FarkasAttila írta: Emellett azért tartom ezt a 3 meccset peches kimenetelűnek, mert pontosan ugyanennyi erővel mind3 meccset megnyerhettük volna.
A Milan ellen és a Real Madrid elleni első meccsen jóformán kapura rugása sem volt a Barcelonanak. Nem tudom hogy milyen "szerencse" valtoztathatta volna meg azt a 2 meccset.
Olyan szerencse, amely az említett csapatokat érte. Tudniillik, hogy nekik sem volt sok helyzetük, de azokat ki tudták használni. Ez fordítva is lehetett volna ugyanennyi erővel.
FarkasAttila írta:Csak azert, hogy ne beszeljek a levegobe megneztem pontosan hogy hany kapura rugasa volt a csapatnak.
A Milan ellen 2 kaput eltalalt loves. A Real Madrid elleni elso meccsen, hazai kornyezetben 3 loves talalta el a kaput.
Nem tudom, hogy Madrid vagy Barca drukker vagy, de ha utóbbi, akkor tudnod kéne, hogy a Barca-nál nem a kapura lövések száma a mérvadó. (Mert ennyi erővel a Madrid a világ legjobb csapata, ahol csak CR meccsenként kb. 10-szer lő kapura.)
Tehát még egyszer: én amikor azt mondtam, hogy pechünk volt és lehetett volna fordítva is, azt úgy értem, hogy nekünk is voltak tiszta gólhelyzeteink mind3 meccsen, csak ami nekünk kipattant, az nekik bepattant, és emellett ezen csapatoknak annyiból állt a meccs, hogy leültek a saját 16-osukhoz és vártak.
Cooh írta:Szerintem nagyon téves a megítélésed erről a hullámvölgyről...
Nem voltunk jobbak a három meccsen, ezzel szinte mindeki tisztában van.
Nem jött össze a tiki-taka ami évekig ment és leblokkolt a csapat, nem volt semmi fantázia és elképzelés a játékban...vagy bármi taktikai változtatás.
Nem mondtam, hogy jobbak voltunk, írtam is, hogy hullámvölgyben vagyunk. Arról beszéltem, hogy az ellenfelek sem voltak jobbak nálunk*, de mégis megnyerték a meccseket, és ilyen erővel nekünk is kijöhetett volna a lépés valamelyik (vagy az összes) meccsen.
* (legalábbis nem tartom nagy teljesítménynek, hogy egy csapat 3 kontrát tud vezetni egy egész meccs alatt, amúgy meg keresik a labdát)