Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt hittem lesz valami váratlan húzás,meglepetés,de nem,úgy látszik bízunk a csodában,meg hogy a két évvel ezelőtti forma visszaköszön.lui1698 írta:AC MIlan team: Abbiati - Abate, Mexes Zapata, Constant - Montolivo, Ambrosini Flamini - Boateng, Niang, El Shaarawy - espn twitter
FC Barcelona XI (Official): Valdes; Alves, Masche, Pique, Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi, Villa #ucl #fcblive
Ezzel kis is estünk. Pedrotól megint jönnek az alibipasszok, Messi elveszik egyedül a középen, 0 lesz ismét az elmozgás, cselek szintén nyista. Reménykedtem abban, hogy Alexis kezd majd, esetleg Adriano Pedro helyén, de így. És egyszer nem bírják kihagyni...lui1698 írta:FC Barcelona XI (Official): Valdes; Alves, Masche, Pique, Alba; Busquets, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi, Villa #ucl #fcblive
+1.lui1698 írta:Én a meccs előtt megnyugtatnék mindenkit, hogy borzalmas meccs lesz.
Ezek a "na majd most" bugik általában nem jöttek össze az elmúlt években (cselzi, Inter), ráadásul akkor még Pep volt itt, aki elvileg akkora motivátor, mint Jézus.
Kb. 20%-ot adok magunknak a továbbjutásra.
Valdest divat lett kutyázni, de azért ne essünk már túlzásokba.nonomo írta:Teljesen igazad van. Nekem sem tetszik az itt olvasható kezdő. Valdés továbbra sem értem mit keres a csapatban. Pinto sokkal jobban véd, Victor úgyis kapni fog egy gólt és akkor 4-et kell lőni. Alba sem mutatott nagy formát mostanában. Inkább Adrianot vagy Abidalt játszatnám az edző helyében. Xavi egyszerűen nem értem mit keres a kezdőben. Thiago sokkal hasznosabb lenne. Pedro helyett pedig játszhatna Villa, aki sokkal többet tesz hozzá a játékhoz szerintem 10 perc alatt, mint Pedro egy egész meccsen. Meglátjuk mi lesz. A tippem egy 3-0, de ha gólt kapunk, szerintem már nincs visszaút. Hajrá!Zozzy 5 írta:hogy pedro mi a búbánatos istennyiláért lesz a kezdőben, az a világ rejtélye , kb. akkora húzással ér most fel, mint amikor ferguson berakta welbecket a madrid ellen legutóbb. komolyan, mostanában annak kell örülni nála, ha nem esik hanyatt a lábában. azt, hogy nincs széljáték vele kár is említeni.
Teljesen igazad van. Nekem sem tetszik az itt olvasható kezdő. Valdés továbbra sem értem mit keres a csapatban. Pinto sokkal jobban véd, Victor úgyis kapni fog egy gólt és akkor 4-et kell lőni. Alba sem mutatott nagy formát mostanában. Inkább Adrianot vagy Abidalt játszatnám az edző helyében. Xavi egyszerűen nem értem mit keres a kezdőben. Thiago sokkal hasznosabb lenne. Pedro helyett pedig játszhatna Villa, aki sokkal többet tesz hozzá a játékhoz szerintem 10 perc alatt, mint Pedro egy egész meccsen. Meglátjuk mi lesz. A tippem egy 3-0, de ha gólt kapunk, szerintem már nincs visszaút. Hajrá!Zozzy 5 írta:hogy pedro mi a búbánatos istennyiláért lesz a kezdőben, az a világ rejtélye , kb. akkora húzással ér most fel, mint amikor ferguson berakta welbecket a madrid ellen legutóbb. komolyan, mostanában annak kell örülni nála, ha nem esik hanyatt a lábában. azt, hogy nincs széljáték vele kár is említeni.
Ez idáig szép és jó, de ez a védelem olyan gyors támadók ellen mint El Sharaawy vagy Boateng kész öngyilkosság. Elég egy kontra és már négyet kellene rúgni egy beparkolt Milannak. Persze rendben, van lehetőség formáció váltásra, de akkor is cefettül veszélyes. A lényeg, hogy nem szabad gólt kapni. Ha nekik esünk mint bolond tehén az anyjának lehet hogy rúgunk 3 gólt, de az is biztos, hogy kapunk min. egyet, főleg a mi atombiztos védelmünket figyelembe véve. Azt kell tudatosítani, hogy itt nem egy mérkőzés megnyeréséről van szó. Nem elég, hogy csak rúgjunk többet mint a másik, ez nem az a műfaj.CartmanBarca írta:A héten sokat gondolkoztam rajta, hogy milyen kezdővel lehetne a legtöbb esélyünk a kisbusz ellen ami beáll majd a kapunkba. Ott kezdődik az egész, hogy Cescnek és Pedronak nincs helye a kezdőben. Itt olvastam, valaki írta, hogy Alves lehet a nyerő ember és én is így gondolom. Meg kell húzni a merészet, a váratlant és ilyen lehet, hogy Alvest nem hátvédnek kell betenni, hanem szélső támadónak. Szvsz többet tudna hozzátenni a támadójátékhoz is, mint Pedro, sőt Daniban mindig benne van, hogy elsül a lába (sajnos ritkán, de mikor, ha nem ma).
Az én kezdőm így nézne ki:
----------------------------------Valdes---------------------------------------
----------Puyol-------------Mascherano-----------------Piqué---------------
--------------------------------Busquets---------------------------------------
--------------------Xavi---------------------Iniesta----------------------------
------------Alves-------------------Messi-------------------Alexis------------
-----------------------------------Villa-----------------------------------------
Ebben a felállásban még benne van az az opció is, hogy Alves hátrazár és Piqué feljebb lép centerezni, ahogy előttem is írták. A kontrák ellen Alves hátrazárhat.
Itt már nincs lehetőség finomkodásra, támadni kell és minimalizálni az eladott labdákat, mert minden ilyen labda életveszély lehet.
Remélem, hogy Titoék is meghúzzák a váratlant, ha nem is ilyen formában.