2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Válaszolok már magamnak.Charlie írta:Giuly most bizonyíts!Lőjj gólokat.
C.
A legnagyobb játékosok is kihagyják néha a 11-est...redlions írta: Azért Guily 11-est nem hagy ki....
Azért Guily 11-est nem hagy ki....Zsolti írta:hát persze,csak az a nem mindegy,hogy mennyit hagyott ki,meg hogy mekkora helyzeteket..
Nem csak ő hagy ki nagy helyzeteket.... A sztárjaink is!...Zsolti írta:na ezt még annyival egészíteném ki,hogy ez teljesen így van,hogy sokszor beköszön,de amiket kihagy..hát én itthon fogom a fejem,hogy ezt hogy lehet kihagyni...![]()
Rivaldinho írta: jajajaj! ő is kumma jo, vagyis sztem![]()
![]()
![]()
![]()
de akkor is, ... wolfsburgba azé tolja rendesen...... örülnék ha ő is jönne, de háét ilyenekről sajna még az irás se szól
jajajaj! ő is kumma jo, vagyis sztemfcjoc írta:Rivaldinho írta:hát ha gyorsaságban nem is, de labdabirtoklásban gól erősségben felveszi vele a versenyt...... Gily-t nagyon [auto_cenzúra] tartom....... sztem Marcelinho sokkal jobb, nah szal én naon örülnék Marcelinhonak...jo tom nem idevaló stbstb... ő az 1ik kedvencem, de csak Roni és Messi után.....
Szerintem meg D'alessandro jobb mint Marcelinho... neki van EU-s útlevele.. és szerintem pár éven belül eljön Némethonból(remélem Barcelona-ba
![]()
)
Rivaldinho írta:hát ha gyorsaságban nem is, de labdabirtoklásban gól erősségben felveszi vele a versenyt...... Gily-t nagyon [auto_cenzúra] tartom....... sztem Marcelinho sokkal jobb, nah szal én naon örülnék Marcelinhonak...jo tom nem idevaló stbstb... ő az 1ik kedvencem, de csak Roni és Messi után.....
Rivaldinho írta:hát én őszintén jobban örültem volna ha elfogadja, de mind1..... majd nyáron ugyis elhúz, addig kell... Henry addig ugyse jön......szal nyárig marad6. és h ő trófeákhoz segíteni a Barcat?? Max Ronaldinho cipőstáskaviselője lehet.........