Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Bár magam is unom kicsit mindig leírni, de túl egyszerű ő ide, főként fejben.
 Bár magam is unom kicsit mindig leírni, de túl egyszerű ő ide, főként fejben. 

tényleg, de tényleg nagyon buta a focihoz, legalábbis a mi focinkhoz, így mondom inkább. viszont, ha olyan csapat ellen játszunk, ami ennyire leszarja az ő oldalát és ennyire magasan védekezik, mint a celta (ami ugye legtöbbször nem így van), akkor viszont gyilkos fegyver. a hosszúba elrakom a labdát néha bejön neki, ha meg nem, akkor is tisztán tudja beadni, ez meg simán elég lehet győzelemre is az ilyen meccseken.
 tényleg, de tényleg nagyon buta a focihoz, legalábbis a mi focinkhoz, így mondom inkább. viszont, ha olyan csapat ellen játszunk, ami ennyire leszarja az ő oldalát és ennyire magasan védekezik, mint a celta (ami ugye legtöbbször nem így van), akkor viszont gyilkos fegyver. a hosszúba elrakom a labdát néha bejön neki, ha meg nem, akkor is tisztán tudja beadni, ez meg simán elég lehet győzelemre is az ilyen meccseken. (Mondjuk a gólja előtt, amikor beállt a szokásos "megpróbálom betekerni a hosszúba" pózába, azt hittem, simán belelövi a kapusba...
 (Mondjuk a gólja előtt, amikor beállt a szokásos "megpróbálom betekerni a hosszúba" pózába, azt hittem, simán belelövi a kapusba...  )
)