Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mindkettő miatt, de én már most is érzem ezt, mintha többet vállalna a középpályán a labdák felvitelében és leosztásában, sajnos a társak ezek töredékét értékesítik.shutterisland írta:tud valaki hivatalos statisztikát a válogatott mérkőzései számáról ? wikin a saját adatlapján és az argentin válogatott örökranglistáján más szám szerepel...
A Transfermarkt szerint 68...shutterisland írta:tud valaki hivatalos statisztikát a válogatott mérkőzései számáról ? wikin a saját adatlapján és az argentin válogatott örökranglistáján más szám szerepel...
Ezt meg honnan veszed? Szerinted visszaáll a középpályára már 26 évesen? Vagy Neymar lehetséges érkezése miatt mondod ezt?corol írta:Szerintem a jövő évtől már nem fogja a gólrekordokat döntögetni, annál inkább jeleskedni fog az előkészítésben.
Csak egyet felejtesz el: Messiről van szó.recrea írta:Lehetetlen 50 gólnál többet lőni egy top bajnokságban.
Sztem, ha az utolsó meccseket nem a lelátóról nézi más elfoglaltságok miattrecrea írta: Lehetetlen 50 gólnál többet lőni egy top bajnokságban.
Én 2008-ban azt mondtam, h CR 42 gólos szezonját lehetetlen megdönteni...20tek írta:Nemrég beleolvasgattam az első Messi topicokba (2006-2008). Amikor meglőtte egy év alatt a negyven-valamennyi gólt az ÖSSZES sorozatban már akkor mindenki azt mondta, hogy ez szinte hihetetlen meg felülmúlhatatlanS.Agüero írta: 55 körül lesz szerintem.
15 meccs még hátra van, ha "csak" egyet lő meccsenként, már 50.
Ahogy ismerem Messit tényleg meglesz az 55. Évről évre egyre több gólt lő, pedig a tavalyira is azt mondtam, hogy ezt nem lehet megdönteni, de simán benne van.
Külön versenyt vív a tavalyi önmagával.Azóta pedig évre-évre csak ismételgetjük: ez már tényleg felülmúlhatatlan... De én egyáltalán nem bánom, hogy évről-évre tévedek
Nemrég beleolvasgattam az első Messi topicokba (2006-2008). Amikor meglőtte egy év alatt a negyven-valamennyi gólt az ÖSSZES sorozatban már akkor mindenki azt mondta, hogy ez szinte hihetetlen meg felülmúlhatatlanS.Agüero írta: 55 körül lesz szerintem.
15 meccs még hátra van, ha "csak" egyet lő meccsenként, már 50.
Ahogy ismerem Messit tényleg meglesz az 55. Évről évre egyre több gólt lő, pedig a tavalyira is azt mondtam, hogy ezt nem lehet megdönteni, de simán benne van.
Külön versenyt vív a tavalyi önmagával.
Gareth Tello írta:Most Barcelona goals in 2013: Messi 11 goals - Pedro 5 - Villa, Alexis 3 - Thiago, Cesc, Iniesta, Pique all 2 [via @barcastat]
https://pbs.twimg.com/media/BC-8mtgCAAAguHE.jpg:large
Mi lesz itt még...
Megdöntheti még a tavalyit is...Gareth Tello írta:Most Barcelona goals in 2013: Messi 11 goals - Pedro 5 - Villa, Alexis 3 - Thiago, Cesc, Iniesta, Pique all 2 [via @barcastat]
https://pbs.twimg.com/media/BC-8mtgCAAAguHE.jpg:large
Mi lesz itt még...
ez egy örök kérdés lesz, sokak szerint felesleges, egy részről szerintem is, de mégis szeretek róla beszélni.hol helyezkedik el Messi a foci történelmében.
Ez nagyon kemény, ha tényleg így van. Milyen osztás lesz, már alig várom, meg a trollokat is, akik CR nevéből is kreálnak valamit, gondolom, itt is van pár ötlet.messideco írta:Messi a szótárban
„inmessionante”=
1. A futball legmagasabb szinten való művelése és határtalan fejlődési képesség
2. A futballtörténelem legjobb játékosa
Valahogy így![]()