Messa írta:A nap 24 órájából 10 óra snooker, 10 óra alpesi sí, hétvégente maximum egy német bajnoki, a többi az reklám. Nagyjából ez a napi kínálatuk mostmár nem tudom mióta. Majd most jön a jó idő, az alpesi sí helyett napi 10 óra kerékpározás lesz programon.
Múltkor meg Sri Lanka-Banglades krikett vb selejtezőt adtak... Pedig anno ezen a csatornán nőttem fel. Valaki szokta még nézni?
Mikor még volt TV-nk, akkor is csak a snooker meg a síugrás miatt néztem.

Szegények hülyén jöttek ki a közvetítési jogok felvásárlásából, nem jutott nekik semmi topfutball, így marad a snooker, a krikett, meg a többi.

Illetve most megy rajta a NextGen, ha jól tudom, azt is jó nézni.
Bob_Marley írta:Itt a XI. kerben sincs káosz, mint amúgy en bloc főleg a nyugati országrészben.Tegnap azért havazott rendesen meg fújt a szél, de ma már csendesült a dolog, legalábbis mire én felkeltem.

De katasztrófa hogy mi van másol

Üdv, szomszéd, én is XI. kerületi vagyok.

Mi amúgy jól megszívtuk ezzel, szombaton jöttünk volna haza Ausztriából, de M1-es ugye nem létezett, a határon 26 kilométeres sor állt, a lehetséges kerülőutak pedig vagy jegesek, vagy balesetekkel terheltek voltak, úgyhogy éjszakázhattunk egyet Bécsben.

Viszont ma délelőtt, amikor jöttünk haza, a nagy káosznak már semmi nyoma nem volt, eltekintve a helyenként 1-2 méteres hófalaktól az autópálya mellett.