először is tisztázzuk, hogy Remy miről beszél pontosan, hátha valaki nem értené.

amikor oldalról mutatják őket ,akkor a végén olyan lenne, mintha direkt még rárúgna, mert a lába behajlott már és utána tisztán látszik, hogy tesz egy olyan mozdulatot,
mintha direkt rárúgna még, mert ugye akkor már valamennyire észlelte Nani Arbeloát.
erről megy most a vita.
kezdjük magával a mozdulattal.
ha csak színtisztán a mozdulatot vesszük, minden egyebet kizárva, az szerintem piros,
viszont, ha a legfontosabbat hozzávesszük ,hogy egyáltalán nem tűnt szándékosnak, mert tényleg a labdát akarta itt Nani, akkor egyértelműen leredukálódik egy sárgára, ez is teljesen tiszta mindenkinek.
itt most egyedül arról a kis utómozdulatról mehet a vita, ettől lehet ez az egész egyedül piros, semmi mástól. döntse el ki így, ki úgy magában, hogy az mi is akart lenni. de ezt a mozdulatocskát meg kétlem, hogy látta volna a spori (ha esetleg tényleg "rárúgás" akart lenni), szóval...
de egy dolog biztos: az, hogy lent maradt Nani a földön fetrengeni és még ápolást is kért, na az biztos nem segített a helyzetén a bírónál...
nekem összegezve erről a véleményem, hogy ha nem kell őt ápolgatni, hanem egyből felkel és bocsánatot kér, ahogy Arbeloa is csinálta az első félidőben biztos megússza egy sárgával.
a Sporinál szerintem sok volt ez a szabálytalanság, meg az, hogy még ott el is játszotta a nagy halált, miközben éppen ő talpalta le az ellenfelét.
de hiába is ragozzuk, húzzuk ezt, ez egyedül attól a kis utómozdulattól lehetett volna tényleges piros, amit ugyebár mi sem tudunk eldönteni, hogy mi is, tehát a bíró ezt tuti nem láthatta, szóval sehogy se jön ki nálam se ez a piros lap.
nem a legjobb a kép, de látszik, hol áll a spori és hol történt az eset:
a másik amit meg kell említenem az Remy hülyesége, miszerint áthozza ide ezt a kényes témát... nagyon nem kellett volna, teljesen felesleges volt... én azt a bizonyos Pepe vs Alves esetet is hiába próbáltam elmagyarázni itten háromszor is, teljesen felesleges dolog volt, sőt egyenes hiba. én még mindig tartom, hogy nem volt az, itt meg piros lesz, mindkét oldalnak megvannak a saját érveik, amihez szilárdan ragaszkodnak, tehát teljesen felesleges is beszélni a Pepe vs Alves esetről, úgyhogy erről is az véleményem szerint...