Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.01.29. 23:11:38

redlions írta:
FTorres9 írta:Már ne Haragudj meg de Reiziger most 32 évesen a PSV-be jobban játszik mint Oleguer itt 25 évesen!!!! És mi az, Hogy velük nem nyertünk semmit, mert 98ban és 99ben bajnokok voltunk és Reiziger mindkét bajnoki elsőségnél már a Barcában volt, míg Frank de Boer és Cocu a 99es szezonban került ide. És, hogy a 98/99-es szezón óta nem nyertünk bajnokságot csak tavaly az nagyban Luis van Gaal hibája aki tönkretette Rivaldot, mert szószerint elküldte és a Laporta elötti elnök hibája is aki jelentős adósággot halmozott fel a klubnál.
Azért Reiziger nem volt olyan jó védő a Barçában.... :?
Ja.., de nem csak o, Cocu és Frank de Boer se volt az igazi..a Barca sohasem volt a védelmérol híres, hasonloan mint a Braziloak :roll:
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.01.29. 23:08:29

FTorres9 írta:Már ne Haragudj meg de Reiziger most 32 évesen a PSV-be jobban játszik mint Oleguer itt 25 évesen!!!! És mi az, Hogy velük nem nyertünk semmit, mert 98ban és 99ben bajnokok voltunk és Reiziger mindkét bajnoki elsőségnél már a Barcában volt, míg Frank de Boer és Cocu a 99es szezonban került ide. És, hogy a 98/99-es szezón óta nem nyertünk bajnokságot csak tavaly az nagyban Luis van Gaal hibája aki tönkretette Rivaldot, mert szószerint elküldte és a Laporta elötti elnök hibája is aki jelentős adósággot halmozott fel a klubnál.
Azért Reiziger nem volt olyan jó védő a Barçában.... :?
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
FTorres9
Jugador del Barça

2006.01.29. 23:07:16

Már ne Haragudj meg de Reiziger most 32 évesen a PSV-be jobban játszik mint Oleguer itt 25 évesen!!!! És mi az, Hogy velük nem nyertünk semmit, mert 98ban és 99ben bajnokok voltunk és Reiziger mindkét bajnoki elsőségnél már a Barcában volt, míg Frank de Boer és Cocu a 99es szezonban került ide. És, hogy a 98/99-es szezón óta nem nyertünk bajnokságot csak tavaly az nagyban Luis van Gaal hibája aki tönkretette Rivaldot, mert szószerint elküldte és a Laporta elötti elnök hibája is aki jelentős adósággot halmozott fel a klubnál.
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.01.29. 22:50:35

FTorres9 írta:Úristen, mi van veletek? Azért mert jobb védőket szeretnék látni egy sztár csapatba, nem ilyen védőket akik máshol csak kiegészítőemberek lennének és ti egyből ezt elRealosodásnak nevezitek. Mi van veletek??? Csak 2 éve néztek Barca meccseket amióta jó formában vagyunk vagy mi??? És ezért beleszerettetek Oleguerbe meg Bellettibe meg silvynhoba??? Megse közelitik a régi Barca védők szintjét!!! És ez nem elRealosodás, mert igenis ez a Barca és nehogy már csak a támadósorunk és pár középpályásunk legyen sztár!!!
A régi védok akikkel nem nyertunk semmit :?: Reizigerék sem voltak sokkal jobbak mint most Oleguerék.
fcjoc
Entrenador del Barça

2006.01.29. 18:11:11

Rivaldinho írta:hát ezaz! minden csapat alapja a jó védekezés... és Oleguerrel nem lehet, minden meccs után azt mondjátok majd a cselzi ellen jo lesz, meg a kovi meccsen jo lex..... de nem! kell ide védő, én javaslatom Daniel Alves és A.Cole.
Alves :arrow: Opciós jog, fiatal, megbízható, jo játékot mutat
A.Cole :arrow: neki is kb ugy kiáll a szénája mint Henrynak, vagy jobban, mármint olyan szempontból h neki is trófea kell.... csak megint csak az a baj h A.Cole ól nem cikkeznek soha Barca ügyben, nem irják h ide igazol v ilyesmi, és ha még a hire sem röppen fel h idejön, addig nem hiszem h sok esélyünk lenne....

