2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
http://www.tvmix.net/fichas/1-29-19:00-52900.htmlDrigo írta:Bocsi csak most jöttem és szeretném megkérdezni,h TvAnts-on adja vmelyik a meccset?
miaz h örüljünk h csak sárga?? láttad te a visszajáccást?? a csávó a saját lábában esett el!!!Badi írta: dehogynem, kemény törlesztés volt, örülhetünk, hogy csak sárga...de talán jobb is így
dehogynem, kemény törlesztés volt, örülhetünk, hogy csak sárga...de talán jobb is ígyRivaldinho írta:spanyoloknál mind1 h kupa v bajnokság, de reélem megóvják mert sztem nem volt lap... de erre az esély egyenlő a 0valkrissz88 írta:nem a bajnokságban kell kihagynia egy meccset???Badi írta:Ronaldinho megkapta 5. sárgáját, nem játszik a Zaragoza ellen, elfelejthetjük az El Classicot![]()
vagy a következő tétmérkőzésen kell letölteni a büntetést?
nemtom Te hogy jáccanál ha min 2 követő emberke rád lenne állítva, és 4en körülvesznek ha lasztihoz érsz, a másik h állandóan rugdalják........gPROject írta: Ronaldinho ma is gyenge(eddig), és ilyenkor persze jön a hiszti.
spanyoloknál mind1 h kupa v bajnokság, de reélem megóvják mert sztem nem volt lap... de erre az esély egyenlő a 0valkrissz88 írta:nem a bajnokságban kell kihagynia egy meccset???Badi írta:Ronaldinho megkapta 5. sárgáját, nem játszik a Zaragoza ellen, elfelejthetjük az El Classicot![]()
Deco is a Zaragoza ellen töltötte le a 2. meccsét.krissz88 írta:nem a bajnokságban kell kihagynia egy meccset???Badi írta:Ronaldinho megkapta 5. sárgáját, nem játszik a Zaragoza ellen, elfelejthetjük az El Classicot![]()