Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
DigiSport 2recrea írta:Adja valami a francia-spanyolt?
Gratula a válogatottnak, és a Barcelonai kontingensnek issalas9 írta:A spanyol U21-es csapat tegnap 3-1-re nyerni tudott Oroszország ellen. A hazaiak góljait Rodrigo, Muniain és Thiago szerezték. Barcelonai szemszögből Montoya, Thiago, Bartra és Deulofeu kezdő volt. Első kettő végig a pályán volt utóbbiak közül Bartra 75., Deulofeu 45. percig volt fent, csereként pedig Muniesa 15., Tello 45. percet játszhatott
Sőt Planas lett volna a 7. játékos tőlünk de ő megsérült így még a mérkőzés előtti napon hazautazott. És igen a csapat másik fele a Castillara épült Nacho személyébenvisca el barca írta:örömmel látom h az u21-es team is a barcásokra épít. gondolom a csapat másik fele a castillából jött... oh wait
örömmel látom h az u21-es team is a barcásokra épít. gondolom a csapat másik fele a castillából jött... oh waitsalas9 írta:Így van, örülök is neki! Annak meg végképp, hogy Montoya és Thiago végig a pályán volt. Bartra és Tello 65., Muniesa 70., Deulofeu pedig 45. percet játszott a mérkőzésen.bence-barca írta:Spanyol U21-es csapat 5-2-re verte a norvégokat, Tello lőtte az első két gólt!
Jövő hétfőn folytatás. Egy kicsit nehezebb mérkőzés jön az Oroszok ellen Alcoronban.
Így van, örülök is neki! Annak meg végképp, hogy Montoya és Thiago végig a pályán volt. Bartra és Tello 65., Muniesa 70., Deulofeu pedig 45. percet játszott a mérkőzésen.bence-barca írta:Spanyol U21-es csapat 5-2-re verte a norvégokat, Tello lőtte az első két gólt!
Nyilván nem, de ott nem is Albiol játszik meg stb... Azért egy Arbeloa, Piqué, Ramos, Alba négyes hozta le az előző Eb-tis. Valahogy kihúzzák Puyol nélkül.Lego írta:Xavinál azt hittem, hogy fájdalmai voltak a Milan meccs után és hogy kihagyja a kövi bajnokit is...na mind1. A másik, hogy ezek tétmeccsek, köztük egy idegenbeli francia túrával, szal nem hinném, hogy rotálgatni akar a bajszos.
Azért a Franciák elleni VB selejtezőn csak nem próbálgat, de aztán ki tudjaVaratrix írta:A sztárok egy részét elviszi, mert kell a szurkolóknak. Lehet pályára se lépnek, vagy lecseréli őket. Nem egy komoly meccs, nem kell túl nagy feneket keríteni ennek.
Xavinál azt hittem, hogy fájdalmai voltak a Milan meccs után és hogy kihagyja a kövi bajnokit is...na mind1. A másik, hogy ezek tétmeccsek, köztük egy idegenbeli francia túrával, szal nem hinném, hogy rotálgatni akar a bajszos.Varatrix írta:Ezt többnyire így van. Xavi amúgy nem sérült. VDB csak próbálgatja az embereket. A sztárok egy részét elviszi, mert kell a szurkolóknak. Lehet pályára se lépnek, vagy lecseréli őket. Nem egy komoly meccs, nem kell túl nagy feneket keríteni ennek. Nemhiszem hogy veszélybe van Puyol helye a válogatottnál. Viszont az ő korával lehet hogy hálás egy-két otthon töltött meccs. Javi García sem egy tündöklő személyiség ebben a névsorban.Lego írta:Sem Xavit nem értem, sem Puyolt. Az egyiket elviszi, de sérült, a másikról nemtom, hogy sérült-e, de kimarad. Érdekes... bezzeg Albiol, aki Madridban játszott pályafutása alatt kb 10 meccset az ott van. Puyolt még törött lábbal is elvinném, szal nem értem...
Vki tud esetleg vmi konkrétumot vele kapcsolatban?
Ezt többnyire így van. Xavi amúgy nem sérült. VDB csak próbálgatja az embereket. A sztárok egy részét elviszi, mert kell a szurkolóknak. Lehet pályára se lépnek, vagy lecseréli őket. Nem egy komoly meccs, nem kell túl nagy feneket keríteni ennek. Nemhiszem hogy veszélybe van Puyol helye a válogatottnál. Viszont az ő korával lehet hogy hálás egy-két otthon töltött meccs. Javi García sem egy tündöklő személyiség ebben a névsorban.Lego írta:Sem Xavit nem értem, sem Puyolt. Az egyiket elviszi, de sérült, a másikról nemtom, hogy sérült-e, de kimarad. Érdekes... bezzeg Albiol, aki Madridban játszott pályafutása alatt kb 10 meccset az ott van. Puyolt még törött lábbal is elvinném, szal nem értem...
Vki tud esetleg vmi konkrétumot vele kapcsolatban?
+1! Gondolom a Franciák elleni mérkőzés miatt "hagyta" bent VDB, mert amúgy meg már rég ki lehetne próbálni Michut... És ugyan így szerintem Xavi is a fontos mérkőzés miatt van most bent a keretben, amúgy Ander H., Thiago vagy akárkit behívhatott volna. Oké, hogy jó volt a Milan ellen, de másnap már nem is edzett, az orvosok nem engedtékBarcaádám írta:Most lehet kegyetlen vagyok, de érthetetlen számomra Pedro válogatott kerettagsága, támadóként legnagyobb erénye a védekezése.
Regebben valami olyansmit olvastam, hogy a ket madridi klub kozott, ugymond szerzodes van, hogy nem vasarolgatnak egymastol.sörvirsli írta:Real nagyon meg akarja szerezni Falcaot és kivételes () helyzeteben vannak:
Az Atlético Madrid csatárának olyan kivásárlási záradék van a szerződésében, amely értelmében 60 millió euró ellenében elhagyhatja a klubot, kivéve, ha a Real keresi, nekik ugyanis 75 milliót kell fizetniük.