Egyet értek veled!! Alves-nek én is örülnék:P, no meg persze Cole-nak is... de szó sincs róla hogy ide jönne :cry:
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2006.01.29. 18:03:24

hát ezaz! minden csapat alapja a jó védekezés... és Oleguerrel nem lehet, minden meccs után azt mondjátok majd a cselzi ellen jo lesz, meg a kovi meccsen jo lex..... de nem! kell ide védő, én javaslatom Daniel Alves és A.Cole.
Alves :arrow: Opciós jog, fiatal, megbízható, jo játékot mutat
A.Cole :arrow: neki is kb ugy kiáll a szénája mint Henrynak, vagy jobban, mármint olyan szempontból h neki is trófea kell.... csak megint csak az a baj h A.Cole ól nem cikkeznek soha Barca ügyben, nem irják h ide igazol v ilyesmi, és ha még a hire sem röppen fel h idejön, addig nem hiszem h sok esélyünk lenne....
FTorres9
Jugador del Barça

2006.01.29. 17:51:08

Úristen, mi van veletek? Azért mert jobb védőket szeretnék látni egy sztár csapatba, nem ilyen védőket akik máshol csak kiegészítőemberek lennének és ti egyből ezt elRealosodásnak nevezitek. Mi van veletek??? Csak 2 éve néztek Barca meccseket amióta jó formában vagyunk vagy mi??? És ezért beleszerettetek Oleguerbe meg Bellettibe meg silvynhoba??? Megse közelitik a régi Barca védők szintjét!!! És ez nem elRealosodás, mert igenis ez a Barca és nehogy már csak a támadósorunk és pár középpályásunk legyen sztár!!!
Bodi
Director del Fútbol

2006.01.29. 17:43:16

laci18 írta:
Bodi írta:Szerintem most még kár a védelemről beszélni,mindenki a Chelsea elleni meccs után mondjon véleményt!
Ha ott se lesz gond,akkor nem kell védő!
Ha megismétlődik a tavalyi párharc(nem fog),akkor tényleg kellenek új emberek a védelembe!
A párharc meg fog ismétlődni de remélem ugynazok az eredmények nem. És szerintem nem kellene a védővásárlással a Chelsea meccsig várni mert még a végén idén sem nyerünk BL-t.
Sorry,rosszul fogalmaztam!Amúgy arra semmi esély,hogy még januárban védőt vegyünk,értelme se lenne,nem tudnának rendesen összeszokni.
Remélhetőleg Silvinho tartani tudja a mostani formáját,és Oleuger is egy jobb arcát mutatja majd a két meccsen!
laci18
Jugador d'estrella

2006.01.29. 17:40:06

Bodi írta:Szerintem most még kár a védelemről beszélni,mindenki a Chelsea elleni meccs után mondjon véleményt!
Ha megismétlődik a tavalyi párharc(nem fog),akkor tényleg kellenek új emberek a védelembe!
A párharc meg fog ismétlődni de remélem ugynazok az eredmények nem. És szerintem nem kellene a védővásárlással a Chelsea meccsig várni mert még a végén idén sem nyerünk BL-t.
laci18
Jugador d'estrella

