Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben a témában már nem tudok okosat mondani. Vagyis egyet azért: Iniesta-t irányítónak, a középpályát és a támadórészleget pedig köréépíteni, és megmondani neki, h azt csinálsz a pályán, amit akarsz, vedd a válladra a csapatot és nyerd meg a meccset.kanty írta:Milan ellen pont az eladott labdák miatt nem szabad kezdenie. Ott elvileg az a lényeg, hogy ne kapjunk gólt. Thiágóval a pályán azért ezen a téren romlanának az esélyeink. Mondjuk Fabregas sem jobb, hatalmas alibi az ember.
Éppen ezért remélem, hogy Xavi visszatér. Mert még gyengébb formában is hasznosabb, mint az előbb említett kettő.
Első gólt is az ő eladott labdájából kaptuk!Egyébként szerintem is ő lenne talán a legjobb Milan ellen most!De ugyis Xavi fog kezdeni!Ha meg nem épül fel addigra akkor meg Fabregas!Ez nem is kérdéses,és az sem hogy Pedro is kezdeni fog!Gareth Tello írta:Pedig az első félidőben kifejezetten tetszett a játéka, a második játékrészben aztán beleszürkült ő is a mezőnybe.
A Milan ellen viszont nem tudom, mi legyen...
Iniesta mellett kezdjen a középpályán
- egy nem éppen élete formájában lévő, ráadásul nem is teljesen 100%-os Xavi (már ha felépül addig)
- egy hetek óta gyenge Fabregas
- vagy Thiago, aki, mint említetted, sok labdát szór el?
A válasz szerintem azért Thiago, mert benne legalább megvan az ösztönös zsenialitás (szvsz nagyobb mértékben, mint a másik kettőben), ő tudna váratlant húzni, amivel talán továbbjuthatnánk. Aztán persze lehet, hogy pocsékul játszana... De kockáztatni kell, máshogy nincs esély. Cescet nem látnám szívesen a pályán, Xavi nem lesz 100%-os, muszáj berakni Thiagót, aztán hadd szóljon.
Pedig az első félidőben kifejezetten tetszett a játéka, a második játékrészben aztán beleszürkült ő is a mezőnybe.kanty írta:Imádom a srácot, hatalmas jövő előtt áll előtte. Viszont ma is megmutatta, hogy még messze nem kész játékos. Éppen ezért nagyon remélem, hogy a Milan ellen nem fog kezdeni. Nagyon sok labdát szór el, és teszi mindezt veszélyes helyzetekben.
Egyetértek, ráadásul ma sem fizikálisan, sem fejben nem bírta a második félidő közepétől már. Nagyon szétesett a játéka. Milan ellen marad Cesc mint Xavi.kanty írta:Imádom a srácot, hatalmas jövő előtt áll előtte. Viszont ma is megmutatta, hogy még messze nem kész játékos. Éppen ezért nagyon remélem, hogy a Milan ellen nem fog kezdeni. Nagyon sok labdát szór el, és teszi mindezt veszélyes helyzetekben.
Ezt fejtegettem a másik topikban, és ez itt a lényeg kérem szépen! A tudását kár firtatni. A túlzott lazaság viszont a jövőben még valóban visszaüthet, de bízom benne, hogy kinövi.18Barca99 írta:Sokan szerintem elfelejtik, hogy Xavi sem kezdett egyből olyan mutatókkal mint amilyenekkel mostanában játszik. Thiago pedig mindjárt az első évében (első olyan évében mikor már "tényleg" elérte a nagycsapat szintjét) hozzá hasonló adatokat tud produkálni.
- legutoljára gondolnék technikai képzetlenségre, nekem látod fel sem tűnt ilyen finom részlet.....(de ez minősítsen engemSanama írta:érzi a srác, de csak engem zavar, hogy amit ballal kéne passzolnia azt rendszeresen jobb külivel adja? itt a mecs végén, volt a szitu, mikor adhatta volna Ininek, de jobb külivel nem tudta odatenni, pedig vihette volna a kapusra.