Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ritkán nem nézegetem, de meló közbe nem szeretek gondolkodni trade-ken, szóval csak ezért nem szoktam azokra válaszolni. Most itthon vagyok, és tudok írni is. Mennyire mákom van, de leginkább azt tudom mondani, hogy volt valami megérzésem, mert nem tudtam megválaszolni miért, de nem akartam a cserét. Az Arizás ajánlatodat sem biztos, hogy elfogadom, de Te megkönnyítetted a dolgom, a Barnes-os trade, nagyon nem volt a helyén. Hát most látszik, hogy van értelme gondolkozniBob_Marley írta:kamaj mondj hálát a jó Istennek, hogy "tétováztál" meg ritkán nézegeted a yahoot
Stoiudemire 6 hét off, ezzel az én szezonomnak itt is vége, de a PO-ba jutást legalább sikerült elérni, s ez volt a cél.
Így Reggie Evanset "kötelezően" fel kell vennem, ha valaki lecsap rá, megnyúzom
Bár lehet reggelre mást nézek ki
Eheti celom hogy lecsuszak a 4. helyre es elened keruljek ossze PO elso korben.Bob_Marley írta: Stoiudemire 6 hét off, ezzel az én szezonomnak itt is vége, de a PO-ba jutást legalább sikerült elérni, s ez volt a cél.
Maga a mondat azt jelenti, hogy azon a poszton nem tudsz statokat gyűjteni. (Az a slot nem jogosult stat gyűjtésre.) Aztán hogy ez ESPN-en hogy működik vagy miért van, azt már nem tudom, nem vagyok arrafelé járatos.Gareth Tello írta:Más:
Ez mit akar jelenteni?(ESPN)
This slot is not eligible to accrue stats.
Igen, most nézem, Parker azért sokat jelent ott neked, így már valóban nincs sok esélyed a PO-ra, szóval egy vetélytárssal kevesebb.Bob_Marley írta:Engem onnan kivehetsz egészen nyugodtan, nincs Parkerem, így gyakorlatilag ledőlt az egyik bástyám, eddig is elég hulla volt a csapat, innentől a "szép búcsú" a cél.
This slot is not eligible to accrue stats.
Ginobili, így már nem kérdés.Bob_Marley írta:Na ki a 3ik?LBJ-Durant stimmel, s ironman a 3ik amúgy
Láttam. Még ma írok is, csak közben képben van több biznisz is és nagyban sakkozok itt magamban, hogy mit-hogy kéne.kanty írta:Hát ez az, amit kb. senki nem húzna meg, mármint az én helyemben. Maradjunk annyiban, hogy ezzel a verzióval járok én a legrosszabbul (ez eddigiek alapján). Tehát, ha az előző átment pl. nálad, akkor ennek is át kell mennie, normális esetben. De még nem jött vétó, hátha az égivétólakók velem lesznek.Game90 írta: Ja, meg kellene nézni, hogy mit vétózunk.
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, mostanában nem vagyok a top-on...![]()
Ha a mostaniban lenne egy:
a, 1 for 3
b, 1 for 2, 8 for 9, 10 for 11
pick csere, azzal már simán átmenne nálam. De ezt a jelenlegi 1 for 2 cserét elég karcsúnak érzem Eazzy részéről.
Cumbee!
Válaszoltam. Kíváncsi vagyok mit gondolsz.
Hát ez az, amit kb. senki nem húzna meg, mármint az én helyemben. Maradjunk annyiban, hogy ezzel a verzióval járok én a legrosszabbul (ez eddigiek alapján). Tehát, ha az előző átment pl. nálad, akkor ennek is át kell mennie, normális esetben. De még nem jött vétó, hátha az égivétólakók velem lesznek.Game90 írta: Ja, meg kellene nézni, hogy mit vétózunk.
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, mostanában nem vagyok a top-on...![]()
Ha a mostaniban lenne egy:
a, 1 for 3
b, 1 for 2, 8 for 9, 10 for 11
pick csere, azzal már simán átmenne nálam. De ezt a jelenlegi 1 for 2 cserét elég karcsúnak érzem Eazzy részéről.
