A Reváns: Barça vs Chelsea
Jó bocs eddig azt hittem, hogy az Xavi volt de egyébként sem azért mondtam, hogy kötekedjek vagy vmi hasonló.
De a lényeget leírtam ami a védelem két félidei játékával volt kapcsolatos.
De a lényeget leírtam ami a védelem két félidei játékával volt kapcsolatos.

merx írta:Iniesta kapufára nem emlékszek(csak Xavi-éra) de nem baj, viszont Eto'o fölé lőtt labdájára nagyon is, pár méterről...
Etoo helyzete pont Iniesta kapufája után volt, a kipattanóból
Sztem a lényeg a cfc ellen, hogy az első félidőt húzza ki a csapat kapott gól nélkül, mert ahogy a barca meccseket figyelem (persze nem mindet tudom sajnos) a második félidőre mindig sokkal jobb a védelem rijkaard a szünetben összeszedi őket ott hátul. Tavaly is a 2. félidőben is csak azt a bizonyos "gólt" kaptuk, többre akkor már nem futotta tőlük.
Bár ez is elég volt ahhoz hogy kiessünk +collina
Iniesta kapufára nem emlékszek(csak Xavi-éra) de nem baj, viszont Eto'o fölé lőtt labdájára nagyon is, pár méterről...
Bár ez is elég volt ahhoz hogy kiessünk +collina

Iniesta kapufára nem emlékszek(csak Xavi-éra) de nem baj, viszont Eto'o fölé lőtt labdájára nagyon is, pár méterről...

Azért Iniestát semm kell félteni, tavaly etette rendesen a cselzi védoit, csak az gol nem jotz ossze, de mekkora kapufát rugottdoki írta:Én nem szeretem a cselszkijt,de az a véleményem,hogy a legfontosabb meccsekre nagyon-nagyon felszívják magukat!
A bajnokikon azért lazábbak,mert vezetnek sok pontal, ha idegenben(lásd Villa ellen) el lehet hullajtani pontokat,hiszen otthon félelmetesen jók,és szinte bajnokok.A Bl-ben is simán továbbmentek,igaz csak másodikként,de akkor is ők az egyik legnagyobb favoritok.Szóval én ugyanúgy félek,mint tavaly,de remélem tényleg szétkapják őket!![]()
Van Bommelnek kell kezdeni,mert tapasztalt mindentéren,és addigra összekapja magát,és kihagyhatatlan lesz!

-
- Entrenador del Barça
Én nem szeretem a cselszkijt,de az a véleményem,hogy a legfontosabb meccsekre nagyon-nagyon felszívják magukat!
A bajnokikon azért lazábbak,mert vezetnek sok pontal, ha idegenben(lásd Villa ellen) el lehet hullajtani pontokat,hiszen otthon félelmetesen jók,és szinte bajnokok.A Bl-ben is simán továbbmentek,igaz csak másodikként,de akkor is ők az egyik legnagyobb favoritok.Szóval én ugyanúgy félek,mint tavaly,de remélem tényleg szétkapják őket!
Van Bommelnek kell kezdeni,mert tapasztalt mindentéren,és addigra összekapja magát,és kihagyhatatlan lesz!
A bajnokikon azért lazábbak,mert vezetnek sok pontal, ha idegenben(lásd Villa ellen) el lehet hullajtani pontokat,hiszen otthon félelmetesen jók,és szinte bajnokok.A Bl-ben is simán továbbmentek,igaz csak másodikként,de akkor is ők az egyik legnagyobb favoritok.Szóval én ugyanúgy félek,mint tavaly,de remélem tényleg szétkapják őket!

- Tincho
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Tény, jól kontráznak, ám ennek ellenére sok meccset adtak el, pedig sok volt közülük, amikor ők szerezték meg a vezetést, mégsem sikerült mindig nyerniük, hiába, ők is emberek, ők sem nyerhtnek mindig, ez most be is jött, most se a Barça, se a cselzi nincs élesre állítva, ám a februári meccsükig sokat fejlődhet mindkét csapat és abból csak mi, szurkolók profitálhatunk.
- visca el barca
- Presidente del Barça
mostanaban aktívan nézegetem a cselzi meccseit. hát mit mondjak...vmi siralmas. nem tűnik vmi acélosnak, persze lehet hogy csak a kis csapatok ellen nem szívják fel igazán magukat. azt viszont elismerem, hogy europában toronymagasna ők "csinálják a legszebb, lesghasznosabb kontrát" -- és szerintem ez az igazi fegyveruk nekik. 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Rajmó
- Capitá del Barça
Ez tényleg igaz h kizárhatják a Chelsea-t az átigazolásokból sőt a BL-ből isOrdog írta:Sztem csak reklámot csinál magánakmerthogy én semmi ilyen hírt nem látok az oldalán
Jól csinálja:) Amúgy grat érte, nem rossz az oldal

