Deus írta:Kérlek ne kövezzetek meg, de nekem megvan a saját véleményem Tito -ról... Megkérdőjelezem az emberségét a klub iránt.
Mert ugyanis, tisztában van azzal, hogy 1-2 hónapig nem lehet ott a padon a betegsége miatt. De mégis makacsul megtartja az edzői posztot, ahelyett hogy átadná a stafétabotot másvalakinek kölcsönbe, egy rutinos edzőnek, aki ideiglenesen beugrik helyette. Ezt úgy értem, hogy önkéntesen lemond az edzői posztról ebben a szezonban (12/13), s a következő szezonra (13/14) visszajön. Át kellett volna adnia a helyét egy rutinos edzőhelyettesnek a téli igazolások alatt. Roura nulla, ez nagyon is látszik, ő csak edzéseken az edző. De élesben? Semmi nem csinál.
A klub nem rakhatta ki Tito -t ideiglenesen, mert nagyon gennyó lépés lett volna tőlük. Ezért Tito -ra bízták a döntését gondolom, ő pedig úgy döntött hogy megtartja. De ezzel mi szívjuk meg, mert nincs edző a csapatban. Az hogy most New Yorkban van, és onnan irányítja mindent, az nulla. Fizikailag is ott kell lenni a csapatnál.
Én a Tito helyében lemondtam volna, ezzel átadtam volna a posztot másiknak.
1. honnan tudod, hogy mi volt a háttérben? miért biztos az, hogy tito nem ajánlotta fel ideiglenes lemondását, de a vezetőség marasztalta? ja, hogy a véleményed csak így logikus, ezért biztos így volt...
talán így volt, talán úgy, igazából a betegség komolyságáról és várható lefolyásáról sem tudunk semmit, csak amit muszájból lenyilatkoznak és laikusként már megint vakfoltokra gázolunk megmondva a frankót, ami szerintem hát hogy is mondjam...naiv dolog, maradjunk ennyiben. nem akarlak megsérteni, komolyan, de ezeken a "én a helyükbe így csináltam volna" kezdetű mondatokon mindig jót mosolygok. nagyon nagyon könnyű nekünk a monitor előttről okoskodni.
2. egy rutinos edző...hmm, hát nem tudom melyik komoly edző lett volna most vevő egy kis alkalmi munkára, aminek végén megmondják neki, hogy viszlát, akármilyen jól ment. plusz lehet úgy tűnik, hogy a barcánál a legkönnyebb edzőnek lenni, de ez pont fordítva van, az egész világ minket figyel, ezáltal óriási a nyomás, másrészt mindenki minket akar legyőzni, így kétlem, hogy csak így beugorva, tervek nélkül, ne adj isten nem is ismerve a játékfilozófiát itt, olyan remek munkát lehet végezni.
amúgy meg én még mindig jobban elviselem ruorát, mintha idehozták volna pl. benítezt, a rutinos edzőt. másrészt pedig ha esetleg a csereember még jól is szerepelt volna, akkor meg szezon végén mindenkinek az lenne a baja, hogy miért nem tartjuk meg.
szóval millió probléma forrása lett volna szerintem, ha elkezd akciózni a vezetőség ész nélkül, a legésszerűbb döntést hozták. csak az a baj, hogy a barca szurkolók annyira el vannak már kényeztetve, és annyira alap, hogy nekünk akármilyen meccsen nyerni kell, hogy ha jön egy nehéz időszak, akkor rögtön mtv székházat kell foglalni. az pedig hihetetlen számomra, hogy csípőből vitatják el emberek (nem te) a jó bajnoki szereplést és magyarázzák szerencsével meg a madriddal. könyörgöm, mi köze van annak a madridhoz, hogy 2 döntetlenünk és 1 vereségünk van, a többi győzelem? komolyan agyam eldobom, hogy milyen sarkítások vannak itt néha, csak hogy az elégedetlenkedést alá lehessen támasztani.