2006.01.29. 17:37:25

FTorres9 írta:Amúgy nem értem, hogy miért istenítitek Bellettit és Silvinhot??? Ezek nem illenek bele ebbe a mostani barcába!!! Csak elmondanám, hogy ha tényleg olyan jók lennének mint mondjátok akkor miért sincsenek válogatott közelben??? Belletti esetleg egy 3. számú jobb hátvéd lehetne a brazil válogatottban, de sztem nála tehetségesebbek is fociznak braziliában. Silvinhorol ne is beszéljunk, mert neki semmi köze nincs a válagatotthoz!! És most ne gyertek nekem azzal, hogy azért mert 32 éves, mert akkor egy sztár csapatban mint a barcában itt se lenne helye!!! Meg se közelítik a régi sztár védőink tudását. Mert sztem Reiziger,Cocu és Frank de Boer 100szor jobb volt ezeknél és ha akkor lehettek sztár védőink akkor most miért csak puyol az egyedüli akit világszerte elismernek??? Most írhattok akármit, hogy mégse kapunk sok gólt meg ilyeneket, de amit leírtam az tökéletesen így van.
Szerintem is kell egy-két nagy név a csapatba de egy Belletti sztem játszhat a jobb oldalt nem kell el Reálososdni hogy Samueleket vagyünk 15-20 milliókér.
Azért egy nagy név kellene de nem kell 3 sztárt vennünk. Van egy Damiank és egy Fernando Navarronk (azt hiszem ő a Mallorcanal van remélem ma játdzik és látom játszani hogy mennyit fejlődött) is.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.01.29. 10:44:56

Maxi egyáltalán nem gyors, én nagyon szeretem, de most se kap sok játéklehetőséget, és sajnos sztem nem is fog.
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2006.01.29. 10:39:34

barcafan írta:
Cooltiszo írta:Ha így vagy úgy nem jön Henry, akkor én Ryan Babelt venném meg, az Ajaxból. Nagyon tetszik a gyerek játéka, erőteljes, gyors, ez kellene nekünk, és fiatal.
Maxi neve mit mond :?: :?: :?:

gyors?!?
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.01.29. 10:37:34

Szakacs írta:
Cooltiszo írta:Ha így vagy úgy nem jön Henry, akkor én Ryan Babelt venném meg, az Ajaxból. Nagyon tetszik a gyerek játéka, erőteljes, gyors, ez kellene nekünk, és fiatal.
Nem kell semmi Far Fant ez a gyermek, egy masik topicba betett video alapjan meggyozot :D hogy mennyire jol jatszik, es tavolrol milyen jol lo, hat nem semmi, SE Henry se Far Fan, ez kell :)
Azért 1 videjo miatt nem kell leigazolni, ahányxmegnéztek 1 videot, mingyá leakartok vkit igazolni. :roll:
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.01.29. 10:35:45

FTorres9 írta:Amúgy nem értem, hogy miért istenítitek Bellettit és Silvinhot??? Ezek nem illenek bele ebbe a mostani barcába!!! Csak elmondanám, hogy ha tényleg olyan jók lennének mint mondjátok akkor miért sincsenek válogatott közelben??? Belletti esetleg egy 3. számú jobb hátvéd lehetne a brazil válogatottban, de sztem nála tehetségesebbek is fociznak braziliában. Silvinhorol ne is beszéljunk, mert neki semmi köze nincs a válagatotthoz!! És most ne gyertek nekem azzal, hogy azért mert 32 éves, mert akkor egy sztár csapatban mint a barcában itt se lenne helye!!! Meg se közelítik a régi sztár védőink tudását. Mert sztem Reiziger,Cocu és Frank de Boer 100szor jobb volt ezeknél és ha akkor lehettek sztár védőink akkor most miért csak puyol az egyedüli akit világszerte elismernek??? Most írhattok akármit, hogy mégse kapunk sok gólt meg ilyeneket, de amit leírtam az tökéletesen így van.
Belletti szép h nincs koze, az egész világonk nincs olyan játékos, ki Cafut kiszoríthatná. Silvinho meg nagyon sérulékeny.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.01.29. 10:07:55

Nem kell semmi Far Fant ez a gyermek, egy masik topicba betett video alapjan meggyozot :D hogy mennyire jol jatszik, es tavolrol milyen jol lo, hat nem semmi, SE Henry se Far Fan, ez kell :)
Tiziano Crudeli fan :!:
FTorres9
Jugador del Barça

