lostosat meg nem olvastam el mert tuti spoileres, 5. évadnál vagyok, nehogy probléma legyen

RSS feed/facebookon lájkolod őket. (A Smoking Barrels-szel kezdvemessideco írta:A blog.hu-n valahogy lehet kedvencelni vagy kiemelni azokat a blogokat, amelyeket szívesen követek?
Nálam minden perfecto.kanty írta:Kisárgázott oldal csak nekem nem megy?
Seeddel nekem nincs gondom, csak az oldalt nem nyitja meg. Twitteren, blogon pedig nem írnak semmit.Tim írta:Nem vagy egyedül. A feltöltések sem mennek.kanty írta:Kisárgázott oldal csak nekem nem megy?
Nem vagy egyedül. A feltöltések sem mennek.kanty írta:Kisárgázott oldal csak nekem nem megy?
Innen ne álljak fel ha a következő gondolatsor nem futott végig az agyamon mielőtt elküldtem a hsz-t:Bob_Marley írta: Mihu 2 példája meg az ember csoportos gondolkodására ad rávilágítást, s ösztönére s helytálló, megjegyezném ezeket mindig megtorpedózza ha NŐ megy oda
Enm én hülyéztem le senkit, s nem is azért kérdeztem mert provokatív lett volna, hanem hogy erről mi is a vélemény.albicelesteX írta:Bob!
Én nem azért írtam ezt,mert lehülyézted az embert.Hanem,ha mondjuk beírt volna valami értelmeset,lehet le sem reagálod,mert nem "nagy név" írta a fórumról.Lehet rosszul fogalmaztam akkor.Igazából nevezhetjük klikkesedésnek ahogy Ti mondjátok...szerintem létezik,de ezzel nincs is semmi baj...Valóban a helyes megközelítése ennek a dolognak az,hogy ki mennyire aktív.Nem volt provokatív jellegű a hozzászólás.
Ebben van itt a lényeg, meg alapvetően pont hogy mivel nem barca-s topikok vannak általában "elszeparálva" azért alakul ki, mert a nagy csoportot érdeklődés szerint lebonthatjuk kis csoportra.Gareth Tello írta: A belső körös dolog érdekes, nekem ugyan nincs összehasonlítási alapom, mivel finoman szólva sem vagyok régi motoros, így nem tudom, régebben mennyire volt ez jellemző. De a mostani helyzettel szerintem semmi probléma nincs, USA-topik, filmes topik pár ember találkozóhelye, de ez abszolút nem gond, a lényeg, hogy az újak nem lesznek elzavarva.
Illetve a fórum lényege, amiért regisztrálnak a júzerek, az a Barça iránti szeretet (ugye, daffy?), az ehhez kapcsolódó topikokban pedig egyáltalán nincs klikkesedés szerintem. És ez a lényeg.
Ezzel arra akarod bíztatni a tagokat, hogy alkoholos befolyás alatt nézegessék a fórumot?A maradék 10% persze az, amikor mindenki összejön az asztalnál, és koccint, és akkor alakulnak ki párbeszédek
Egy példa, aztán lehet, hogy jó lesz, lehet hogy nem:albicelesteX írta:Bob!
Én nem azért írtam ezt,mert lehülyézted az embert.Hanem,ha mondjuk beírt volna valami értelmeset,lehet le sem reagálod,mert nem "nagy név" írta a fórumról.Lehet rosszul fogalmaztam akkor.Igazából nevezhetjük klikkesedésnek ahogy Ti mondjátok...szerintem létezik,de ezzel nincs is semmi baj...Valóban a helyes megközelítése ennek a dolognak az,hogy ki mennyire aktív.Nem volt provokatív jellegű a hozzászólás.
Ez annyira magyaros volt, hogy banánt adnék érte, ha modi lennék.miihii írta:adott user postjait inkább skippeli...
Én is, így a te 5790 hsz-ednek is megmondom, h hülye vagy! Én a felső körben vagyok benn, nem alacsonyodom le a ti jöttment belső körötökhöz. Le vagytok körözvevisca el barca írta: az meg h kit és miért hulyézek le, legyen az én problémám, ha kell, akkor 5000+-os hozzászólás számú embernek is megmondom a véleményem...
MIIHII,
ha erre jársz megalapíthatnánk a BELSŐ KÖR ÚJEGYHÁZÁT...
Ezt sztem félreérted, az elsőnél pont az volt a lényeg, h az edzőnek nem kellett mindenkit egyenként leinformálni, és aztán azon agyalni, h kinek nem szóltak. Én már addigra pont tudtam, mert felhívtam őt.Bob_Marley írta: Nálunk ha elmaradt anno az edzés megkaptam időben az infot valakitől, síelni meg nem voltam még 30 ember társaságában, bár ha jól emlékszem sulinkban volt sítábor és facebook nélkül is megoldották![]()
üdv a klubban!visca el barca írta:beszóltam egy gyereknek, aki idejött és a magas lóról osztotta az észt, hogy mi hülyék vagyunk.
http://www.facebook.com/groups/406080402749839/Sanama írta: Amúgy az eurobarcás FB csoportnak mi a neve?
Azt értem, hogy láthatja, csak elvileg ha le van korlátozva Friends-re, akkor a Public nem tud rákattintani, csak szimplán látja. Profilképnél ilyet pl. be lehet állítani, és akkor látja mindenki, de csak az ismerősök tudnak rákattintani. Boritónál pedig nem megymiihii írta:Egyszerű: sehogySanama írta:De ha már ennyire FB a téma, aki tud válaszolni, kap tippjátékban +10 pontot, gondoskodom róla!
