2013.02.20. 22:43:34
Pont az hiányzott,ami Tito kinevezése óta SZERINTEM észrevehetőbb volt: TÖBB FUTÁS,SZIMPATIKUSABB MENTALITÁS!
Lehet nincs összefüggés (szntem van),de tényleg nagyon kényelmesre vesszük, egyre jobban...most is 2-0után is kb csak a a csapat fele futott gyorsabban,és kezdte siettetni a "támadásokat". Ez nem fér bele.
Minőségi különbség LEHETNE a két csapat között,de ez a 2-0 szörnyen nagy előny. Tényleg maxon kellene végre pörögni az ELEJÉTŐL, édesmind1,h beállnak védekezni, akkor kezdjünk el lövöldözni FOLYAMATOSAN 20-25ről, nem bűn az. Egyértelműen esélytelenebbek lettünk,de nem tartom lehetetlen küldetésnek.
Viszont az elejétől el kell felejteni,h Ini bal oldalon legyen, vissza kell rántani középre Cesc kárára. Ha azt látom a visszavágón,h hasonló helyzetben nem kezdünk 25ről is akár tüzelni, akkor ideges leszek. Persze ha végre lesznek helyzeteink,akkor megbocsájtható.
MA 0 volt a csapat,semmi tűz, semmi meglepő, semmi. Ezért még nem is vagyok ideges,h kikaptunk,mert megérdemeltük. Bár az továbbra is nevetséges,h egy teljesen egyértelműen szabálytalan gólt megadnak. Elsőre,lassítások nélkül lehetett látni,h az kéz volt, feje fölül...
nah várom a visszavágót,remélem megdöglünk a pályán,és ha nem jönnek a helyzetek,akkor szétrúgjuk a falukat távolról,jobb esetben a kapujukat.
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.