Ozil kikerul a szélre, kit teszek be kozépre? Nem, nem egy kreatív játékost /Kaká nagyot játszott a hétvégén/, hanem két kedvencem - Modricot és Pepét! Hát 1:1-nél, hazai pályán, ezek igazán special one otletek, senkonek nem jutna eszébe! Madridban edzo még soha nem kapott ennyi hatalmat. És kiket hozott egy talicska pénzért? Coentraot, Carvalhot, Essient meg Modricot... Csalódtam. Mounak tényleg újra Angliában a helye. HALA MADRID!

ez védekezés volt, amihez a real nem igen tudott hozzászokni a cirkuszban ahol bohócok az ellenfelek.jobban jártam volna a sahtar-dortmund meccsel, mert ez kínszenvedés volt.
Itt csak annyi a gond,hogy megítélte a szögletet. Ha kimegy a labda,és azt mondja elég volt, lefújja,nincs semmi,de itt megítélte, aztán nem engedte elvégezni. egy tizenegyes előtt áll 2 percet a játék, mégse fújja vissza.ferninho írta:a szögletről itt a végén:
1.
lehet a félidőben rászóltak a sporira, hogy a United gól előtt nem is volt szöglet azt visszaadta
2.
92:33nál ment ki a labda és 27 sec alatt nem bírták elvégezni, aztán meg ott pampognak. tény, nem ez a megszokás, de volt rá idejük bőven.
a meccsről meg csalódtam egy picit a Manchesterben, tudnak ennél többet is, remélem a köv. meccsen már nem ezt művelik le és mutatnak is valamit, bármilyen furán is hangzik ez
Azért én ezzel nem értek egyet, szerintem pont ez a két ellenfél lenne a legkeményebb a egész mezőnybőlRivaldo11 írta:Mocskos csaló. Előszőr elfelejt a Welbeck elleni szabálytalanságért pirosat adni, most meg szögletnél lefújja...ehhez pofa kell.
Mindegy. Ebből a párból nem ellenfél egyik sem, ha hozzuk amit tudunk.

Nem ez után az egy félidő után alkottam eme véleményt, ez csak tovább erősítette azt.gergo9 írta:
1 félidő után óriási megállapítás.
1 félidő után óriási megállapítás.Most már tisztán látszik, hogy ha a két spanyol csapat a tudása szerint játszik, akkor bizony ők jelentik az elitet jelenleg. Bármennyire is akadozik a szekér a Realnak idén a ligában, ha a valós képességeik alapján teljesítenek, akkor jelenleg ők a második legjobbak, ez a United sajnos eddig kanyarban nincs