2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
igen, valószínűleg a töltőd zsinórja megszakadt valahol. elviszed egy helyi szakihoz, az kivárja a rossz részt és máris jó lesz. ha meg a csatlakozónál ("nyak") halt meg, veszel egy újat és akkor azt cseréli ki.messideco írta:Úgy néz ki, hogy a laptop töltőm meghalt... nem gyúl ki a zöld fény, amikor beszúrom, nem is tölti egyáltalán az aksit... egy halk csattanással jelez, de semmi. Valahogy meg lehet javítani?
venni kell. vagyis nekem kellettfUtBoLiStA írta:Sziasztok! Gondolkodom rajta, hogy beruházok egy ps3-ra és nagyban nézegetem őket, viszont valami nem egyértelmű számomra. Itt jön egy elég szimpla kérdésem. Adnak-a gép mellé HDMI-kábelt vagy azt külön kell venni hozzá? Választ, köszönöm!
Az avának szánt képed töltsd fel valamelyik képfeltöltő oldalra és annak arecrea írta:Mint amatőr felhasználó, kérdezem, hogy a túróba tesztek be ilyen bazi nagy avatarokat, amikor nem lehet nagyobb 10 kbyte-nál, és 100x100 pixelnél?! Ha ezt betartom, nagyító kell a képhez.
Sajnos perkálni kell miihii-nek, 10 rongy az alap, ha ez megvan, akár 1000x1000-s avát is betehetsz.recrea írta:Mint amatőr felhasználó, kérdezem, hogy a túróba tesztek be ilyen bazi nagy avatarokat, amikor nem lehet nagyobb 10 kbyte-nál, és 100x100 pixelnél?! Ha ezt betartom, nagyító kell a képhez.
rádugod a gépre biztos telepít valami segédprogramot. azon belül meg van fénykép funkció.davi10 írta:Hogy tudok webkamerával fényképet készíteni? Van erre vmi külön program?
Kösz
Ha szerencséd van még nem későmessideco írta:Hát, korábbi tapasztalatom az volt, hogy az is lebuktathat
Hogy lehet akkor értelmes aktiválást csinálni, vagy már késő, az elején kellett volna?
Nem feltétlenül kell újra telepíteni,és azért jön elő mert nem volt jó az aktiválás. Miért van kikapcsolva a frissítés?messideco írta:Jól sejtem, hogy EZEN csak windows-csere segít? Egyáltalán miért jön elő, automatikus frissítések stb kikapcsolva
2-3 éves lehet. de mióta beírtam,azóta érdekes nem csinálja.Sanama írta: Hány éves az a router?
Nekem rokonéknál volt hasonló bajom a routerrel, nem láttam a hálózatot, aztán ledobott, stb. 6-7éves volt az ottani router.(régi ...)
Hány éves az a router?csababarca írta:Mi okozhatja azt,hogy a router ledob netről, majd nem is látom a kapcsolatot, csak akkor,ha az adapterbeállításoknál letiltom,majd engedélyezem a kapcsolatot? ezután egyből automatikusan visszacsatlakozik rá, de mostanában sűrűn csinálja.
Albérletben csinálja ezt, otthon nem,szóval nem a notebook okozza. D-Link DIR-600as router. Az otthoni tp-linkes, azzal semmi baj nincs. de ez egy hete folyamatosan ledobál. pl este 5 percenként.