Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
visca el barca írta:a mai tippeim:
dortmund-szatyor: dortmund megy tovább, nyögvenyelős meccsen, sztem 1-1 lesz
mu-real: nézem h a fogadoirodak 2.2-1.6-al adjak a továbbjutást. nem értem mire fel, de ők a szakemberek.
amugy este megálmodtam hogy 3-2 lesz a mu-nak, a győztes gólt a 95. percben egy kamu büntetőből lőtte rooney. akivel amugy a meccs után eljöttünk magyarországra és elmentunk a népstadionba megrendezett demjén rózsi koncertre ahol egyébként a metallica zenélt(kicsit álom
)
Hm. Hát hallod, oké, hogy örülnél a Real kiesésének, mert minden Barcás örülne neki a szíve legmélyén, ha az ellenkezőjét mondja, akkor is, de, hogy jobban örülnél neki, mint a Barca továbbjutásának ez azért nagyon durva. Ez alapján te inkább vagy Real ellenes, mint Barcás, hát gratulálok.sörvirsli írta:Komolyan jobban örülnék ha kiesne a Real mintha a Braca továbbjutna a Milan ellen.![]()
nem igazán követem őket, de nem gondolnám, hogy képesek lennének kiejteni bármelyik csapatot is.messideco írta:Szerintem a Juventus is nem? Persze még aránylag rutintalan a csapat ilyen téren, de nagyon egyben van.
Ja értem.köszi.azt tudtam,hogy Gomez sérült volt de nemtudtam,hogy azért nem jàtszik mindig még.Hàt én nem nézek nagyon német focit,de szerintem Gomeznél még Higuain is jobbrecrea írta: Azt mondta, h hosszú sérülés után tért vissza, de Mandzs olyan jól játszik egyelőre, h ő a kezdő. Egyébként szerintem a horvát jobb csatár, de nehéz elképzelnem, h hosszútávon kiszorítja Gomezt.
Fenerbahçe, Benfica, Macskahalacska, Lazio, Levante, Zenit, Chelsea.Barcaman14 írta:Plzen–Fenerbahce
Benfica-Bordeaux
Anzsi–Newcastle
Stuttgart–Lazio
Levante–Rubin Kazany
Basel-Zenit
Steaua–Chelsea
Ez brutális lesz, az egy dolog, hogy az Inter már nem képvisel akkora játékerőt, mint korábban, de így is húzós lesz, viszont azt gondolom, hogy egy jó Bale hathatós közreműködésével meglehet a továbbjutás.Barcaman14 írta:Tottenham–Internazionale
Ha így állnának hozzá a fiúk is, akkor biztosan.#David Villa# írta:A Liverpool is kiesett, ahogy mi is. Kár álomvilágban élni.S.Agüero írta:'Pool is meg tudja csinálni, mi miért ne tudnánk?
kanty írta:Suarez két szabadrúgás góllal áll eddig, a második hatalmas volt.
A Liverpool kiesett, mi még nem.#David Villa# írta:A Liverpool is kiesett, ahogy mi is. Kár álomvilágban élni.S.Agüero írta:'Pool is meg tudja csinálni, mi miért ne tudnánk?
A Liverpool is kiesett, ahogy mi is. Kár álomvilágban élni.S.Agüero írta:'Pool is meg tudja csinálni, mi miért ne tudnánk?
Én sem hiszem el, de ezen tudtam nevetni.Bob_Marley írta:Annak van jó humora aki saját kárán is tud nevetni, ezen felbuzdulva a tegnapi Milan gólok kommentálása, az ember nem tudom mit szed, de halálos ha így folytatja
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... yoWIt25De4#!