Barca / újságíró aki kitalálta az egész sztorit sem gondolja komolyan.

Ha piaci értéke 35 akkor kérnének érte vagy 40et, de amúgy is minek adnák el,hiszen tele van a City lóvéval.
Ezzel egyetértek, ha eligazol, akkor a PSG-be, ők fizetnének érte jó sokat, ráadásul összeállna az Ibra-Rooney páros.MichaaBee írta:De ne legyenek senkinek sem illúziói, nem fog ő hozzánk igazolni, pláne nem 25 millió euróért.
Igen, de mivel, ha mág nem tudja hova fog menni nem ajánlatos lenyilatkoznia, h a Barca vagy a Real az álmom, mert akkor a másik csapat és annak szurkolói már eleve nem úgy várják. Épp az, h okosan nyilatkozik.herlius írta:Neymar: "Madrid vagy Barcelona, még nem döntöttem el. Nem részesítem egyiket sem előnyben... " Nekem most lett elegem belőle, pedig még ide sem jött. Ha valaki két ekkora rivális és két ennyire eltérő futtballfilozófia között nem tud különbséget tenni, annak nincs helye nálunk. Ha valaki nem érzi, hogy mi a különbség egy Mercedes és egy BMW között, az valószínűleg egyiket sem akarja igazán. Zsoldosokra nincs szükség, ha valaki idejön, az azért tegye, mert ide vágyott, nem azért mert mi adtuk érte a nagyobb lóvét.
igyvan! ugyanigy Sakho is!mert őt is maximum nagyon drágán adnák ide!Szóval őket kiis lehet lőni!(bár én is örülnék mindkettőnek) Marad Hummels vagy David Luiz!Nekem mind1,hogy melyik jön,csak közülök jöjjön!Bár én szerintem legnagyobb esély közölük Hummels-re van!Ami jó is,mert legjobban én neki örülnék,de David Luiz-nak is ugyanúgy örülnék,de szerintem ő még most nem jönne el Chelsea-ből(meg szerintem else adnák),maximum 1-2év múlva!Alcantara írta:Ez a Thiago Silva történet teljesen felesleges. Egyrészt akkor sem volt rá pénzünk, amikor a Milan árulta, másrészt a világ egyik leggazdagabb klubja nem azért vette iszonyatos összegért, hogy nekünk ingyen vagy attól olcsóbban továbbpasszolja.
Aggert én se szeretném. Nála jobb védő kell ide, mert itt már lassan Puyol utódjáról is beszélünk. Olyan aki megnehezíti az edző dolgát kit ültessen padra. Hummels, David Luiz, Thiago silva, Sakho.. én közülük valamelyiket tartanám jónak.TT írta:főleg, hogy a fociban nincs "hadjad", mert játékzavaró, a nyelvtani helyességet meg hagydlyuk!!
mellesleg Aggert remélem eszünkben sincs idehozni; a Neymar-saga meg már engem is kezd felcsigázniRosell addig nem nyugszik, míg nem hozza el a srácot
Érdekes, én mondjuk nem foci játékos vagyok, de az én tapasztalatom az hogy aki a pályán beszél, az vagy hülyeséget mond vagy más valakit igazít útba hogy mit kéne csinálnia. Szóval az én olvasatomba ha mindenki tudja a dolgát nem kéne beszélni (sokat), csak alap dolgokat: passzolj.Bob_Marley írta: Azért picit többet kell beszélni a pályán
Amit kiemeltem meg olyan "szakszó" (amúgy hagyjad de mindegy) amit SOHA NEM SZABAD mondani.Alapszabály, hogy olyat hogy hagyjad nem mondunk a pályán.Hagyjadból van mindig a baj.
Egy jó és határozott kapus azért szokta irányítani a védelmet, illetve szabadrúgásnál, vagy szögletnél ki hova helyezkedjen stb. Azért ennél a két szónál többet kell beszélni...szerintem. Vagy úgy látod hogy Valdés és a csapat közt ennyi az össz párbeszéd egy meccsen?kindeR írta:nem tudom pontosan mit értesz kommunikáció alatt de szerintem olyan szavakon kívül hogy "jövök" "hadjad" vagy XY ra figyelj nem nagyon kell kommunikálniuk.barca0417 írta:Stegen: nem ismerem, mármint nem láttam még, elhiszem hogy jó kapus, pláne fiatal is. DE, lehet hogy az, hogy német nyelvi nehézségeket okozna, ami a védőkkel való kommunikációt megnehezítené, és ez azért veszélyes lehet. Valami hasonlóért törhetett meg Hildebrand karrierje is, pedig nagy reményekkel érkezett a Valenciához anno.
Azért picit többet kell beszélni a pályánkindeR írta:
nem tudom pontosan mit értesz kommunikáció alatt de szerintem olyan szavakon kívül hogy "jövök" "hadjad" vagy XY ra figyelj nem nagyon kell kommunikálniuk.
nem tudom pontosan mit értesz kommunikáció alatt de szerintem olyan szavakon kívül hogy "jövök" "hadjad" vagy XY ra figyelj nem nagyon kell kommunikálniuk.barca0417 írta:Stegen: nem ismerem, mármint nem láttam még, elhiszem hogy jó kapus, pláne fiatal is. DE, lehet hogy az, hogy német nyelvi nehézségeket okozna, ami a védőkkel való kommunikációt megnehezítené, és ez azért veszélyes lehet. Valami hasonlóért törhetett meg Hildebrand karrierje is, pedig nagy reményekkel érkezett a Valenciához anno.
Most írták az "új fecskét", na neki egyáltalán nem örülnékcsababarca írta:A Piqué-Puyol kettős helyére/mellé nagyjából mindegy kit hozunk, bárki erősítést jelenthet. Nekem Hummels a favoritom természetesen, meg kell próbálni elhozni