Bob_Marley írta:Először is nem kéne világvége hangulatnak lennie, óriási katasztrófa nem történt, még ha egy oda-visszavágós párharcban hátrányban is vagyunk.
Azért ha ne adj Isten kiesünk a BL-ből még "nem kuka" a szezon sőt, a legfontosabb sorozatban ott vagyunk vezetünk, kupában bőven van esély továbbjutásra stb.
Ami aggasztó az valóban az hogy nem éreztem én sem a küzdelmet, egy gól mindig rosszkor jön, de minket padlóra vágott Boateng gólja, első félidőben volt sok veszélyes szituációnk, aminek lehet a végén nem volt adott esetben kapura lövés, de ez a Mialn dicsérete is, akik amúgy rohadt nagyot játszottak, s igazi tanulmányt mutattak be.Megtudtuk őket bontani szélen , jöttek a beadások, labdákat szereztünk a támadóharmadban, Messinek is voltak ígéretes szituációi, de az olaszok minden esetben azonnal korrigáltak, s lezárták a teületet, ráadásul El Sharawy pl állandóan ment Alves-sel, taktikailag valóban megvertek minket, beütötték az elsőt mi padlóra kerültünk és nem tudtunk felállni

Hozzáteszem Muntari élete meccsét hozta, ej ha az Interben fele ilyen jó lett volna...Na de ez más tészta.
Még azért nincs teljesen veszve a dolog, a képlet "egyszerű" félidőnként 1 gól, azt butaságnak tartom hogy na majd küldjünk fel x ezer támadót, aztán hú bele Balázs, nyilván sok vesztenivalónk nincs, de azért nem szabad elfelejteni 1 bekapott gól tényleg gyakorlatilag a párharc végét jelentheti.
S ha esetlegesen megy az idő akkor már tényleg minden mindegy alapon mehet előre Pique is ahogy szokott, de addig pl 3 védős kezdő nagyon kockázatosnak érzek.
Én úgy vélem a feladat nem lehetetlen ezt hangsúlyozom még egyszer, de kaptunk egy kis ízelítőt hogy hiába sajnálja le sok ember akár itt is a Milant, azért jó csapat az olasz gárda, s az utóbbi időben remek formában is vannak, főleg ha csak arra gondolok hogy kezdték a Seria A-t meg milyen játékuk volt, azóta rengeteget fejlődtek.
Ránk még visszatérve, a küzdés tényleg hiányzott, s főleg azért érdekes ez, mert a szezon elején nem egyszer megmutatta a csapat, hogy "kilátástalan" szitukat is megtud oldani, lehet valóban Tito ennyire hiányzik, ezt csak a belső körök láthatják eléggé, az biztos, tegnaprendesen leütöttek minket