Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem tudom pontosan mit értesz kommunikáció alatt de szerintem olyan szavakon kívül hogy "jövök" "hadjad" vagy XY ra figyelj nem nagyon kell kommunikálniuk.barca0417 írta:Stegen: nem ismerem, mármint nem láttam még, elhiszem hogy jó kapus, pláne fiatal is. DE, lehet hogy az, hogy német nyelvi nehézségeket okozna, ami a védőkkel való kommunikációt megnehezítené, és ez azért veszélyes lehet. Valami hasonlóért törhetett meg Hildebrand karrierje is, pedig nagy reményekkel érkezett a Valenciához anno.
Most írták az "új fecskét", na neki egyáltalán nem örülnékcsababarca írta:A Piqué-Puyol kettős helyére/mellé nagyjából mindegy kit hozunk, bárki erősítést jelenthet. Nekem Hummels a favoritom természetesen, meg kell próbálni elhozni
Nem egy gyalogkakukk de Piquénél valamivel gyorsabb.socio66 írta:hummels egyébként nem ilyen lassabb, statikusabb védő? mert piqué mellé akkor nem biztos hogy jó megoldás a feltolt védelmünkbe.
Szerintem csak szimplán valaki felhozta most.sjd írta:
Amúgy ter Stegen most honnan került elő hirtelen újra? Volt valami hír, amiről lemaradtam?
Tipikus példaMichaaBee írta: Ter Stegenhez: nem hiszem, hogy a nyelv gondot jelentene. Azért nem olyan bő az a szókincs, amit fociban használni kell, ha nem IQ-zéró az emberfia, akkor néhány hét alatt meg lehet tanulni.
Messzemenő következtetést nem tudok levonni,ugyan is csak néhány alkalommal láttam,bár olyankor mindig kielemeztem a mozzanatait (kapusbetegségbence-barca írta:Amúgy Ter Stegennel kapcsolatban, aki látta játszani:
Mennyire van benne a hiba? Lábbal milyen? Vagy a lábmunkája a Gladbach taktikájában nem tűnik ki annyira?
Neymarhoz: azért azokon a válogatott meccseken eddig nem is villantott sokat a gyerek.barca0417 írta:Stegen: nem ismerem, mármint nem láttam még, elhiszem hogy jó kapus, pláne fiatal is. DE, lehet hogy az, hogy német nyelvi nehézségeket okozna, ami a védőkkel való kommunikációt megnehezítené, és ez azért veszélyes lehet. Valami hasonlóért törhetett meg Hildebrand karrierje is, pedig nagy reményekkel érkezett a Valenciához anno.
Neymar: eleinte ellene voltam, de mostanra kíváncsian várom mit tudna itt. Amúgy aki a gyenge brazil bajnokság gyenge védőivel példálózik, az elfelejti, hogy Neymar stabil válogatott, és azokon a meccseken válogatott védőkkel találkozik. Úgyhogy azért látott ő már közelről jó védőt. Meg különben sem azt várnánk tőle amit a Santosban művel. Illetve nem teljesen. Én legalábbis nem arra számítok tőle hogy majd ő lesz itt az új Ronaldinho, nekem elég lesz ha visz egy kis színt a támadójátékba. És segíti Messit érdemben, nemcsak "alá" játszik.
Én is így vagyok vele,már ősszel,sőt tavasszal is beírtam a nevét, persze,jött egyből a támadás,hogy ez egy senki, potyakapus,noname,stb..Deus írta:Istenem... Fohaszkodok, hogy Ter Stegen jojjon a Valdes helyere, senki mas!
Ot akarom a csapatunkba, de nagyon. Ha megse igazoljak le, akkor depresszios leszek.
ha olvastad, nem szélső játékost kell venni, hanem csatárt, aki elől harcolna a védőkkel, leköti őket és Messi a jelenlegi pozíciójából indulhatna. így játszott pl. a Real ellen tavaly Pep, amikor Alexis volt elől csatárban, mögötte árny-ékként Messi és mellette Iniék. Messi semmivel nem játszott hátrébb, vagy jobbon, csak épp volt még előtte vki! most a Real ellen pont az történt, hogy Messi szinte a kp-n kapta a lasztit, elindult, de nem volt kinek adnia, mert előtte a nagy üres tér... ahol pl. Falcao érkezhetne! azzal semmivel nem lennénk előrébb, ha pl. Alexis helyett Neymar játszana... azt Alexis is tudná, ő is tud biciklizni és villám gyorsan elfutni, csak épp a mi játékunkban és az ellenünk felálló csapatok ellen ez nem lehetséges!!! épp ezért Alexisnem jobban feküdne elől őrlődni a védőkkel és szükség esetén egy kiugratással kamatoztatni villámgyorsaságát, mint ahogy tette is tavaly a Real ellen, ahol 2 gólt vert be és nagyon jól játszott!!!Chino írta:Az frankó lenne idehozni Falcaot és őt is kirakni szélre hadd szenvedjen, ráadásul még Neymar-nál is többe fájna. A brazil legalább tényleg szélső és tudja amit mindenki annyira szeret Telloban, csak klasszisokkal jobban.Subinho írta: nem Neymar kell ide, hanem Agüero és/vagy Falcao Villa és Pedro, vagy Alexis helyett. elől Falcao, mögötte Messi Iniékkel és lenne elől kit megjátszani, Messi meg tudna - mint ahogy most is - második vonalból indulni!
lehet fantáziálgatni, hogy ha idejön összevesznek messivel, meg egy cselt sem fog tudni megcsinálni, mert itt keményebbek a védők vagy ő is folyamatosan vissza fogja passzolni a labdákat, de mig mondjuk Falcao esetében szinte bizonyosan Villa2-őt látnánk addig a brazilban több a lehetőség. Persze lehet, hogy befürdünk vele, de inkább ő, minthogy egy klasszis csatárt elhozzunk piszok drágán és kidobjuk a vonal mellé szenvedni, mert nagyon úgy látszik Messit az istennek se húzzák ki a jobbosra.
...
Az frankó lenne idehozni Falcaot és őt is kirakni szélre hadd szenvedjen, ráadásul még Neymar-nál is többe fájna. A brazil legalább tényleg szélső és tudja amit mindenki annyira szeret Telloban, csak klasszisokkal jobban.Subinho írta: nem Neymar kell ide, hanem Agüero és/vagy Falcao Villa és Pedro, vagy Alexis helyett. elől Falcao, mögötte Messi Iniékkel és lenne elől kit megjátszani, Messi meg tudna - mint ahogy most is - második vonalból indulni!