Én tavaly sokkal jobban féltem a meccstol mint idén. Ez a cselzi most nem olyan acélos. Igaz h sokkal jobb a védelmuk, de a mi támadásban legalább annyival jobbak vagyunk. Sztem jelentos kulombség az is, h most már itt van Messi is, Ronaldinhoval szétkapják a cselzi védelmét, és Decorol és Etoorol még nem is bexéltem.
-
- Director del Fútbol
Ezért kérdem én is,semmit nem találok az oldalán.Ordog írta:Sztem csak reklámot csinál magánakmerthogy én semmi ilyen hírt nem látok az oldalán
Jól csinálja:) Amúgy grat érte, nem rossz az oldal
Meg amúgy is,úgy lenne az igazi a szezon,ha visszavágnánk a Chelsea-nek!
- DavidsNeD
- Jugador del Barça
Most én abból a gólból indultam ki, amit a FIFA06 bemutató videójában rúgottOrdog írta:Ecsém te szoktad egyáltalán nézni a Barca meccseit??DavidsNeD írta:Guily kezdőként nem volna jobb? (vagy Messi jobb nála?)

Amúgy visszatérve, nem nagyon szoktam nézni sajna, mivel nincs sport1-m meg sport2-m, és csak újabban tudom nézni a meccseket pplive-al.
-
- Director del Fútbol
Miről beszélsz?Barcafan92 írta:Lehet h kizárják a cselszkijt a BLböl meg az átigazolásoktol eltiltjak!!!![]()
![]()
![]()
![]()
remélm ugy lessz!!!
nézzétek meg az oldalamat: www.kayakbarca.gportal.hu

-
- Director del Fútbol
Én biztos Bommelt kezdetném,mert már van tapasztalata BL-ben,meg nagyon jó játékos,csak nehezen lendül játékba a sérülése után!
De lényeg,hogy február végére felszívja magát!
3 hét múlva kezdődik!
De lényeg,hogy február végére felszívja magát!
3 hét múlva kezdődik!

- Ronal.10
- Entrenador del Barça
Bevallom voltam a Csezkij forumán és ronaldinho kapafogunak hivták,leiskoláznak minket de volt olyan is hogy a barca nyer...be vannak szarva.
hát szoval......
(ja és Bommelt nem szabad játszatni a csezkij ellen!!!!!!!! me béna) 
hát szoval......

- Rapika
- Entrenador del Barça
Ordog írta:Ecsém te szoktad egyáltalán nézni a Barca meccseit??DavidsNeD írta:Guily kezdőként nem volna jobb? (vagy Messi jobb nála?)

Egyébként labdatartással meg lehet oldani,h Duffék ne tudjanak támadni...

FényévekkelDavidsNeD írta:Guily kezdőként nem volna jobb? (vagy Messi jobb nála?)

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Úgy gondolom, hogy idegenben nem enegedhetjük a cselzit kontrázni. Tom, hogy ez nem igazán a mi játékunk, egyszerűen kicsit tömörülünk átul, és ebből a Ronaldinho-Messi-Eto'o 3mas át tudna rohanni a cselzi védelmén, és ha kitámadunk akkor is ésszel. A középpáyla lesz az egyik kulcs pont. Ott kell a jó formában lévő Deco, Bommel/Iniesta, Edmilson 3mas. ÉS türelmesen játszani, nem lenne jó az elején beleszaladni a késbe.
Sztem meg a támadoinknak át kell gázolniuk a cselzin. Más taktikában nem gondolkoz6unk, mert védekezni ugyse tudunk. A lényeg h Ronaldinho, Messi, Etoo 3mas jo napot fogjon ki.doki írta:A kúlcs a középpálya kikapcsolása lesz! Robbent,lampardot,duffot kiszedni(ez persze sinte lehetetlen),vagy legalább kettőt közülük!
Sztem Abramovicsnak ez a pénz meg se kottyan.Olajtornyai 1hónap alatt visszahozzák. 

Az nem most leszA labdarúgás történetének legsúlyosabb anyagi veszteségét szenvedte el az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea a tavalyi évben. Peter Kenyon klubigazgató szerint azonban aggodalomra nincs ok: 2010-re egyenesbe jön a gárda.

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."