Cover képet ha csinálsz, alapból Public-al osztja meg a facebook. Hogy lehet ezt is korlátozni, mint a többit? Mert én nem tudom, akármilyen Szerkesztésre megyek, itt nem engedélyezi, hogy Friends-re rakjam.
Köszi.
Mivel profilkép, azt külön nem lehet korlátozni, mivel ez jelenik meg arcképként, így mindenki azt lát(hat)ja. Legalábbis tudomásom szerint ez ilyen. Én is átfutottam az apróbetűs részeket is és nem volt erre vonatkozó változtatási lehetőség.
ezt a belső körös témát én kaptam meg, mert beszóltam egy gyereknek, aki idejött és a magas lóról osztotta az észt, hogy mi hülyék vagyunk.Bob_Marley írta:"belső kör"
Egyszerű: sehogySanama írta:De ha már ennyire FB a téma, aki tud válaszolni, kap tippjátékban +10 pontot, gondoskodom róla!
Cover képet ha csinálsz, alapból Public-al osztja meg a facebook. Hogy lehet ezt is korlátozni, mint a többit? Mert én nem tudom, akármilyen Szerkesztésre megyek, itt nem engedélyezi, hogy Friends-re rakjam.
Köszi.
Többire nem azért nem reagálok mert tiszteletlen vagyok, jó példák nem tudom ezt megerősíteni megcáfolni nem vagyok ilyen helyzetben.sjd írta:
Bob, viszont Neked van egy kiváló példám, tegnap írt az egyik ismerősöm facebookon, h ellopták a telefonját, és adjam meg a számom. Te mit csináltál volna a helyében? Felhívsz?![]()
![]()
A "külső körtől" (létezik ilyen??vannak aktívabbak, de én nem vettem észre ezt a tendenciát amit felvázolt albicelestex hogy elzárkózna egy mag ) hogy ez valóban fenn álló probléma.albicelesteX írta:
Az a helyzet,hogy a fórumon belül van egy kör akik gyakorlatilag arról is elbeszélgetnek egymással oldalakon keresztül,hogy az ég kék..ez nem baj egyébként,gondolom vannak "barátok" itt ez ezért lehet.Igazából lehet hogy nem is kéne ez a fórum csak ez a pár emberke elírkálna egymással valami zárt fórumon...nagyon soknak egyébként szerintem nincs is önálló véleménye csak azt írja amit a többi látni akar,hogy ne lógjon ki a sorból...ha nem itt éled az életed akkor körön kívüli maradsz mindig,írhatsz bármit csak akkor reagálják le ha mondjuk kompromittáló vagy valamelyik "Őslakosnak" szúrja a szemét...Ez OFF tudom,de nekem ez a véleményem!
Na most az eleve két különböző dolog, hogy a hülye tinik a facebookon élik az életüket, és megint más, hogy valaki pénzt próbál csinálni abból, hogy én használni akarom a netet. Keresni, emailezni stb.daffy írta:a facebook szerverek tudnak mindent és azok,akik ahhoz hozzáférnek. nemrég mintha lett volna egy balhé ebből.
de ha már net,a netszolgáltató,google és társai,rengeteg regisztrált oldal tud mindent.
maradjunk a google-nál
Ezt aláírom amit írtál, én sem tartom napi szinten 10 ember a kapcsolatot a szám arra utal, hogy kb ennyi akiről érdekelne hogy mi van vele a saját életében.Sanama írta: Én is kb 10 emberrel beszélek rendszeresen, napi szinten. És erre is írtam, hogy napi 10emberrel hogy találkozol, vagy ülsz be kávézni, stb. ?
Idő nincs rá. Gondolom nem 15perc alatt akarsz lerendezni egy személyes találkozót, hanem fél óra minimum. Nekem sajna nincs napi 5órám erre, de irigyellek ha neked vanErre írtam szintén, hogy ez is sarkított felfogás, de te írtad, hogy ha valaki érdekel, vagy az, hogy mi történik vele, akkor inkább beülsz vele kávézni, vagy találkozol. De ez megoldhatatlan, legalábbis szerintem.
Azt aláírom, amit írsz, hogy teljesen felesleges, és hülye dolgo az, hogy mindent kiírnak páran, hogy WC, stb.
Az hogy tudnak rólad mindent, az is részben igaz csak. Más user nem fog rólad tudni mindent, mert azt be lehet állítani, hogy mit mutass meg, és kiknek. Aki tudhat rólad mindent azok a Facebooknál dolgozók, akiknek van hozzáférésük a szerverekhez.
Viszont én még mindig azt mondom, hogy aki normálisan használja a Facebookot, és nem oszt meg mindent, meg lájkol minden baromságot, annak sok problémája nem lehet.
Így tisztább persze, kevés volt az előző információ,más milyen kapcsolatépítésre gondoltamdaffy írta:együtt jártunk ált. suliba pár évet,aztán 10 év távollét után egy iwiw bejelölés indította el a kommunikációt. gondolom így tisztább. 2 héttel később már személyes volt a dologBob_Marley írta: Illetve még megjegyezném mert ezt is akartam írni ha már ezt írtad daffy, hogy ott ismerted meg a barátnőd/feleséged hogy ez is számomra olyan idegen.