Elsőre Harden-t mondtam volna, de ennyi infó után Westbrook.Bob_Marley írta: Na ki a 3ik?LBJ-Durant stimmel, s ironman a 3ik amúgy![]()
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam, mostanában nem vagyok a top-on...kanty írta: Egy a mostaninál számomra kedvezőbb cserét nem vétóztál és ezt igen? Ezt valahogy nem értem.![]()
Ja, meg kellene nézni, hogy mit vétózunk.
1. LBJ, Durant, ... ?Bob_Marley írta:3 ember van akire elcserélem Anthonyt, de sajnos egyik sincs nálad, így totál esélytelen hogy tárgyaljunk róla.
ÁÁÁÁÁ félre kattintottam!!!!!Nem ezt akartam elküldeni, persze hogy elfogadta kamaj
Remélem kijön másnál is hogy eléggé egyoldalú lett így a dolog, s megvétózzátok, ha meg nem, akkor meg jól megszívtam
Minden évben eltudom játszani, hogy elcseszek egy trade küldést, tavaly "megmentettek", ez is teljesen egyoldalú lenne nálam hogy bukok.
Letudom írni sokadikra, 3 ember van akire elcserélem Anthonyt, de sajnos egyik sincs nálad, így totál esélytelen hogy tárgyaljunk róla.Gareth Tello írta:
Bob, ezek szerint 0,0000000000000000000000000000000001 annak az esélye, hogy Melo-t elcseréled?
Nincsen semmi baj, akkor holnap váromkamaj írta: Ja bocsi Bob, nagyon elmélkedek, pont olyan, amit már el lehet fogadni, de valamiért oly nehéz. Meg mostanság sok a meló, holnap tudok eleget agyalni, akkor válaszolok, és még egyszer bocsi
Ja bocsi Bob, nagyon elmélkedek, pont olyan, amit már el lehet fogadni, de valamiért oly nehéz. Meg mostanság sok a meló, holnap tudok eleget agyalni, akkor válaszolok, és még egyszer bocsiBob_Marley írta:kamaj veled mi a helyzet?
Válaszolgattál is nekem, meg aktív is vagy, de bent van 1 ajánlat már egy ideje, amire abszolút nem reagáltál
Vonjam vissza?Elfelejtetted?Gondolkodsz?Valami támpontot jó lenne ha adnál.
Egy a mostaninál számomra kedvezőbb cserét nem vétóztál és ezt igen? Ezt valahogy nem értem.Game90 írta:Mostaninál viszont nagyon kevésnek érzem ezt az 1 for 2 cserét. Jelenlegi állapotok szerint ez 13 előre lépés Eazzy-nek, szerintem ennél többet is kihozhatna ebből a cseréből. De ha a többiek nem vétóznak, akkor nem tudok mit tennikanty írta: Csak ott a többi pick nekem kedvezett volna.
Mostaninál viszont nagyon kevésnek érzem ezt az 1 for 2 cserét. Jelenlegi állapotok szerint ez 13 előre lépés Eazzy-nek, szerintem ennél többet is kihozhatna ebből a cseréből. De ha a többiek nem vétóznak, akkor nem tudok mit tennikanty írta: Csak ott a többi pick nekem kedvezett volna.
Csak ott a többi pick nekem kedvezett volna.Game90 írta: Amúgy az hogy van, hogy az előző kanty - Eazzy trade tele volt pakolva pickekkel (amit nem is vétóztam meg), most meg van egy 1. és 2. körös csere, aztán szevasz? Mert ha már kanty-ból első számú bajnokesélyes lesz (hagy ne mondjam, hogy melyik csapatnak van a legjobb és melyiknek a legrosszabb sorsolása a PO-ban), akkor azért "fizessen" is már érte. Szóval szerintem Eazzy több picket is kaphatna a cserében, csak ezért ment a vétó a részemről.