Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ja, megtanulták a legújabb photoshopot használnimess2009 írta:na a Madridiak gőzerővel melóztak
tossademar írta: 2. Szerintem nem egy Barca Fan, ezáltal sz..r kommentátor

Lesgól volt, van videó róla, hagy ne keressem elő.mess2009 írta:na a Madridiak gőzerővel melóztak, mivel lehetne a Barca sikerébe randítani és úgy tűnik meg is találták... valami leskamerás felvételt mutogatnak gőzerővel, hogy Messi második gólja les lett volna. én azt látom ezen, hogy a labda még Ini lába előtt van tehát nem lőtte el...egyébként tized másodpercenként változott a helyzet ez nyilvánvaló mocskolódás!
csak az elmúlt napok sztenderdjét hozta, a barcánálvégetértegykorszakkitanultákatikitakaellenszerét+messieltűnt című történetet. volt pár tré meccsünk, mint ahogy az évek során általában mindig ebben az időben, de úgy néz ki, visszataláltak a gyerekek a sárga útra.tossademar írta:...
nem tudom, csak engem zavart megint Faragó??? Elképesztő! ...
Ez a Faragó nem volt ilyen.
Holnap 12:00-kor ismétlik, itt van a sport1 programja ha nem lenne jó az időpont, nézd meg hogy máskor ismétlik-e. http://tv.animare.hu/default.aspx?chann ... 2013-03-13jani83 írta:hali,tegnap sajnos nem tudtam megnézni a meccset, van rá mód hogy letöltsem valahonnan? előre is köszönöm!!

sjd írta: a 3 sárgájuk bőven lehetett volna 6-7 is.
Igaz, viszont előtte annyit futott, dolgozott, mint idén egyszer sem! Simán elfáradhatott addigra, mert - az állójátéka miatt - már nincs ehhez a futásmennyiséghez hozzászokva...bowlinggolyo írta: amikor már 3-0 volt és égetően fontos a védekezés, akkor ő mit csinált. Nos elárulom állt elől és sétált, nem támadta le a labdás embert, pedig ott állt tőle 5 méterre. Szóval sok esetben nem védekezett annyira, amennyire elvárható lett volna, ettől függetlenül nagyon nagy meccset játszott és az a 2 gólja valami ember feletti volt (főleg az első).
én írtam, és nagyon örülök, hogy eleget tett a kérésemnek.recrea írta: Nem emlékszem, ki volt az a zseniális jós tegnap, - be is írtam, h egyetértek vele -, aki azt írta, h egy elvárása van Villával kapcsolatban: ha odakerül, verje be. Megtette.
Én is végignézem, még mindig eufóriát érzek!18Barca99 írta:Ha valakit érdekel, most ismétlik a tegnapi meccsünket a Sport1-en. Én biztos visszanézem, ez már-már a 6-2-es vagy 5-0ás meccsek közé tartozik.

Ezzel én is egyetértek. Az első meccsen nagyon simán, taktikus, tiszta, jó játékkal vertek meg minket és egyetlen pillanatig nem volt kérdéses a győzelmük jogossága.régész írta:nem tudom skacok, hogy valaki írta-e már, de azt tegyük hozzá, hogy ha kiestünk volna is, a Milán volt az elmúlt évek legszimpatikusabb csapata, aki megvert minket. Azt játszották amit tudtak, tisztában voltak a képességeikkel. És ami a legfontosabb, és szimpatikussá teszi őket (nem csak számomra), hogy tiszta játékkal! Nem voltak parasztok, nem volt rugdosódás, színészkedés, alattomos belépők, és még sorolhatnám...nem akarom részletezni, hogy mely csapatokra gondolok! Tehát, respekt!