2006.01.29. 09:58:35

Amúgy nem értem, hogy miért istenítitek Bellettit és Silvinhot??? Ezek nem illenek bele ebbe a mostani barcába!!! Csak elmondanám, hogy ha tényleg olyan jók lennének mint mondjátok akkor miért sincsenek válogatott közelben??? Belletti esetleg egy 3. számú jobb hátvéd lehetne a brazil válogatottban, de sztem nála tehetségesebbek is fociznak braziliában. Silvinhorol ne is beszéljunk, mert neki semmi köze nincs a válagatotthoz!! És most ne gyertek nekem azzal, hogy azért mert 32 éves, mert akkor egy sztár csapatban mint a barcában itt se lenne helye!!! Meg se közelítik a régi sztár védőink tudását. Mert sztem Reiziger,Cocu és Frank de Boer 100szor jobb volt ezeknél és ha akkor lehettek sztár védőink akkor most miért csak puyol az egyedüli akit világszerte elismernek??? Most írhattok akármit, hogy mégse kapunk sok gólt meg ilyeneket, de amit leírtam az tökéletesen így van.
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.01.29. 09:56:17

en meg far fan-t :) vennem a PSV-bol...
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.01.29. 09:52:46

Ha így vagy úgy nem jön Henry, akkor én Ryan Babelt venném meg, az Ajaxból. Nagyon tetszik a gyerek játéka, erőteljes, gyors, ez kellene nekünk, és fiatal.
Badi
Isten császár
Kapcsolat:

2006.01.29. 08:51:05

Hugi:) írta:Itt van nektek Marquez, meg Oleguer... A legjobb védelem a világon.. nincs Puyol, és máris kapnak 4 gólt, el kell adni az összes favágót, kezdve ezekkel, meg Bellettit meg Van Bronchorstot, meg Sylvinhot is!!! Semmi helyük a Barcelonában!!! Nem hiszem el, hogy nem lehet nekünk is igazolnunk..pl. egy Nigel de Jongot, mint tette azt a Hamburg 1,5 millióért. Ehelyett itt vannak ilyen senkiháziak!!!

nem kéne ilyen hangnemben beszélni a játékosokról, elvégre Barcás vagy nem?! Főleg hogy ilyen embereket szidsz mint Marquez, lefavágózod Bellettit és Sylvinho, eladnád Giot, amikor nála sokoldalúbb játékos nem sok van (nálunk biztos nincs)

Gondolj már bele!! (mostanit leszámítva) allig kapunk gól
valkobela
Barça B

2006.01.29. 08:32:23

Gallast figyeli a Juve is úgyhogy muszáj lesz kiadni rá pénzt... :? Szerintem ő nagyon jó lene középre és baloldalra, visszahoznánk damiát és nem lenne baj...
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.01.28. 23:36:02

Hogyne kéne már védő... van középre 4 védőnk, amiből kettő elvileg középpályás(Edmilson meg Marquez) Egy sérüléshullámnál már gondba lennénk... Jöhet nyugodtan 1-2
Bodi
Director del Fútbol

2006.01.28. 23:32:38

Szerintem most még kár a védelemről beszélni,mindenki a Chelsea elleni meccs után mondjon véleményt!
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.01.28. 21:55:15

retek írta:Baromi érdekes, hogy aki egy 2-3 héttel ezelőtt azt merte mondani, hogy védőt vegyünk, akkor mindenki lehurrogta a másikat, meg lesenkiházizta......Most meg mindenki védőt akar. :oops:
teljesen egyet ertek veled...
retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.01.28. 20:05:25

Baromi érdekes, hogy aki egy 2-3 héttel ezelőtt azt merte mondani, hogy védőt vegyünk, akkor mindenki lehurrogta a másikat, meg lesenkiházizta. Itt is Xavit tudom idézni: Akkor is Barcelónának hívták a csapatot...Márquezt is Marqueznek...Csak nem játszott jól...Én mondtam, hogy tutira kellene védő, de akkor baj volt...Most meg mindenki védőt akar. :oops:
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
Lezárt