Sziasztok!
Szeretnék elkezdeni futni, csak az a problémám, hogy amikor legutóbb rendszeresen futottam, minden alkalommal 15-20-25 perc után fájt a sípcsontom környékén a lábam (lényegében emiatt hagytam anno abba). Teremcipőben futottam, nagyrészt betonon, tehát leginkább a futócipő hiányára gyanakszom, de ha esetleg van valami más ötletetek, hogy ezt mi okozhatta, azt szívesen várom!
Mindenesetre egy futócipő beszerzése be fog következni, egy haverom azt mondta, hogy 20 körül már lehet venni jót (nem szeretnék ennyit költeni rá, de ha szükséges akkor fogok), de azért érdekelne, hogy be lehetne-e ennél olcsóbban szerezni egyet.
Egyébként kb. 10-15 kilót szeretnék leadni, főleg futásra gondoltam, de étrend változtatásra is szükség lesz szerintem, viszont őszintén szólva nem tudom pontosan, hogy pl. milyen intenzitással, heti hány alkalommal fussak, pontosan mit egyek, mit ne egyek stb. stb., szóval ha van valakinek esetleg valami megbízható linkje, ahol ezek normálisan le vannak írva, azt is szívesen veszem! Addig is olvasgatom visszafelé ezt a fórumot.
Előre is köszönöm a válaszokat!